Benimde aynam çok, aynen küçük oğlan yalıyor nerdeyseTeşekkür ederim
Ayna da çok bizde artık 1 kova su yapıp dolap evi dolanayım. Gerçi 2 saat geçmeden yine eski haline getiriyorlar aynaları
Yok işe gitti gündüzcü zaten ona da gıcık oldum dünEşin izinli mi hala? Olur gece uykusuz kalınca
mavitosbik07 özlendin iyi misin
Muhabbete gelmiyon. Az biraz daha iyiyim sağol tatlımAy kuzum iyiyim çok şükür. Bugun 09:45 de kalktım, izin verdim kendime, sonra evi toparladım vs yemeğe girişeceğim. Sen nasıl oldun, daha iyisin insallah
Muhabbete gelmiyon. Az biraz daha iyiyim sağol tatlım
Ya neden yalıyorlar benim ki balkon camlarını filan da yalıyorBenimde aynam çok, aynen küçük oğlan yalıyor nerdeyse
Herkese tünaydın.31 Aralık Ödevi
Tüm aynaları silmek
Bugün murfak tezgahında bulaşık biriktirmemek
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
mavitosbik07
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
M Musluk Suyu
@enenisa
@Dilos06
@Nur1835
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@BUSR4
@Feslegen Kokulu Nane
@yorgun anneanne
@ByNkoaLa
Herkese tünaydın.Ödevler kolay da. Benim kız aynada kendini görünce öpüyor.
Evet tam on tane. Bir de kendini öptükten sonra ımmmm deyip saklanması yok mu.Küçük küçük parmak izleri de oluyor mu
Evet tam on tane. Bir de kendini öptükten sonra ımmmm deyip saklanması yok mu.Kızmıyorumda izliyorum karşıdan.
Niye gıcık oldunYok işe gitti gündüzcü zaten ona da gıcık oldum dün
AminYılın son günü mutlu huzurlu gecsin
Yeni yilda az kirlenen evler diliyorum
Sen çocuk olup yalamadın mıYa neden yalıyorlar benim ki balkon camlarını filan da yalıyor
Benim kızda geçen kaka yapmış lazimliga. Anne kaka yaptım dedi aferim dedim. Sakın dökme dedi. Ördek kakası bu dedi. Şekilli böyle üçü sivri. Bende döktüm. Ağladı yerlere yattı. Ördek kakami döktün beni sevmedin diye
Ben temizlik yapıyorum namaz kılayım da devam edicemMaratona girmek istiyorum gelen var mı. Bebek ayağımda uyutum gidiyorum
Sen ve ben diyosunBen temizlik yapıyorum namaz kılayım da devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?