- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Ayyy akşam akşam iyi güldürdün.Tertemiz yaptım bir maşallah alırım inşallahNego dan
Derse iki çocukla gidip okulu birbirine katınca sen sınava gelsen yeter dediHepsi bitti mi? Hani bi hoca devam istiyordu hallettin mi canım?
Kız valla güzel gaz verdin. Koltuk örtüleri ni sildiydim çıkardım attım makineye. Kızı da banyoya koydum. Valla kız çok hastayım bacaklarım titredi zangir zangirGak orayı sil hala burda yazıyosun eyice sil kuru havluyla geç üstünden
Işığı gördün yani bendeİş askin var gaz lazım sana
Işığı gören geliyorIşığı gördün yani bende
Tekrar çiş Allah'ım sana geliyorumIşığı gören geliyor
İsimisil parliyorsun kuzum :)
Cisten mi parliyomIşığı gören geliyor
İsimisil parliyorsun kuzum :)
Tekrar çiş Allah'ım sana geliyorum
Usutmus sanırım. Dün çok terlemisti. Saç kurutma yla kuruttum. Soğuktu. Sıcak havlu kapattım. Ayaklarına viks. Bu kadarla atlatirim inşallahÜşüttü mü acaba çocuk. Bi ateşine bakıver. Ya da baktı annem hep oturuyor biraz iş yapsın mı diyor acaba.
Ben daha mutfağı toplamadım kalkıyorum şimdi.
Alla alla neden sürekli isiuor tutamiyor mu kiCisten mi parliyom
Usutmus sanırım canımAlla alla neden sürekli isiuor tutamiyor mu ki
Hasta mi
Ne kadar zamandır buzlukta ki. Bozulmuş olmasınBuzlukta hamsi vardı. Suda haşladım kedilere vereyim diye. Yemedi sıpalar.Yağmur var diye mi yemediler yoksa geç oldu diye mi. Çöp yiyen hayvanlar benim pişirdiğim hamsiyi lezzetsiz bulmuş olamazlar di mi
Çok geçmiş olsin canmmUsutmus sanırım canım
Allah razı olsunÇok geçmiş olsin canmm
Kız kedileri zehirliycenBayadır ordadonmuş şey bozulur mu. Çıkardığım gibi haşladım. Nasıl anlarım bozulduğunu
İyi olsaydı yerlerdi zaten demekki sıkıntılıBayadır ordadonmuş şey bozulur mu. Çıkardığım gibi haşladım. Nasıl anlarım bozulduğunu
Kız kedileri zehirliycen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?