- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
ay ya üzüldüm bebekler hasta olmasın yaÇok kötü öksürüyor nedir bilmiyorum hergun götürüyorum hava veriyorlar açılmadı nefesi
Keşke olmasalar keşke onun yerine ben olsaydım.ay ya üzüldüm bebekler hasta olmasın ya
ben gelirdim ama yeni dinlenmeye geçtim oğlumun odasın temizledim perdesi yıkanıyor2:30 da maratona gelecek var mı az gaz lazim elim ayağım kalkmıyor
Canım gelirdim ama çocukları okuldan alma sırası bende bu hafta şimdide oğlum un ateşi çıktı bi anda nasıl yapcam bilemedim bi okula gidip geliyim ateş düşürücü verdim ama düşmedi ateşiAtaayemi zeynepyu kız gel maraton edek.
Dua et canım bana. Duaya çok ihtiyacım var. Evi yine şey götürüyor. Mecbur yorgun falan yapcam. Başladım ufak ufak. Kaç gündür elim deymedi hastanelerden
Oturma odasını supurdum sildim kizlar. Koltukları da sildim. Diğer odaya gecicem birazdan
Çok kötü bir salgın var canım. İnşallah ona yakalanmamistir. Allah'ım çocuklarımızı korusunCanım gelirdim ama çocukları okuldan alma sırası bende bu hafta şimdide oğlum un ateşi çıktı bi anda nasıl yapcam bilemedim bi okula gidip geliyim ateş düşürücü verdim ama düşmedi ateşibi anda ne oldu acaba yaa
Hiç sorma tosbik. Koltuk sildim ev kaldı. Aklım fikrim de kalmadıBir ayarın olsun, kıs günü koltuk silmiş, ortalığı topla süpür yeter daaa
Bende gelemiyorum canım bebem uyandı hiç tadı tuzu yokben gelirdim ama yeni dinlenmeye geçtim oğlumun odasın temizledim perdesi yıkanıyor
Hayır yatmadık erken doğdukları için vücutta bazı açıklıklar tam kapanmamış oluyor çok ileri derece olmadığı sürece yatırmazlar kimseyi çok çocukta var ve bir sıkıntı yaratmıyor ama takip gerekiyor bir de son gittiğimizde doktor diğer kardeşlerine de eko önerdi aklınızda olsunTeşekkür ederim❤ hastanede yattınız mi bu yuzden? İnşaallah kapanır sizinki de
1500 e geç canım yada direkt 2000 ama onun parçaları pek minik oluyorBen de ben de :) 1000 parça A101 den aldım iki günde bitti
Korkmuyonuz mu kız cinayet falan ben çok etkileniyomCinayet yok ya ondan
Evlilik vaadiyle dolandırılmış amcalar onlar çıktı.Ne anlattı
Ay benimde aklım çıkıyor haberler falan hiç izlemem ben eşim gece de çalışınca uyuyamıyorum sonra :)Korkmuyonuz mu kız cinayet falan ben çok etkileniyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?