Düzenli Evimiz & Hayatımız

Zar zor uyuttum ama şu an yine depresmeye başladılar ☺ bugünkü doktor ufurum var demeyeydi iyiydi. Zaten geceler uykusuzdu iyice efkarlandim bari sanal olarak cigara içeyim
Yaaa canlarım depreşmeyde başladılar
Az daha dayan nihalim bak büyüdüler yarın birgün ayaklaninca evin tüm çekmeceleri yerde olacak çatal bıçak ne var ne yok bu günlerin tadını çıkar

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Keşke onlar olmasa biz olsak
Çok sag ol canım
Yaaa canlarım depreşmeyde başladılar
Az daha dayan nihalim bak büyüdüler yarın birgün ayaklaninca evin tüm çekmeceleri yerde olacak çatal bıçak ne var ne yok bu günlerin tadını çıkar
İnşaallah dilosumm aman sağlıklı olsunlar da dagitsinlar napalim

Kızlar neler olmuş ya yeni okudum. Nego benim yüzümden Ban yemiş.
Canim öyle düşünme kadın bildiğin rendice edici mesajlar yazmış buna sesiz kalinmaz ki gelmiş topigi okuyor saçma sapan mesaj yazıyor haddini bilmesi geriyordu verildi negomda napsin ona haddini bildirdi aslında onun bir suçu yok gayet güzel cevaplar verdi olan negoya oldu ban olayı tek kişi için yapılmıyor ki polemikte kim varsa banlaniyor haksizlik

Ya keşke ben bildireydim haddini. O saatte acildeydim. İki gün gider gelirdim negonun ki çok uzun. Üzüldüm diloş ya zaten bugün herşey ters gitti. Adam da karot makinesine sıkışmış. Kolu bacağı parçalanmış. Ne bilim bugün kötü bir gün

Sağlık olsun kuzuum üzülme
Hangi adam kuzum eşim deme bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…