Su bile zor yutuyorum nego allah şifa versin inşallahGeçmiş olsun jes boğaz zor
Hele heleGalbim
Allah vicdan merhamet versin gerçekten bu kadın hamile diye de düşünmüyor demek kiya bonus yaşadıklarımı görsen
kadin delirecek ona göre bisey yapmıyorum diyeboş bulaşık makinesi bütün tabak canagi yigiyo tezgaha. koymuyo makineye. koymadığı gibi oğluna da demiyo. bisey olsa hemen noyer yapsın. o egilemiyo ama ayakta yapar o işleri o yapsın. bırak noter temizlesin. hay noter kadar kafana taş düşsün diyecem olmayacak.
çok şükür bitti işler de bide giderse kalkmadan yatacam.
bugün kalkamadım kaç gündür yapmadığı herseyi yapiyo. oğlu bulaşık makinesi boşaltır dayanamamış gitmiş boşaltmış. e ben Allah kulu değil miyim?
Antibiyotiksiz geçmezki oSu bile zor yutuyorum nego allah şifa versin inşallah
İçtim içtim negooooooooo agumentib içtimAntibiyotiksiz geçmezki o
Başladın nı antifiyotik içmeye?kk birinci noteri annecik daha iyiyim bal kattım limano içtim
Başladım başladım önxesinfe de bi agumemtin içtimBaşladın nı antifiyotik içmeye?
Onu içtiysen toparlamaya başlarsınBaşladım başladım önxesinfe de bi agumemtin içtim
Ha iyi iki güne daha iyi hissedersin.İçtim içtim negooooooooo agumentib içtim
GünaydınHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Rabbim işinizi rast getirsin, gönlünüze huzur versinEki Görüntüle 3092350
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
Selizay
@Tenyearslatermavi
@Anka
Minik Duduklu Tencere
The
Amazing family
İnşaat mı yapıyor insan az sessiz olur ya huGünaydınlarben güne neden yan komşunun banyo yapmak için duşakabinden çıkardığı kova sesleriyle başlıyorum 6da?
Ay bir de her Allah'ın günü ya. Sicradim resmen, çocuk da uyandı. Kağıttan mi yapıyorlar bu binaları bilmiyorum ki , her şeylerini duyuyoruzİnşaat mı yapıyor insan az sessiz olur ya hu
kk birinci noteri annecik daha iyiyim bal kattım limano içtim
Allah vicdan versin hırsından delirecek tövbe
Allah vicdan merhamet versin gerçekten bu kadın hamile diye de düşünmüyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?