- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Kadının kocası yokmu valla ben direk kocasına gider söylerdim neden tek benim canım yansın sefasını o sürecek cefasını ben mi söylerim kocasına birazda o cefasını çeksin bu ne genişlik ya çok kızdım. Şimdi dövs en kadını adamdan sayıp sana ceza verirler ay sinir oldum.Size bi konuda fikir danismam gerek.. ofkeyle kalktim zararla oturuyorum suan sanirim.. simdik esimle kavga ettikten sonra o 6 aylik (denizci) goreve gitti . Bende hirsimi alamadim aksam okul cikisi arabayla gitmek yerine yurudum karsimda oturani carsida Allah denk getirdi diyeyimo kizini almis eve donuyordu bende kizimi okuldan almaya gidiyordum.. carsi kalabalik tam yuzune baktim ,oda benim yuzume bakarken dedimki yuksek sesle bagirdim gibi " kiskanilmakta guzel " diyip yuzune sirittim.. hic arkama bakmadan okula yurudum..kadin bi afalladi sonra arkamdan biseyler soyledi.. dun eve girdim bekledim hic kapima gelipte bana hesap sormadi,carsida napmaya calisiyodun vs dimedi... uruspuu... bugun oglen o kizini okula goturvek evden cikti ama benim kapimda ayakkabilarimi oynattiriyor kasitli gurultu cikartiyor..bende kapi arkasindan yuksek sesle az daha bekle uruspuu seni mahvedicem dedim ,kapiyi acmamla ödlek merdivenlerden kosarak asagi indi.. yine bugun aksam ben kapimi actigimda o disarda ayakkabi bagliyordu..benden bekledi biseyler hic tepki vermedim .. "catla patla kiskanc" diye turkumu bile soylemedim benden once indi ama asagida komsu kankisiyle konusuyodu..arabaya bindim ,anahtari cevirdim agirdan aliyorum amaa gitmedii ,benim.onu ezecegimden korktu sanirim kosarak gidip almis olmasi lazim veya baskasina kizini aldirtti..yollarda goremedim neyse eve geldik bizim kapinin onunde kizinin okulda yaptigi etkinlik var ... elime aldim aaa x bunu dusurmus olmali diyip geri biraktim saf saf hic aklima gelmedi bana msj verecegi..aradan 30-45 dk sonra karsidaki cikti resmi aldi evine girdi.. simdik msj banamiydi 6oksa karsimda oturan kadinla flortoz takilan kocamamiydi.. gerci 6 ay gelmeyeceginden haberi vardir sanirim,soylemistir nihayetinde..
Epeyyde uzun oldu kusura bakmayin..bu saaten sonra uzerine gitmeye devam mi edeyim batti balik yan gider diyip yoksa o kasar serfsz kadin yokmus gibimi davranayim..kaale almamaya devam mi edeyim..
Flört derken nasıl bir flört şüphe mi yoksa kanıtlı mi.Size bi konuda fikir danismam gerek.. ofkeyle kalktim zararla oturuyorum suan sanirim.. simdik esimle kavga ettikten sonra o 6 aylik (denizci) goreve gitti . Bende hirsimi alamadim aksam okul cikisi arabayla gitmek yerine yurudum karsimda oturani carsida Allah denk getirdi diyeyimo kizini almis eve donuyordu bende kizimi okuldan almaya gidiyordum.. carsi kalabalik tam yuzune baktim ,oda benim yuzume bakarken dedimki yuksek sesle bagirdim gibi " kiskanilmakta guzel " diyip yuzune sirittim.. hic arkama bakmadan okula yurudum..kadin bi afalladi sonra arkamdan biseyler soyledi.. dun eve girdim bekledim hic kapima gelipte bana hesap sormadi,carsida napmaya calisiyodun vs dimedi... uruspuu... bugun oglen o kizini okula goturvek evden cikti ama benim kapimda ayakkabilarimi oynattiriyor kasitli gurultu cikartiyor..bende kapi arkasindan yuksek sesle az daha bekle uruspuu seni mahvedicem dedim ,kapiyi acmamla ödlek merdivenlerden kosarak asagi indi.. yine bugun aksam ben kapimi actigimda o disarda ayakkabi bagliyordu..benden bekledi biseyler hic tepki vermedim .. "catla patla kiskanc" diye turkumu bile soylemedim benden once indi ama asagida komsu kankisiyle konusuyodu..arabaya bindim ,anahtari cevirdim agirdan aliyorum amaa gitmedii ,benim.onu ezecegimden korktu sanirim kosarak gidip almis olmasi lazim veya baskasina kizini aldirtti..yollarda goremedim neyse eve geldik bizim kapinin onunde kizinin okulda yaptigi etkinlik var ... elime aldim aaa x bunu dusurmus olmali diyip geri biraktim saf saf hic aklima gelmedi bana msj verecegi..aradan 30-45 dk sonra karsidaki cikti resmi aldi evine girdi.. simdik msj banamiydi 6oksa karsimda oturan kadinla flortoz takilan kocamamiydi.. gerci 6 ay gelmeyeceginden haberi vardir sanirim,soylemistir nihayetinde..
Epeyyde uzun oldu kusura bakmayin..bu saaten sonra uzerine gitmeye devam mi edeyim batti balik yan gider diyip yoksa o kasar serfsz kadin yokmus gibimi davranayim..kaale almamaya devam mi edeyim..
Aldatmami var çözemedim ben olayiKadının kocası yokmu valla ben direk kocasına gider söylerdim neden tek benim canım yansın sefasını o sürecek cefasını ben mi söylerim kocasına birazda o cefasını çeksin bu ne genişlik ya çok kızdım. Şimdi dövs en kadını adamdan sayıp sana ceza verirler ay sinir oldum.
