Yaa canım benim çok üzüldümEşim valla diloş. Bilekten dirseğe kadar parçalanmış. Kaburgasinda hasar varmış. Röntgen falan çekiliyor. Dibe battım sanki. Bugün kötü bir gün. Rabbim hayra çıkarsın
Ne diyorsun canım ya geçmiş olsun inşallahEşim valla diloş. Bilekten dirseğe kadar parçalanmış. Kaburgasinda hasar varmış. Röntgen falan çekiliyor. Dibe battım sanki. Bugün kötü bir gün. Rabbim hayra çıkarsın
Çok çok geçmiş olsun Rabbimiz acil şifalar versinEşim valla diloş. Bilekten dirseğe kadar parçalanmış. Kaburgasinda hasar varmış. Röntgen falan çekiliyor. Dibe battım sanki. Bugün kötü bir gün. Rabbim hayra çıkarsın
Eşinizin iş yerinde mi olmuş bu kaza? İnşallah geçecek çok şükür sağlıklı ve evinizde sizinleSağolun kızlar röntgen temizmis bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Kolu sarılı geldi. Damarlar falan zarar görmemiş. Kaburgasida bandajliydi. Ne kadar bilmiyorum yaralar. Ama çok derin değil sanki. Biraz korkmuş ölecektim diyor.neysrki bugün bitti çok şükür. Allah dermansız dert vermesin. Bunlarda geçecek inşallah
Evet şantiyede olmuş. İnşallah geçecek. Sağol canım içime su serptin. Çok iyi geldi birden mesajınEşinizin iş yerinde mi olmuş bu kaza? İnşallah geçecek çok şükür sağlıklı ve evinizde sizinle ❤
Çok geçmiş olsun canım. Bi sadaka verin ucuz kurtulmuş.Eşim valla diloş. Bilekten dirseğe kadar parçalanmış. Kaburgasinda hasar varmış. Röntgen falan çekiliyor. Dibe battım sanki. Bugün kötü bir gün. Rabbim hayra çıkarsın
Çok çok geçmiş olsun canımNe gündü kızlar. Rabbim beterinden korusun.
Canım bebiş nasıl oldu.Evet şantiyede olmuş. İnşallah geçecek. Sağol canım içime su serptin. Çok iyi geldi birden mesajın
Canım valla telde hastanedeyim kolum parçalandı deyince parçalandı sandım. Abartti . Beni de korkuttu. Bilmiyom yaralar ne alemde.parcalanmamis sanki. Ameliyat ederler öyle olsa.Ne diyorsun canım ya geçmiş olsun inşallah
İyi gibi sanki biraz daha.Canım bebiş nasıl oldu.
Valla herşey olabilirler canimGeçmiş olsun canım sanırım bizde öyle bişey mi olduk. İnatçı pis birşey
2 güne rahatlar canım inşallah. Eşine de çok geçmiş olsun tekrar Rabbim size bağışlasın. Kekik Nane kaynatıp ver bebise 6 ay oldu içebilir onlarda rahatlatıyor benim oğlumda 5 aylıkken olmuştu biz harnut pekmezi veriyoruz çok şükür baya ise yaradı.İyi gibi sanki biraz daha.
Siz nasıl oldunuz daha iyi misinizValla herşey olabilirler canim
Tamam canım bugün bı aktara gidip alayım pekmez çok iyiymiş bu gece hep okudum netten2 güne rahatlar canım inşallah. Eşine de çok geçmiş olsun tekrar Rabbim size bağışlasın. Kekik Nane kaynatıp ver bebise 6 ay oldu içebilir onlarda rahatlatıyor benim oğlumda 5 aylıkken olmuştu biz harnut pekmezi veriyoruz çok şükür baya ise yaradı.
Bu bronşit belası herkez de var galiba kızımda astım bronşit benim doktor söylemişti kardeşi olursa oda olur diye allah beterinden korusun şükür diyorum ama oksururlerken içim parçalanıyorTamam canım bugün bı aktara gidip alayım pekmez çok iyiymiş bu gece hep okudum netten
Bebekken ilk bu oldu böyle. 5 yaşındayken oğlan 2 yaşında kız birer kere oldular. Bebek korkuttu beni. Astım bronşit duyardım da insan ucundan kıyısından yaşamadan bilmiyormuş . Allah yardımcın olsun .oksurunce bende çok kötü oluyom kız. Cigerinde bir parça kopuyor sankiBu bronşit belası herkez de var galiba kızımda astım bronşit benim doktor söylemişti kardeşi olursa oda olur diye allah beterinden korusun şükür diyorum ama oksururlerken içim parçalanıyorkeşke hiç hastalık olmasa kimse hastalanmasa
Çok iyi anlıyorum seni canım ilk oğlumu hastaneye aldıklarında doktora ne biçim anneyim küçücük bebeği hasta ettim diye ağlamıştımBebekken ilk bu oldu böyle. 5 yaşındayken oğlan 2 yaşında kız birer kere oldular. Bebek korkuttu beni. Astım bronşit duyardım da insan ucundan kıyısından yaşamadan bilmiyormuş . Allah yardımcın olsun .oksurunce bende çok kötü oluyom kız. Cigerinde bir parça kopuyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?