Yoo çok heyecanlı ben hep öyle Kitaplar okurum kanlı manlıKorkmuyonuz mu kız cinayet falan ben çok etkileniyom
Yazık ya adam nasıl da aşık olmuşEvlilik vaadiyle dolandırılmış amcalar onlar çıktı.
Bu sene biz denge ameliyatla uğraştıkAy eşimde hastalanmış yaaacile gitmiş oda şimdi iyiyim korkma dedi ama hayırdır inşallah bu yıl iyi mi gelmedi ne ,canım sıkıldı bi iş de yapamadim koca gün, beyazları yıkatip astım oturma odasını süpürdum tozunu aldım banyo tuvalet temizledim şimdide yemek yapicam.
Ayyyy Allah korumuş canım ya çok geçmiş olsunBununla yırtık kızlar
Allah beterinden saklasın canım sanki çok derin değil gibi
Öyleleri kıymetli kız fazla para harcayanlar hep el üstünde.Yazık ya adam nasıl da aşık olmuş
Çok çok geçmiş olsun.
Valla ya bilezikler küpelerÖyleleri kıymetli kız fazla para harcayanlar hep el üstünde.
Allah bilir bunlar ilk eşlerine para falan yedirmemislerdirÖyleleri kıymetli kız fazla para harcayanlar hep el üstünde.
Teşekkür ederim çok değerli bilgiler bunlarHayır yatmadık erken doğdukları için vücutta bazı açıklıklar tam kapanmamış oluyor çok ileri derece olmadığı sürece yatırmazlar kimseyi çok çocukta var ve bir sıkıntı yaratmıyor ama takip gerekiyor bir de son gittiğimizde doktor diğer kardeşlerine de eko önerdi aklınızda olsun
Maşallah daha ne yapacaksın canımAy eşimde hastalanmış yaaacile gitmiş oda şimdi iyiyim korkma dedi ama hayırdır inşallah bu yıl iyi mi gelmedi ne ,canım sıkıldı bi iş de yapamadim koca gün, beyazları yıkatip astım oturma odasını süpürdum tozunu aldım banyo tuvalet temizledim şimdide yemek yapicam.
Kesinlikle öyledir. İkinciler hep kıymetliAllah bilir bunlar ilk eşlerine para falan yedirmemislerdir
Sizede geçmiş olsun canım ne durumdasınız. Allah'ım şifa versin ya çok zorAyyyy Allah korumuş canım ya çok geçmiş olsun
Evet çok şükür çizmiş geçmişAllah beterinden saklasın canım sanki çok derin değil gibi
Ateşi düştü canım ama eşim gelince götürelim dedi ya azilar geliyor yada bi yerleri enfeksiyon oldu. Çok teşekkür ederim canım hepimize şifa versin AllahSizede geçmiş olsun canım ne durumdasınız. Allah'ım şifa versin ya çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?