Aaa hadi ya az kendine güven, senden fazla organım yokkSen ve ben diyosun
Kv ne zaman gidecek ne uzun kaldıNego canım giremiyorum durumu biliyorsun.bide üstüne telefonum bozuldu
Sabah bütün odaları oyuncakları topladım.katlanmis camasirlari yerleştirdim.kaynanacigimin dolabındaki kıyafetleri düzelttim. mutfagi topladım.evi süpürdüm.kizi krese bırakıp geldim.simdi oğlanı uyutuyorum sonra yemek yapıp çamaşır asicam sonra kızı almaya gidicem.bildirimlere bile bakamadım sen düşün halimi
Guveniyom tamam. Basliyom ben sen yirmi dakika sonra gel.adil olsunAaa hadi ya az kendine güven, senden fazla organım yokk
Kv ne zaman gidecek ne uzun kaldı
Daha 15 gün kadar burda canımAaa hadi ya az kendine güven, senden fazla organım yokk
Kv ne zaman gidecek ne uzun kaldı
O gitti uca uca temizlik yapıyorDaha 15 gün kadar burda canım
Oturuyorum hala, kahve içiyorumGuveniyom tamam. Basliyom ben sen yirmi dakika sonra gel.adil olsun
Oyy ne o öyle ya çok uzunDaha 15 gün kadar burda canım
Ben kalkamıyorum valla canım. Bacaklarım gitmiyor.Oturuyorum hala, kahve içiyorum
Oyy ne o öyle ya çok uzun
Tmm ama ben yavaş yapayımKafam dağılsın çene sohbet derken 2 oldu bırava bana hemen işe girişiyorumterliksuu
Pup g oynuyor diyeNiye gıcık oldun
Amin
Sen çocuk olup yalamadın mıne bileyim hoş geliyor heralde soğuk soğuk
Bugün iyisin sanki. MaşallahKafam dağılsın çene sohbet derken 2 oldu bırava bana hemen işe girişiyorumterliksuu
Tmm ama ben yavaş yapayım
Ayy hala burdaBugün iyisin sanki. Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?