Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eşim valla diloş. Bilekten dirseğe kadar parçalanmış. Kaburgasinda hasar varmış. Röntgen falan çekiliyor. Dibe battım sanki. Bugün kötü bir gün. Rabbim hayra çıkarsın
Yaa canım benim çok üzüldüm çok bugün gerçekten kötü bir gün olmuş canım benim Allah'ım ferahliga kavuştursun bir an önce çok geçmiş olsun çok

Sağolun kızlar röntgen temizmis bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Kolu sarılı geldi. Damarlar falan zarar görmemiş. Kaburgasida bandajliydi. Ne kadar bilmiyorum yaralar. Ama çok derin değil sanki. Biraz korkmuş ölecektim diyor.neysrki bugün bitti çok şükür. Allah dermansız dert vermesin. Bunlarda geçecek inşallah

Eşinizin iş yerinde mi olmuş bu kaza? İnşallah geçecek çok şükür sağlıklı ve evinizde sizinle

Eşim valla diloş. Bilekten dirseğe kadar parçalanmış. Kaburgasinda hasar varmış. Röntgen falan çekiliyor. Dibe battım sanki. Bugün kötü bir gün. Rabbim hayra çıkarsın
Çok geçmiş olsun canım. Bi sadaka verin ucuz kurtulmuş.

İyi gibi sanki biraz daha.
2 güne rahatlar canım inşallah. Eşine de çok geçmiş olsun tekrar Rabbim size bağışlasın. Kekik Nane kaynatıp ver bebise 6 ay oldu içebilir onlarda rahatlatıyor benim oğlumda 5 aylıkken olmuştu biz harnut pekmezi veriyoruz çok şükür baya ise yaradı.

Tamam canım bugün bı aktara gidip alayım pekmez çok iyiymiş bu gece hep okudum netten

Tamam canım bugün bı aktara gidip alayım pekmez çok iyiymiş bu gece hep okudum netten
Bu bronşit belası herkez de var galiba kızımda astım bronşit benim doktor söylemişti kardeşi olursa oda olur diye allah beterinden korusun şükür diyorum ama oksururlerken içim parçalanıyor keşke hiç hastalık olmasa kimse hastalanmasa

Bebekken ilk bu oldu böyle. 5 yaşındayken oğlan 2 yaşında kız birer kere oldular. Bebek korkuttu beni. Astım bronşit duyardım da insan ucundan kıyısından yaşamadan bilmiyormuş . Allah yardımcın olsun .oksurunce bende çok kötü oluyom kız. Cigerinde bir parça kopuyor sanki

Çok iyi anlıyorum seni canım ilk oğlumu hastaneye aldıklarında doktora ne biçim anneyim küçücük bebeği hasta ettim diye ağlamıştım aman çok fazla verme canım ventolin ı yarım ver 4 saate bir ver geçer geçiyorda biz üzülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…