İyi gibiyim diyordun. Ne oldu böyle sana.Kafam iyi değil kusura bakma kuzumterliksuu sessiz karanlık bi yere kendimi kapatmak istiyorum
Hoşgeldin bende birini bekliyordumAkşam akşam ne güldüm mesajlarına hee
Hoşgeldin bende birini bekliyordum
Beklesinler boşver. Hep iş hep iş nereye kadar iki lak lak ederizBenim yazacak pek bir şeyim yok. İşten geldim yemek yedim. Bulaşıklar tezgahta bekliyor
En son sanki bu sayfadan atilacakmisim gibi bir his oluştu
En son sanki bu sayfadan atilacakmisim gibi bir his oluştu
Aaa hiç öyle bişey yok canım. Sen beni çok yanlış anladin.Jetonum geç düştü. Tembelliğe çağırdığın için mi atacak nego
Leydinin ablası da
Aaa hiç öyle bişey yok canım. Sen beni çok yanlış anladin.
İyi gibiyim diyordun. Ne oldu böyle sana.
İki lak lak çok beğendim.Ben seni doğru anladım. Atarsa seni iki lak lak başlıklı konu aç ben gelirim.
Biri koltuğa isemis, öteki salya sümük ağlıyor kız bende bazen bunalım oluyorum vallaRuh sıkıntısı işte oluyor.
Biri koltuğa isemis, öteki salya sümük ağlıyor kız bende bazen bunalım oluyorum valla
Az gaz ver. Kalk terlikcigim o cisi sil. Kurursa evin sidik kokar de banaKolay gelsin mi diyim ne diyim bilemedim
Gak orayı sil hala burda yazıyosun eyice sil kuru havluyla geç üstündenAz gaz ver. Kalk terlikcigim o cisi sil. Kurursa evin sidik kokar de bana
Az gaz ver. Kalk terlikcigim o cisi sil. Kurursa evin sidik kokar de bana
Tertemiz yaptım bir maşallah alırım inşallahGak orayı sil hala burda yazıyosun eyice sil kuru havluyla geç üstünden
İş askin var gaz lazım sanaTertemiz yaptım bir maşallah alırım inşallahNego dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?