Burası zaten negonun sayfası değil miBen bir gidiyorum 15 gün yokumJawlensky kuzu negonun sayfasına gel
Kuzu profil sayfasına gel bak ne olduğuna ben doğru düzgün yazamadim k.bBurası zaten negonun sayfası değil mibenim devreler zaten yanık iyice yakacan belli oldu
Ya ben de ban yerdim başlarda sık sık sonra baktım 1 haftayı buluyor vazgectim uğraşmıyorum
Tamam canımKuzu profil sayfasına gel bak ne olduğuna ben doğru düzgün yazamadim k.b
Canım rekor kırdım artık sayisiz ilk kez iki ay ban yemeden durdum üst üste iki tane yedim hedefim 2.5 ay kalmak
Bazen bu ban olayı sıkıyor cidden
Doğalgaz .Sağol canım ilgilenip yazmışsınDoğalgazla mı ısınıyorsunuz. Çok yakıyorsan havayı kurutur, o da hastalık yapar. Çocukları sıkı sıkı giydir ayarını kıs. Hatta gece kapat odalarını havalandır rahat rahat uyusunlar. Gündüz de peteklerin üstüne ıslak havlu koy ev nemlensin ve sık sık havalandır. Eşimin tarafında neredeyse bütün çocuklar hava makinesiyle büyüdü. Sebebi de doğalgaz.
Allah razı olsunGeçmiş olsun terliksu.
Size de geçmiş olsun.
Ucundan döndüm nihalim sorma topikte dedim ya bir his var ban yiyecemm diye negooo ban yiyince dedim bana geliyor hiç beni unutmazlar diye du rbakalım sabah olsun bekliyip gorucez
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
Ah canım. Teşekkürler. Benim bıyık yüzünden banlandin.icim yandı üzüldüm valla.Seni okuyunca niye neşeleniyorum ben
At at bakayım
Yaa çok üzüldüm, Rabbim şifa versin
Dinlen bol bol
Allah razı olsun dilosumCanım çok ama çok geçmiş olsun❤ rabbim şifa versin çocuklar hasta olmasın
Ne aradın de bana bulup geliyim ne de olsa fbı mmmKizlar geçmişte kayboldum bulamıyorum herseyi
Allah razı olsun canım. İnşallah sende biran önce feraha çıkarsın. Rabbim kolun kanadın olsunFatura esimin uzerine olacak yaa ayrintili olmuyor mu? Yani her ay ayrintili makbuz gibi bisey gelmiyo mu? Ozel istek mi yapmasi gerekiyo yoksa bu kismi cozemedim bi turlu..
Hüüfff negoo 12 yilin hangi birini yaziyim..artik patlama noktasindayim..
Evi otel olarak goruyor,,,ilgi yok,,yaa heep tek basimayim yoruldum yiprandim buna ragmen hep kostek oluyo,hic bi zaman yapici olmadi.. Siddetin her turlusune maruz kaldim..7.yillik evliyken fiziksel siddetinde artik darp raporu alicam dedigim icin fiziki olarak canimi yakmiyo..ama geri kalan ne kadar siddet var hepsini yasadim.. evet bir asker ve stresli bi meslek ama ben stres topu degilim..su bir yildan beri kasitli olarak burnumun dibindekilerle flortlesiyor..beni delirtmek icin cabaliyor sonrada bana psikolojik sorunlarin var ben boyle cok mutluyum diyebiliyor.. deliysem beni bi omur cekmek zorunda degilsin..ayrilmak icin neyi bekliyosun diyom ,yaa konuyu degistiriyo,yada kaale almiyo beni..
Suan bile nasil yilisik msjlar cekiyo bilse ne kadar itici oluyo boyle
Neysee biraz dini sitrlerde gezindim diyokii cennetin anahtari gecimsiz ese sabir gostermekmis ... cocuklar icin bla bla bla bla istee ben su kiloma odaklanayim en iyisi..
Kilo ver,kas yap,hedef kac olsun ki 68 olsun evlendigim kilomsimdiiikkk 86 kadarim .offfbayadaa cokmuss yaaa neyse azmeden kazanir diyelim
Cok gecmis olosun yaa
Valla öylesin diloş. Şifa mesajlarını bulup geri dönüş yapmaya calisiyom. Bebem biraz uyudu.Ne aradın de bana bulup geliyim ne de olsa fbı mmm
Geçmiş olsun canım sanırım bizde öyle bişey mi olduk. İnatçı pis birşeyTeşekkür ederiz canım, malesef devam ediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?