Seviye falan dedin kaçtın @ Bonus. Seviyedeysem ben sade seviyemle yarisirim. Kaça çıktım
Merhabalar konu dikkatimi cekti bende katilabilir miyim araniza? Bende liste yapinca motive olanlardanim hatta bugun ki listemi yapayim hemen. illa 5 tane mi yazmamiz lazim daha az ya da daha fazla olamaz mi?
Maddi liste
1 sepet utum var onu yapmaliyim
Giysi dolaplarini duzenlemeliyim
Ocak aspirator ve mutfak masasini silmeliyim
Makineye camasir atmaliyim
Banyo ve tuvaleti ovmaliyim
Manevi listem
Dil icin ezberlenecek kelimeleri ezberliycem
Kitap okumaliyim en az 30 sf
Cocuklarla kitap okumaliyim
1000lik puzzle basladim onunla ugrasacagim biraz
haftalik yemek listesi yapacagim
Değişik ilaçlar yazdı doktor canım.Siz nasıl oldunuz daha iyi misiniz
Helâl olsun kız, sen bizi boşver. Eşine de kızına da geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. Geçecek hepsi inşallah.Kızlar belki birilerinin mesajını atlamışımdir cevap verememisimdir. Hakkınızı helal edin. Çok yorgunum. Hepinizden Allah razı olsun. Duamdasiniz güzeller❤
Bizi de büyük kızımda öyle korkutmuşlardı ama çok şükür çıkmadi.Zar zor uyuttum ama şu an yine depresmeye başladılar ☺ bugünkü doktor ufurum var demeyeydi iyiydi. Zaten geceler uykusuzdu iyice efkarlandim bari sanal olarak cigara içeyim
Bazen öyle üst üste geliyor. Sen içini ferah tut canım.Eşim valla diloş. Bilekten dirseğe kadar parçalanmış. Kaburgasinda hasar varmış. Röntgen falan çekiliyor. Dibe battım sanki. Bugün kötü bir gün. Rabbim hayra çıkarsın
Hoş geldin tatlımMerhabalar konu dikkatimi cekti bende katilabilir miyim araniza? Bende liste yapinca motive olanlardanim hatta bugun ki listemi yapayim hemen. illa 5 tane mi yazmamiz lazim daha az ya da daha fazla olamaz mi?
Maddi liste
Manevi listem
Kendimi özel hissettim valla
Vallaha ya ben de güldüm kendime
Hay Allah ım ya insanı çıldırtırlar inşallah çok ciddi değildirCanım valla telde hastanedeyim kolum parçalandı deyince parçalandı sandım. Abartti . Beni de korkuttu. Bilmiyom yaralar ne alemde.parcalanmamis sanki. Ameliyat ederler öyle olsa.
Hemen sadaka vermek lazım canımSağolun kızlar röntgen temizmis bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Kolu sarılı geldi. Damarlar falan zarar görmemiş. Kaburgasida bandajliydi. Ne kadar bilmiyorum yaralar. Ama çok derin değil sanki. Biraz korkmuş ölecektim diyor.neysrki bugün bitti çok şükür. Allah dermansız dert vermesin. Bunlarda geçecek inşallah
Evet ağrıtır canım kaburgaBaşıma bir sürü iş geldiBonus um ya. İkiside iyi gibi. Adamın kaburgası ağrıyor az biraz. Doktor ağrır demiş. Kız öksürüyor
Korkma canım özellikle prematüre lerde fazla olmakla beraber üfürüm çoğu bebekte oluyor biz de takipliyiz bir yaşında kapanıyormuş genelde bizimki kapanmadı ama küçüldü kapanıcak inşallahDoğumdan beri yok hastanede kuvozdeyken bakıldı sonra taburcu olduk 3 4 gün sonra kontrole gittik bir şey yoktu. Dün kalça ultrason u için gittik prematüre diyip 31 ocağa ertelediler bir de üstüne bu ufurum olayı çıktı
Bir de Müge anlıyı izlemek olsun8 ocak ödevi
içimizin yağlarını eritmek ödemleri atmak
dünden kalan işler varsa yapalım yoksa yeni icatlar çıkaralım kendimize
Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@enenisa
@Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@ByNkoaLa
Offnpuzzle mi çık severim ya hastasıyımMerhabalar konu dikkatimi cekti bende katilabilir miyim araniza? Bende liste yapinca motive olanlardanim hatta bugun ki listemi yapayim hemen. illa 5 tane mi yazmamiz lazim daha az ya da daha fazla olamaz mi?
Maddi liste
Manevi listem
Çok kötü bir öksürük mu var geçmeyenDeğişik ilaçlar yazdı doktor canım.
Bu gece öksürürüz yattık, iyiyiz çok şükür sen nasilsin
Allah razı olsun feslegenim sağolasın. Valla o derdin içinde girip burda moral buldum. Hakkınızı ödeyemem kızlarHelâl olsun kız, sen bizi boşver. Eşine de kızına da geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. Geçecek hepsi inşallah.
Bizi de büyük kızımda öyle korkutmuşlardı ama çok şükür çıkmadi.
Bazen öyle üst üste geliyor. Sen içini ferah tut canım.
Hoş geldin tatlım
Ayyy çok geçmiş olsun canım ucuz kurtulmuş ay sadaka falan verin iyi mi eşin şimdi geldi mi üst üste gelir hepYa keşke ben bildireydim haddini. O saatte acildeydim. İki gün gider gelirdim negonun ki çok uzun. Üzüldüm diloş ya zaten bugün herşey ters gitti. Adam da karot makinesine sıkışmış. Kolu bacağı parçalanmış. Ne bilim bugün kötü bir gün
Aynen tam tamına öyle oldu. Adam ateşlendi doktora tekrar gidecek. Allah bugunumuzu aratmasın.Ayyy çok geçmiş olsun canım ucuz kurtulmuş ay sadaka falan verin iyi mi eşin şimdi geldi mi üst üste gelir hep
Ben de ben de :) 1000 parça A101 den aldım iki günde bittiOffnpuzzle mi çık severim ya hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?