- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Hiç heyecanlı değildi bugünBir de Müge anlıyı izlemek olsun
Ne anlattıHiç heyecanlı değildi bugün
Dua et canım bana. Duaya çok ihtiyacım var. Evi yine şey götürüyor. Mecbur yorgun falan yapcam. Başladım ufak ufak. Kaç gündür elim deymedi hastanelerdenterliksuu gecmis olsun kuzum ya Daginigim diye dert ederken bak neler geldi. Bundan sonra ev şikayeti yasak sana, allah sağlık huzur versin
İyiyiz dua et dilosumterliksuu kuzum nasılsın bebek nasıl eşin nasıl herşey yolunda mı ❤
Teşekkür ederimKorkma canım özellikle prematüre lerde fazla olmakla beraber üfürüm çoğu bebekte oluyor biz de takipliyiz bir yaşında kapanıyormuş genelde bizimki kapanmadı ama küçüldü kapanıcak inşallah
Dualarımdasin kuzum dün geceden beri dua ediyorumİyiyiz dua et dilosum
Ay çok duygulandım kız Allah Bin kere razı olsunDualarımdasin kuzum dün geceden beri dua ediyorum❤❤
konuya uzak kaldım neyiniz var geçmiş olsunOturma odasını supurdum sildim kizlar. Koltukları da sildim. Diğer odaya gecicem birazdan
Allah razı olsun. Bebeğim hasta. Bide eşim karot makinası na kaptırmış kendinikonuya uzak kaldım neyiniz var geçmiş olsun
Ağlama kız aaaaAy çok duygulandım kız Allah Bin kere razı olsun❤ agliycam şimdi
Valla dilosum sizden öyle güç aldım ki. Sabah ezaninda hepinize dua ettim. Rabbim darlık zorluk çaresiz lik vermesin sizlereAğlama kız aaaa
Birbirimize destek olmayacaz da kime olucaz
bebegin nesi var geçmiş olsunAllah razı olsun. Bebeğim hasta. Bide eşim karot makinası na kaptırmış kendini
Çok kötü öksürüyor nedir bilmiyorum hergun götürüyorum hava veriyorlar açılmadı nefesibebegin nesi var geçmiş olsun
Amin bitanemValla dilosum sizden öyle güç aldım ki. Sabah ezaninda hepinize dua ettim. Rabbim darlık zorluk çaresiz lik vermesin sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?