Bende çok üzüldüm valla. Bı de benim yüzümden oldu. İlk baniysa bir gün alır. Polemikten Ban veriyorlar. İnşallah bende banlanirim. Belki daha az üzülürüm. Bu ara herşey tepetaklakBen bu ban olayına çok üzüldüm yahaksız yere başlamışlar o konuşmalarda ban lanacak konuşma yapmamış ki öğretmenim hiç anlamadım bu ban olayını ben o saygısız almıştır inşallah 1 ay
Neden senin yüzünden olsun o saygısız gelip atladıBende çok üzüldüm valla. Bı de benim yüzümden oldu. İlk baniysa bir gün alır. Polemikten Ban veriyorlar. İnşallah bende banlanirim. Belki daha az üzülürüm. Bu ara herşey tepetaklak
Ben iki gün alırdım nego şimdi bir hafta on gün gelmezNeden senin yüzünden olsun o saygısız gelip atladıah ben anlamadım ilk arkadaşınız falan sana takılıyor sandım sonra öğretmenim profilim e yazıyor diyince de anlamadım sonradan gördüm valla bende yerdim ban saygısız insan bak yine sinir oldum.
Çıkıp müdürle konuşsak ban olayını kısaltmaz mi ki. O gelip satasti haksızlık amaBen iki gün alırdım nego şimdi bir hafta on gün gelmez
Yazalım muneye özelden atalım.Çıkıp müdürle konuşsak ban olayını kısaltmaz mi ki. O gelip satasti haksızlık ama
Nerden baksan on güne yakındırGünaydın.
Negonun hangi gün geleceğini öğreniriz kızlar.
Bu karşılıklı ban haksızlıktan değil polemikten oldu. Yoksa bi hakareti yok.
Bizde diloşla alırız dedim ama biz duruyoruz.
Kurunun yanında yaşta yanıyor malesef.
Çamur gibi bazıları yanından geçerken basmasan bile sıçrıyor.
Nerden baksan on güne yakındır
Evet şantiyede olmuş. İnşallah geçecek. Sağol canım içime su serptin. Çok iyi geldi birden mesajın
İnşallah kısa sürer. Bazı insanlar sade huzur bozuyor ya vallaAğzın alev alsın kız tövbe 10 gün nedir geçen banı 3 gündü hadi yeni açılan 4 gün desek bu en fazla 4,5 tan 5
Günaydın bonusum nasılsın. Yine tüm tatlılığın üstünde bakıyorumAğzın alev alsın kız tövbe 10 gün nedir geçen banı 3 gündü hadi yeni açılan 4 gün desek bu en fazla 4,5 tan 5
Aynı anda yazmısiz iyi diyeyim iyi olsun bonusum hastane ev arası mekik dokuyorum sen nasılsınJawlensky sen nasılsın canım
Günaydın bonusum nasılsın. Yine tüm tatlılığın üstünde bakıyorum ❤
Sen mi vercenÖdev verelimümmet ödev bekler
Aynı anda yazmısiz iyi diyeyim iyi olsun bonusum hastane ev arası mekik dokuyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?