Flört lesiyor demiş karşı komsusuyla kocasıAldatmami var çözemedim ben olayi
Allah yardımcısı olsun ya . Kadınlar hep çile hep çileFlört lesiyor demiş karşı komsusuyla kocasısabah sabah sinir oldum
Herkezin bi sınavı var işte hayatta rabbim sınavlarımız ı kolay etsinAllah yardımcısı olsun ya . Kadınlar hep çile hep çile
Cumartesi miGünaydın hatunlar ❤ nego cumartesi gelicekmiş
️Bugün herkes kendi için iki ödev versin şunu şunu yapıcam desin ve yaptığını yazsın.
️Biri evdeki işler olsun biri de kendisi için.
Toplu ödevi negom versin neleri verdiğini daha iyi biliyor yakın zaman için.
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
Bns
@xAnteros
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
ByNkoaLa
Evet canimmmÇok kötü bir öksürük mu var geçmeyen
Başka ne var canım belirtileriEvet canimmm
Kızlar moralim çok bozuk yabiraz da ben dert anlatayım. Eşimin dün ağrısı vardı yine ben mutfakta bebekle ilgilenirken yanımıza doğru geldi annesi de kolundaydı ağrısı olduğunu biliyorum elbette ama ilgilenmiyor olmasın görmemiş gibi diye noldu dedim bana kızdı ne soruyorsun noldu noldu diyenağrım var işte görmüyor Muş’un dedi.ben günlerdir tuvalet ihtiyacına kadar yapıyorum bu adamın millet kendi çorabını dahi giremezken ben iki çocuk yanında bir de onu aklayıp paklayıp giydiriyorum çok zoruma gitti sessiz söylemdim biraz ben bu halimle bakıyorum bir daha sormam halini diye . Yatma saati gelince zaten yatak büyük mevzu ne o rahat ne ben çünkü gece yüz kere kalkıyorum ufaklık için yatakta yatacaktık bu gece ben bebeği uyuyunca kalktım park yatağı sürüyerek çıkarmaya çalıştım oturma odasına tabi kapıdan sığmadı napıyosun filan dedi cevap vermedim buraya gelmeyecek misin dedi cevap vermedim sen böyle devam et dedi ben de çarşaf filan alıp çıktım annesi de çocuğu benim yattığım yatağa ver dedi normal de teklif dahi etmez durmaz anne dedim sadece konuşsam ağlayacaktım.kapıyı kapatıp bir saat ağladım kendi kendime. Sabah annesi uyanır uyanmaz yanına gitti giydirdi bilmem ne ben hiç girmedim konuşmadım bu Arada iyice tutulmuş yürüyemez haldeydi ben kocama trio atıyorum sanki anası da bana trio atıyor öyle hissettim gittiler hastaneye şimdi hem çok kızgınım kırgınım hem de onu vedalaşmadan gönderdiğim için üzgünüm işte bugün de böyle
Bı suçun yok ki senin ya. Hastayken yüz katı çekilmez olur eziyet ederler işte. Sende iki caninla kosturuyorsun kıyamadım valla sana. Allah yardımcın olsunKızlar moralim çok bozuk yabiraz da ben dert anlatayım. Eşimin dün ağrısı vardı yine ben mutfakta bebekle ilgilenirken yanımıza doğru geldi annesi de kolundaydı ağrısı olduğunu biliyorum elbette ama ilgilenmiyor olmasın görmemiş gibi diye noldu dedim bana kızdı ne soruyorsun noldu noldu diyenağrım var işte görmüyor Muş’un dedi.ben günlerdir tuvalet ihtiyacına kadar yapıyorum bu adamın millet kendi çorabını dahi giremezken ben iki çocuk yanında bir de onu aklayıp paklayıp giydiriyorum çok zoruma gitti sessiz söylemdim biraz ben bu halimle bakıyorum bir daha sormam halini diye . Yatma saati gelince zaten yatak büyük mevzu ne o rahat ne ben çünkü gece yüz kere kalkıyorum ufaklık için yatakta yatacaktık bu gece ben bebeği uyuyunca kalktım park yatağı sürüyerek çıkarmaya çalıştım oturma odasına tabi kapıdan sığmadı napıyosun filan dedi cevap vermedim buraya gelmeyecek misin dedi cevap vermedim sen böyle devam et dedi ben de çarşaf filan alıp çıktım annesi de çocuğu benim yattığım yatağa ver dedi normal de teklif dahi etmez durmaz anne dedim sadece konuşsam ağlayacaktım.kapıyı kapatıp bir saat ağladım kendi kendime. Sabah annesi uyanır uyanmaz yanına gitti giydirdi bilmem ne ben hiç girmedim konuşmadım bu Arada iyice tutulmuş yürüyemez haldeydi ben kocama trio atıyorum sanki anası da bana trio atıyor öyle hissettim gittiler hastaneye şimdi hem çok kızgınım kırgınım hem de onu vedalaşmadan gönderdiğim için üzgünüm işte bugün de böyle
İnsan bide duygusal oluyor ki oturmuş agliyodur şimdi yüksek ihtimalleGebelere hiç kıyamıyorum bende
İnsan bide duygusal oluyor ki oturmuş agliyodur şimdi yüksek ihtimalle
Eşim ne halt ederse etsin bonusum zerre umrumda değil. Kız düzelmedi gece acile gittik muayene ettiremedim ağlayarak döndüm. Bugün aynı hastanede başka uzman var ona goturcem. Dua edin bana.terliksuu siz nasıl oldunuz eşin çocuğun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?