- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bi dur dıkenlerin üzerine attın benı şuanDün ki hatayı bugün tekrar etmemek için tezgahımda bir tane bardak bile bırakmadan ocak da tertemiz bir şekilde uyuyacak olmanın huzurundayim şu an
Bence sen de temizle ve öyle uyu rahatla.Bi dur dıkenlerin üzerine attın benı şuan
Amiin amiinBence sen de temizle ve öyle uyu rahatla.
Sabah uyanınca kahvaltı hazırlamadan önce 10 dakika temiz mutfakla bakışıp aşk yaşamak var ucunda.
Bunu kaçırma❤
Nur öyle bi anlattın aksini yapanlar zinhar mutluluğu tadamaz gibiDün ki hatayı bugün tekrar etmemek için tezgahımda bir tane bardak bile bırakmadan ocak da tertemiz bir şekilde uyuyacak olmanın huzurundayim şu an
Geçmiş olsun jes boğaz zorAllaha şükür o daha iyi de ben perişanım boğazlarım patlıyor yutkunamıyorum başım davul gibi. Kulaklarım ağrıyor
Allah vicdan versin hırsından delirecek tövbeya bonus yaşadıklarımı görsen
kadin delirecek ona göre bisey yapmıyorum diyeboş bulaşık makinesi bütün tabak canagi yigiyo tezgaha. koymuyo makineye. koymadığı gibi oğluna da demiyo. bisey olsa hemen noyer yapsın. o egilemiyo ama ayakta yapar o işleri o yapsın. bırak noter temizlesin. hay noter kadar kafana taş düşsün diyecem olmayacak.
çok şükür bitti işler de bide giderse kalkmadan yatacam.
bugün kalkamadım kaç gündür yapmadığı herseyi yapiyo. oğlu bulaşık makinesi boşaltır dayanamamış gitmiş boşaltmış. e ben Allah kulu değil miyim?
AMİNNNNNNN negoooooooooHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Rabbim işinizi rast getirsin, gönlünüze huzur versinEki Görüntüle 3092350
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tubismavis
Anka
Minik Duduklu Tencere
The
Amazing family
Ben sağlamdım ondan gelmedimgüldüm ama aramıza katılabilirsin gölge geçmiş olsun canım:)
bu gece sağlamlar gelmesin topige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?