İyiyim sadece biraz yorulmuş muyum neyim bilmiyorum. Bacaklarım titriyor. Gelirim kendimeKız noldu sana geçmişi okumadım bende bi yere gidicem gitmeden topliyim işte
Kalktım uçtumAyy hala burdabayılazaam kalk kalk hadi misafir geliyor sana
Çok oturmaktan oİyiyim sadece biraz yorulmuş muyum neyim bilmiyorum. Bacaklarım titriyor. Gelirim kendime
Bugün annemdeyim31 Aralık Ödevi
Tüm aynaları silmek
Bugün murfak tezgahında bulaşık biriktirmemek
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
mavitosbik07
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
M Musluk Suyu
@enenisa
@Dilos06
@Nur1835
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@BUSR4
@Feslegen Kokulu Nane
@yorgun anneanne
ByNkoaLa
Ohaaa o ne giz bizm yarım kira kadarDoğalgaz faturası gelmiş. 505 TL.Aynen böyle oldum. Evde 19 derece.
Noldu kz bacım sanaİyiyim sadece biraz yorulmuş muyum neyim bilmiyorum. Bacaklarım titriyor. Gelirim kendime
Bize 250 gelmiş elektrik de 150 ilk defa su az gelmiş 20 günlük yazmış larDoğalgaz faturası gelmiş. 505 TL.Aynen böyle oldum. Evde 19 derece.
Biraz hasta gibi değil gibi dermansız gibi yani bacaklarım dermansızNoldu kz bacım sana
Doğalgaz faturası gelmiş. 505 TL.Aynen böyle oldum. Evde 19 derece.
Hey maşallah çok şükürWC yıkadım. Wc onu sildim lavabo ayna cifledim musluğu patlattım. Banyo yu elde sildim. Halısını firçaladim. Lavabo ayna parlattim.muslugunu telledim. Bir tane kapı sildim. 1 paket çamaşır serildi bir paket katlandı bir paket atıldı. Bebem uyandı.
Çocukları yıkarken bacakların ıskandıysa ondan olabilir, ıslak ıslak onları giydir et derken, kapıyorumiz şifayıBiraz hasta gibi değil gibi dermansız gibi yani bacaklarım dermansız
Geçen sene em fazla 100 lira öderdik elektrikElektrigim 200 civarı. Doğalgaz 200 civarında geliyor benimde hayat çok pahalı
Hasta olcandır belki ya da yaşlılıktan mı desem ablaaaaBiraz hasta gibi değil gibi dermansız gibi yani bacaklarım dermansız
Eline sağlık canım, yediğimiz lokmaya da göz dikiyor bebelerBen ne yaptım
Evi süpürdüm
Bir çorba pişirdim
Bir makine çamaşır yıkadım astım
Çocuk odasının kitaplık masa silip düzenledim
Peteğini söküp sildim
Bu arada ev tekrar dağıldı
Bulaşıklar yerleştirilecek
Bir havuç soydum dinlenirken yiyeyim diye ufaklık elimden kaptı onu da
Bebekle ev işi. Bebeği pusete koydum diğer odaları havalandirdim. Yatak odasini topladım. Bebek nevresim değiştim. Bebem ağladı. Bebeği biraz hoplattim ziplattim. Besige koydum iki de oyuncak. Yatak odasini supurdum sildim tozunu aldım. O sırada oğlan geldi. Bebeği ona bıraktım. Koridoru firçaladim supurdum sildim. Bebek ağladı.üç tane ıslak bez slikonlu fisfis ve kuru bezimi hazırladım. Bebe kucağımda toz aldım. Bebek acıktı yedirdim. Bebeği uyutuyorum şu an. Oturma odam kedi bitek yarina
Biraz yüklendim doğru. Artık dinlenirim. İnşallah canım.Daha ne olsun canim, eline sağlık. Biraz fazla mi yüklenmişsin kendine, üzerinde kırgınlık var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?