Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eylül ayında koyduğum palamutu yazın yemişliğimiz var bizim iyi zehirlenmedik. Bi daha balık koymam buzluğa. Ya da önce kedilere veririm yerlerse biz de yeriz.
Güzel taktik ha ha. Kız bir ay içinde tüketmek lazım değil mi. Hadi bilemedin üç ay olsun.

Ay çok güldüm kız. Çok yaşa sen. Kedilerin gitmesi gözümde canlandı

Bir tanesi gitti. Besiliydi dedim karnı tok herhalde. Meğer kedi tecrübeliymiş kokudan anlamış. Diğer garipler beklediler ama yemediler. Yazarken aklına geldi sucuk var dolapta ondan vereyim bakayım yiyecekler mi.

Oh ne güzel ya bir gün bizde uysal öyle
Valla ben de şaşırdım 6.30 da geri yatırmıştım artık o kaçta kalktı bilmiyorum ben duymamışım en son bacağını sarkıtmış beşikten yanıma gelmeye çalışıyordu ki telefon çaldı servisçi aradı çocuk okula gelmeyecek mi diye nasıl böyle oldu anlamadım

Eşin izinli mi hala? Olur gece uykusuz kalınca

Günaydın 2019'un son günü çok güzel geçsin inşAllah

Bulaşık bırakmama ödevi de iyi oldu nedense dünden beri bulaşıkları bırakıp duruyorum normalde hiç sevmem akşam menüsü için bugün fazla dağılacak neyse ödev uğruna toplu tutarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…