Sen de mi titiz oluyosun kız. Burda tek ben mi kalacamÖdev verelimümmet ödev bekler
Sen de mi titiz oluyosun kız. Burda tek ben mi kalacam
Neyseki iki kişiyiz canımİsterim titiz olmak ama olamam yani bünyeye ters temiz olabileyim yeter
Neyseki iki kişiyiz canım ❤
Doğumdan beri yok hastanede kuvozdeyken bakıldı sonra taburcu olduk 3 4 gün sonra kontrole gittik bir şey yoktu. Dün kalça ultrason u için gittik prematüre diyip 31 ocağa ertelediler bir de üstüne bu ufurum olayı çıktıÜfürüm yazmışsın yeni mi duyuldu doğumdan beri var mı?
Hangi seviye gi. Bende ulaştım mi o seviyeye. Hiç haberim yokBi biz mi bee bak buda bişey herkes bu seviyeye ulaşamaz ha
Doğumdan beri yok hastanede kuvozdeyken bakıldı sonra taburcu olduk 3 4 gün sonra kontrole gittik bir şey yoktu. Dün kalça ultrason u için gittik prematüre diyip 31 ocağa ertelediler bir de üstüne bu ufurum olayı çıktı
İnşaallah canım hayırlısıyla bir kurtulsaydik su hastanelerden..Normalde yenidoğanda oluyor sonra geçiyormuş. Şimdi bunlar minik doğdu ya onunla ilgilidir inş geçer
İnşallah kurtulursunuz canım. Rabbim sağlık şifa versinİnşaallah canım hayırlısıyla bir kurtulsaydik su hastanelerden..
Benim oğlan da da vardı sonradan geçti ama 3 ay muayene etti baktı sonra kapanmış dedi inşallah sizinki de öyle bisey dırİnşaallah canım hayırlısıyla bir kurtulsaydik su hastanelerden..
Kıyamam canım yaaa. Ama sen üzülme, bebişin hissetmesinAy kızlar bana dua edin nolur çok güçsüz hissediyorum adamda yok. Ağlayıp duruyorum
Bebiş uyurken uyu canım fırsatı değerlendir dinlen iyi uykular :)Gece uyumadım gıdım az uyum kızlar.
Nasılsınız canım? Bebisler nasıl?Nego canım topigine ne zamandır gelemedim bir bakayım dedim bu sefer sen gitmişsin. Negom çok özledim sizleri
İnşaallah canım. Biri bitmeden diğeri başlıyorBenim oğlan da da vardı sonradan geçti ama 3 ay muayene etti baktı sonra kapanmış dedi inşallah sizinki de öyle bisey dır
İyiyiz elhamdülillah. İşte bebeklerin birine ufurum var dedi doktor. Canımız sıkıldı azıcık. Sen nasilsin canım?Nasılsınız canım? Bebisler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?