- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Gebelikte çok gözüme batıyordu kocam.Ay ben diyeyim şimdi ha ha koptum vallahi sen çok yaşa
Ay bende hamileyken gıcık oluyordum. Yani bogasim geliyorduGebelikte çok gözüme batıyordu kocam.O zamanlar üzülürdüm saçı da yok çekeyim diye. Ay bak hatırladım gene neleri dert etmiştim kendime ahahahahahha
Burdayım kız çocuga meyve verdim.
Verseydin eline bez yapsaydı.Benimki de bugün gelmiş oh oh diyor temizlik yapılmış. Bir bakayım diyor olmuş mu. Kapı üstlerine elini sürüyor. Kıl kuyruk kaynana kılıklı. Kılçık
Ataayemi zeynepyu kocan evde diye etiketlemedim seni canım yoksa aklımdasın ❤
Kaynana kılıklı dedim bak orda cifle bez var dedim. Daha sustuBurdayım kız çocuga meyve verdim.
Verseydin eline bez yapsaydı.
Geçmiş olsun canımbenimde aklım burda :) bugün oğlum tüm gün kustu 2 kere tüm üzerime başıma 2 kere duşa girdim hali silmekten mahvoldum acile gotur dük üşütmus Nane limon vercem bakalım bide ilaç verdi yoksa iş yapardım ben
Çok geçmiş olsun canım ya. Üzüldüm valla.benimde aklım burda :) bugün oğlum tüm gün kustu 2 kere tüm üzerime başıma 2 kere duşa girdim hali silmekten mahvoldum acile gotur dük üşütmus Nane limon vercem bakalım bide ilaç verdi yoksa iş yapardım ben
Benim ki temizlik yapıldığını bile anlamaz. Ev dağınıksa söylenir kalk yap derim oralı olmaz.Kaynana kılıklı dedim bak orda cifle bez var dedim. Daha sustu
Keyfine düşkün demek benimki gibi.Benim ki temizlik yapıldığını bile anlamaz. Ev dağınıksa söylenir kalk yap derim oralı olmaz.
Hemde ne keyif. Geçen odaları değiştirirken burnumda geldi. Adam elinde telefon film izledi. Valla bıçaklayaısm gelmişti bir ara.Keyfine düşkün demek benimki gibi.
Totosuna bı çatal ataydin keşke ha haHemde ne keyif. Geçen odaları değiştirirken burnumda geldi. Adam elinde telefon film izledi. Valla bıçaklayaısm gelmişti bir ara.
Totosunun üzerine oturmuştu o ara.Totosuna bı çatal ataydin keşke ha ha
Geçen beni delirtti çaydanlık şakası yaptım. Ay o adam noldu sapsarı kesildi oh canıma deysinTotosunun üzerine oturmuştu o ara.Sinirden çay içmiştim bende. Hakkını yemeyelim güzelay demiyor.
Ayyy süper fikir bende deneyeyimGeçen beni delirtti çaydanlık şakası yaptım. Ay o adam noldu sapsarı kesildi oh canıma deysin
Canım benim çok sağol Allah razı olsun. Düşünmüş sun. İyi gibi bakalım duzelmezse olmadı bı kaşık deniyeyimÇok teşekkür ederim :) ya ben hatmi çiçeğini sordurdu m canım benimkine bi tatlı kaşığı dedi daha küçüğe bi çay kaşığı dedi ama bence verme :)
Kız benimki de aynı. Biraz önce gitti şimdi gelmiş. Niye geldin dedim soğuk diyorAyyy süper fikir bende deneyeyimya bir de adam akıllı bir işi de yok bakıyorsun sabah 5 te gidip gece 11 de geliyor bir bakıyorum öğlen 12 kapıyı açıyor. Gelde delirme. Erken geldiği günler yapayom. Bugün de erkenden dımladı eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?