Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ohaaa o ne giz bizm yarım kira kadar
Bizim kiradan da 100 lira eksik
Bize 250 gelmiş elektrik de 150 ilk defa su az gelmiş 20 günlük yazmış lar
Bana da hep öyle gelirdi.
Bize de o kadar geldiği oluyor canım
İlk kez bu kadar çok geldi. Kızlar geçen ay fatura geldikten hemen sonra petek temizliği yaptırdık her petek te suyu çekip pwteklere su bastılar ondan mı böyle çok geldi acaba daha önce petek temizlettirip ilk faturası çok gelen oldu mu? Soba kurucam bu gidişle ev de soğuk. Sıcak olsa can feda.

Kombi çakmağı falan mı bozuk. O ateşleyen şey hem elektrik hem gaz götürüyor

Biraz yüklendim doğru. Artık dinlenirim. İnşallah canım.

Aramızda şakalaşıyoruz kuzum, yüklenme kendine Sen pis ve dağınık değilsin, 3 bebek ve prenses kocası olan güçlü bir anne ve kadınsın

Asil sorun parayı verip ısınmamak, insallah çaresini bulursunuz. Bizim de gözümün nuru elektrik faturamız gelmis 450, hala sindiremedim

Oo maşaallah, bir kaç gün rahat edersin
Tam tersi temizlik sonrası fatura az gelir bizde temizlettik yeni
hayırlı aksamlar herkesee... mutfak dolaplarını hallettım baska da bırsey yapmadım
O başlı başına iş zaten

Kombi çakmağı falan mı bozuk. O ateşleyen şey hem elektrik hem gaz götürüyor
Hmmm olabilir. Servis çağırmak lazım da koca popolu kocam her petek için su bastılar normal fatura deyip duruyor. Ağzına faturayı tıkasım geldi az daha yapıcam ama.
Asil sorun parayı verip ısınmamak, insallah çaresini bulursunuz. Bizim de gözümün nuru elektrik faturamız gelmis 450, hala sindiremedim
Ayyy baş ağrım yeni geçti benim.
Tam tersi temizlik sonrası fatura az gelir bizde temizlettik yeni
Ya bende öyle dedim de benim salak koca her peteğe ayrı su bastılar suyu akıtılar ondan çok geldi deyip durdu boğacaktım az kaldı.

Hem koca totolu hem prenses akıllara zarar canım çok şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…