Güzel taktik ha ha. Kız bir ay içinde tüketmek lazım değil mi. Hadi bilemedin üç ay olsun.Eylül ayında koyduğum palamutu yazın yemişliğimiz var bizimiyi zehirlenmedik. Bi daha balık koymam buzluğa. Ya da önce kedilere veririm yerlerse biz de yeriz.
Güzel taktik ha ha. Kız bir ay içinde tüketmek lazım değil mi. Hadi bilemedin üç ay olsun.
Size bişey olmadiysa bizde yiyekÖyle mi lazım. Biz çok yedik valla1 senelik etim de olur bazen, onu da yeriz. Ama tavuk asla.
Size bişey olmadiysa bizde yiyek
Ay çok güldüm kız. Çok yaşa sen. Kedilerin gitmesi gözümde canlandıYok canım siz yemeyin. Ben de balık koymam bundan sonra.
Size bişey olmadiysa bizde yiyek
Ay çok güldüm kız. Çok yaşa sen. Kedilerin gitmesi gözümde canlandı
Oh ne güzel ya bir gün bizde uysal öyleBeni niye uyandırmadınızzzzz geç kaldık okulailk defa 08.28 e kadar uyumuşuz
Valla ben de şaşırdım 6.30 da geri yatırmıştım artık o kaçta kalktı bilmiyorum ben duymamışım en son bacağını sarkıtmış beşikten yanıma gelmeye çalışıyordu ki telefon çaldı servisçi aradı çocuk okula gelmeyecek mi diye nasıl böyle oldu anlamadımOh ne güzel ya bir gün bizde uysal öyle
Eşin izinli mi hala? Olur gece uykusuz kalıncaValla ben de şaşırdım 6.30 da geri yatırmıştım artık o kaçta kalktı bilmiyorum ben duymamışım en son bacağını sarkıtmış beşikten yanıma gelmeye çalışıyordu ki telefon çaldı servisçi aradı çocuk okula gelmeyecek mi diye nasıl böyle oldu anlamadım
Offf bu görevler tam bana göre olmuş31 Aralık Ödevi
Tüm aynaları silmek
Bugün murfak tezgahında bulaşık biriktirmemek
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
Nur1835
@Lices_s
Anka
zebekine
B BUSR4
Feslegen Kokulu Nane
yorgun anneanne
ByNkoaLa
Senin için verdim zatenOfff bu görevler tam bana göre olmuş
31 Aralık Ödevi
Tüm aynaları silmek
Bugün murfak tezgahında bulaşık biriktirmemek
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
Nur1835
@Lices_s
Anka
zebekine
B BUSR4
Feslegen Kokulu Nane
yorgun anneanne
ByNkoaLa
Teşekkür ederimSenin için verdim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?