Şu eskilerin sürekli biz şöyle doğurduk biz böyle sıkıntı çektik laflarindan gına gelmedi mi sana dayok tarlada çapa yaparken dogurayim ister ama maalesef
Şu eskilerin sürekli biz şöyle doğurduk biz böyle sıkıntı çektik laflarindan gına gelmedi mi sana da
Şu eskilerin sürekli biz şöyle doğurduk biz böyle sıkıntı çektik laflarindan gına gelmedi mi sana da
Amin hayırlı cumalarHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Rabbim işinizi rast getirsin, gönlünüze huzur versinEki Görüntüle 3092350
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tenyearslatermavi
@Anka
Minik Duduklu Tencere
The
@Amazing family
Geçmiş olsun. Bol su içmeye çalış. Benim antibiyotikli iğne vurulmadan geçmiyor öyle olunca.Allaha şükür o daha iyi de ben perişanım boğazlarım patlıyor yutkunamıyorum başım davul gibi. Kulaklarım ağrıyor
Bende kendime asabiyim ben i hediye ediyorum
benden kv ye gelsin
Tarla vardı da sen mi doğurmadınyok tarlada çapa yaparken dogurayim ister ama maalesef
Tarla vardı da sen mi doğurmadın
O yine mekan imkan zorluğunu anlatıyor diyebilirim ama birindem sezeryanla ilgili bir şey duymuştum.
Anneliği tam hissedemiyormuş sezeryanla doğuran canlı canlı o sancıyı çekmediği için
amin Nego aminHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Rabbim işinizi rast getirsin, gönlünüze huzur versinEki Görüntüle 3092350
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tenyearslatermavi
@Anka
Minik Duduklu Tencere
The
@Amazing family
Tobe ya Rabbimya bana doğum yaptığım hastanede hastabakici ebe hepsi anne olmayı hak ettin dediler normal doğurdum diye
sağlıkçı bile böyle saçma düşünüyorsa artık ben teyzelere kızmıyorum bonus
Cahillik zorO yine mekan imkan zorluğunu anlatıyor diyebilirim ama birindem sezeryanla ilgili bir şey duymuştum.
Anneliği tam hissedemiyormuş sezeryanla doğuran canlı canlı o sancıyı çekmediği için
Ben sezeryan oldum kuzum normal doğum isterken göz doktorum onay vermedi kısmet böyleymiş.Eşimi dahi üzerine basa basa uyardı.ya bana doğum yaptığım hastanede hastabakici ebe hepsi anne olmayı hak ettin dediler normal doğurdum diye
sağlıkçı bile böyle saçma düşünüyorsa artık ben teyzelere kızmıyorum bonus
Tobe ya Rabbiminsanlar ne komik ya. Ben 2 gün suni sancı aldım, doktor yarım saat verdi, daha da açılmazsa sezaryene alacağız diye. Şükürler olsun ki yarım saatle anneliği haketmisim
Ben sezeryan oldum kuzum normal doğum isterken göz doktorum onay vermedi kısmet böyleymiş.Eşimi dahi üzerine basa basa uyardı.
Ablam normal doğum yaptı beni genel anesteziden uyanırken görünce bi baktım ağlıyor tabi ben tam konuşamıyorum ama görüyorum.Halimi perişanlığımı gördü çok kötü dedi ben sezeryan olsam 2.doğuma zor cesaret ederdim dedi.
Ben genel aldım ve anestiziyi atmak perişanlık dikişlerimle kusmak öğürmek ölüm gibiydi.Anesteziden dolayı nefes alamıyordum oksijen istedim.Gözlerim kararıyo terler basıyo baygınlık geçiriyordum.
Amcamın kızıyla aynı gün aynı hastanede doğum yaptık aynı dr.kuzen ayaklanıp beni ziyarete geldi şöyle dediğini hatırlıyorum Teneffüs çok kötü yahu ben yine iyiyim dedi.Babamın o arada bana bi bakışı var çok hüzünlüydü.
Şimdi tekrar yaptım içeceğimafiyet şifa olsun. inşallah çabuk toparlarsin ces.
şimdi de içtin mi?
bizde sarımsak aşı diye bisey var yumurta serbest mi sana?
amin canım sağol ikisi de kolay süreç değil.Bizde büyüklerimiz hep şöyle dua eder Allah ım hiç bir kadını o darlıkta bırakmasın diye yaşayınca anlıyorsun.☺zor ya doğumun her türlüsü. Allah hayırlısını versin bebekle anne sağlıklı olduktan sonra gerisi boş.
sana da geçmiş olsun zor olmuş doğumun
Sen şuan bunları düşünme herşey çok çok güzel geçecek. Ben dillere destan bir sezeryan oldum ki hastanede gören inanamadı. Eğil kalk hopla zıpla herşey yaptım ilk günden. Sen hangisini olursan ol benden daha rahat bir doğum gerçekleştireceksin inşallahzor ya doğumun her türlüsü. Allah hayırlısını versin bebekle anne sağlıklı olduktan sonra gerisi boş.
sana da geçmiş olsun zor olmuş doğumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?