Yaşlandım vallahi ama az rahatsizlandim.Hasta olcandır belki ya da yaşlılıktan mı desem ablaaaa
Daha ne yapıcan kucağında bebekle toz almışsınYaşlandım vallahi ama az rahatsizlandim.
Bizim kiradan da 100 lira eksikOhaaa o ne giz bizm yarım kira kadar
Bana da hep öyle gelirdi.Bize 250 gelmiş elektrik de 150 ilk defa su az gelmiş 20 günlük yazmış lar
İlk kez bu kadar çok geldi.Bize de o kadar geldiği oluyor canım
Kombi çakmağı falan mı bozuk. O ateşleyen şey hem elektrik hem gaz götürüyorBizim kiradan da 100 lira eksik
Bana da hep öyle gelirdi.
İlk kez bu kadar çok geldi.Kızlar geçen ay fatura geldikten hemen sonra petek temizliği yaptırdık her petek te suyu çekip pwteklere su bastılar ondan mı böyle çok geldi acaba daha önce petek temizlettirip ilk faturası çok gelen oldu mu? Soba kurucam bu gidişle ev de soğuk. Sıcak olsa can feda.
Biraz yüklendim doğru. Artık dinlenirim. İnşallah canım.
Bizim kiradan da 100 lira eksik
İlk kez bu kadar çok geldi.Kızlar geçen ay fatura geldikten hemen sonra petek temizliği yaptırdık her petek te suyu çekip pwteklere su bastılar ondan mı böyle çok geldi acaba daha önce petek temizlettirip ilk faturası çok gelen oldu mu? Soba kurucam bu gidişle ev de soğuk. Sıcak olsa can feda.
hayırlı aksamlar herkesee... mutfak dolaplarını hallettım baska da bırsey yapmadım
O zaten bir evin en yorucu kısmı bana göre, geri kalanlar havada karada yapılıyor
Oo maşaallah, bir kaç gün rahat edersinBebekle ev işi. Bebeği pusete koydum diğer odaları havalandirdim. Yatak odasini topladım. Bebek nevresim değiştim. Bebem ağladı. Bebeği biraz hoplattim ziplattim. Besige koydum iki de oyuncak. Yatak odasini supurdum sildim tozunu aldım. O sırada oğlan geldi. Bebeği ona bıraktım. Koridoru firçaladim supurdum sildim. Bebek ağladı.üç tane ıslak bez slikonlu fisfis ve kuru bezimi hazırladım. Bebe kucağımda toz aldım. Bebek acıktı yedirdim. Bebeği uyutuyorum şu an. Oturma odam kedi bitek yarina
Tam tersi temizlik sonrası fatura az gelir bizde temizlettik yeniBizim kiradan da 100 lira eksik
O başlı başına iş zatenhayırlı aksamlar herkesee... mutfak dolaplarını hallettım baska da bırsey yapmadım
Hmmm olabilir. Servis çağırmak lazım da koca popolu kocam her petek için su bastılar normal fatura deyip duruyor.Kombi çakmağı falan mı bozuk. O ateşleyen şey hem elektrik hem gaz götürüyor
Ayyy baş ağrım yeni geçti benim.Asil sorun parayı verip ısınmamak, insallah çaresini bulursunuz. Bizim de gözümün nuru elektrik faturamız gelmis 450, hala sindiremedim
Ya bende öyle dedim de benim salak koca her peteğe ayrı su bastılar suyu akıtılar ondan çok geldi deyip durdu boğacaktım az kaldı.Tam tersi temizlik sonrası fatura az gelir bizde temizlettik yeni
Hem koca totolu hem prenses akıllara zarar canım çok şanslısınHmmm olabilir. Servis çağırmak lazım da koca popolu kocam her petek için su bastılar normal fatura deyip duruyor.Ağzına faturayı tıkasım geldi az daha yapıcam ama.
Ayyy baş ağrım yeni geçti benim.
Ya bende öyle dedim de benim salak koca her peteğe ayrı su bastılar suyu akıtılar ondan çok geldi deyip durdu boğacaktım az kaldı.
Hiç sorma uyuyor şimdi. Az önce de sinir krizi geçirdim. Herif uyumalara doyamadı 17 aydır uykusuzum bunun kadar uyumaya yer aramıyorum.Hem koca totolu hem prenses akıllara zarar canım çok şanslısın
Saçını başını yoluverseydin kız. Hayır prenseslikte bı yere kadar yaniHiç sorma uyuyor şimdi. Az önce de sinir krizi geçirdim. Herif uyumalara doyamadı 17 aydır uykusuzum bunun kadar uyumaya yer aramıyorum.
Saçta yok kel.Saçını başını yoluverseydin kız. Hayır prenseslikte bı yere kadar yani
Ay ben diyeyim şimdi ha ha koptum vallahi sen çok yaşaSaçta yok kel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?