Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoşgeldin senide ekleriz tabiki listeye Nego gelince yazar

Kızlar belki birilerinin mesajını atlamışımdir cevap verememisimdir. Hakkınızı helal edin. Çok yorgunum. Hepinizden Allah razı olsun. Duamdasiniz güzeller
Helâl olsun kız, sen bizi boşver. Eşine de kızına da geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. Geçecek hepsi inşallah.
Zar zor uyuttum ama şu an yine depresmeye başladılar ☺ bugünkü doktor ufurum var demeyeydi iyiydi. Zaten geceler uykusuzdu iyice efkarlandim bari sanal olarak cigara içeyim
Bizi de büyük kızımda öyle korkutmuşlardı ama çok şükür çıkmadi.
Eşim valla diloş. Bilekten dirseğe kadar parçalanmış. Kaburgasinda hasar varmış. Röntgen falan çekiliyor. Dibe battım sanki. Bugün kötü bir gün. Rabbim hayra çıkarsın
Bazen öyle üst üste geliyor. Sen içini ferah tut canım.
Hoş geldin tatlım

Hemen sadaka vermek lazım canım

Korkma canım özellikle prematüre lerde fazla olmakla beraber üfürüm çoğu bebekte oluyor biz de takipliyiz bir yaşında kapanıyormuş genelde bizimki kapanmadı ama küçüldü kapanıcak inşallah

Offnpuzzle mi çık severim ya hastasıyım

Allah razı olsun feslegenim sağolasın. Valla o derdin içinde girip burda moral buldum. Hakkınızı ödeyemem kızlar

Ayyy çok geçmiş olsun canım ucuz kurtulmuş ay sadaka falan verin iyi mi eşin şimdi geldi mi üst üste gelir hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…