Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Çocukların hasta olmaları insanı çok zorluyor.

Etiketlendiğim halde bildirim gelmemiş. Neden acep . Çok sağolasın canım benim.
Bugün çamaşır yıkadım. Kurganları topladım yerine koydum çok şükür. Mutfağı toplamam gerek.

Bir tek bana mı makine yerleştirmek zor geliyor bilmiyorum. . İçine atarken gayet iyi oluyor da

Banada zor geliyor makinayi boşaltmak :) bide çamaşır asmak zor kurusun katla yerine kaldır çok iş :)

Sabah 10 bucuk gibi kalktık kızım gece uyumadı.
Hemen yatakları topladım.
Kahvaltı hazırladım kızıma.
Müge izledim. Sonra ben kahvaltı yaptım.
Evi süpürdüm sildim. 3 gündür silmiyorum.
Banyoyu sildim klozeti lavoboyu duşakabinin içini yıkadım.
Çamaşır yıkadım astım.
Ev sonra yine tepetaklak oldu. Küçük oda hepten çabuk dağılıyor ne kadar toplasam da dağınık gözüküyor.
Gözü kör olasıca doğalgaz 505 liracık gelmeseydi salon da daha rahattım temiz olduğu belli oluyordu.
Şimdi yine evi toparladım. Eşim geldi yine dağıldı.

Geçmiş olsun. Diş ateşi tekrarlamıyor. Bu yaz kızım da aniden ateşi çıkmıştı 39 a çıktı düşüremedim 40 la hastaneye zor yetişmiştik. Ayy çok zordu ya ne yapacağımı şaşırmıştım. Kanda enfeksiyon çıkmıştı ellerden geçen mikrop demişti doktor. O gün de anahtarla oynuyordu. Bir daha anahtar vermedim eline. İnş öyle bir şey değildir. 7 iğneyle zor toplamıştı çocuk.

Sana da geçmiş olsun canım. Bütün mesajları okuyamıyorum. Etiketleyeler de gördükçe haberim oluyor. Düştü mü ateşi nasıl oldu.

Bizimkide 39 olmuş doktor 39 dedi nee dedim boğazinda enfeksiyon var kulaklarıda kızarmış dedi ateşi 37 olana kadar bırakmadılar düştü geldik eve gece çıkar diye fitil verdim şurup ta içmiyor kusuyor ayy heryer kusmuk oldu huni taktım dolanıyom evde :) çok şükür bunada

Fitil rahatlatır. Ama günde 2 seferden fazla verme ağır gelir. İnş ilaçları içerde toparlar. Çok zor oluyor ya çoxugun hasta olması.

Sana da geçmiş olsun canım. Bütün mesajları okuyamıyorum. Etiketleyeler de gördükçe haberim oluyor. Düştü mü ateşi nasıl oldu.
Çok teşekkür ederim düşürdüler ateşini çok şükür ,şimdi fitil verdim yaramazlık peşinde ,bide şurup icirebilseydim

Ben bu aralar içimdeki yağları eritmek yerine yağ depoluyorum. İnşallah diyet yapmak zorunda kalmam.
Bu akşam mutfağı topladım. Bulaşık makinesi çalışıyor. Mutfağı süpürdüm, birazını sildim Çamaşır makinesini doldurdum, yarın akşam onlar yıkanır. Kuruyan çamaşırlar vardı onları katlayıp yerleştirdim. Yatmadan tuvaleti yıkarım, bu kadar.

Fitil rahatlatır. Ama günde 2 seferden fazla verme ağır gelir. İnş ilaçları içerde toparlar. Çok zor oluyor ya çoxugun hasta olması.
Ay inşallah iki güne geçer içmiyor şurubu kusuyor oyun yaptık kandırdık antibiyotigi babasıyla verdik. Hemde çok zor hasta olmasınlar ya hiç biri inşallah

Size bi konuda fikir danismam gerek.. ofkeyle kalktim zararla oturuyorum suan sanirim.. simdik esimle kavga ettikten sonra o 6 aylik (denizci) goreve gitti . Bende hirsimi alamadim aksam okul cikisi arabayla gitmek yerine yurudum karsimda oturani carsida Allah denk getirdi diyeyim o kizini almis eve donuyordu bende kizimi okuldan almaya gidiyordum.. carsi kalabalik tam yuzune baktim ,oda benim yuzume bakarken dedimki yuksek sesle bagirdim gibi " kiskanilmakta guzel " diyip yuzune sirittim.. hic arkama bakmadan okula yurudum..kadin bi afalladi sonra arkamdan biseyler soyledi.. dun eve girdim bekledim hic kapima gelipte bana hesap sormadi,carsida napmaya calisiyodun vs dimedi... uruspuu... bugun oglen o kizini okula goturvek evden cikti ama benim kapimda ayakkabilarimi oynattiriyor kasitli gurultu cikartiyor..bende kapi arkasindan yuksek sesle az daha bekle uruspuu seni mahvedicem dedim ,kapiyi acmamla ödlek merdivenlerden kosarak asagi indi.. yine bugun aksam ben kapimi actigimda o disarda ayakkabi bagliyordu..benden bekledi biseyler hic tepki vermedim .. "catla patla kiskanc" diye turkumu bile soylemedim benden once indi ama asagida komsu kankisiyle konusuyodu..arabaya bindim ,anahtari cevirdim agirdan aliyorum amaa gitmedii ,benim.onu ezecegimden korktu sanirim kosarak gidip almis olmasi lazim veya baskasina kizini aldirtti..yollarda goremedim neyse eve geldik bizim kapinin onunde kizinin okulda yaptigi etkinlik var ... elime aldim aaa x bunu dusurmus olmali diyip geri biraktim saf saf hic aklima gelmedi bana msj verecegi..aradan 30-45 dk sonra karsidaki cikti resmi aldi evine girdi.. simdik msj banamiydi 6oksa karsimda oturan kadinla flortoz takilan kocamamiydi.. gerci 6 ay gelmeyeceginden haberi vardir sanirim,soylemistir nihayetinde..
Epeyyde uzun oldu kusura bakmayin..bu saaten sonra uzerine gitmeye devam mi edeyim batti balik yan gider diyip yoksa o kasar serfsz kadin yokmus gibimi davranayim..kaale almamaya devam mi edeyim..

Onu bilemedim de kadının kocası nerede ? O ne diyor bu işe nasıl flörtöz takılıyorlarlar alalen ya .ben sakin kalamazsın sanırım döverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…