Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kadının kocası yokmu valla ben direk kocasına gider söylerdim neden tek benim canım yansın sefasını o sürecek cefasını ben mi söylerim kocasına birazda o cefasını çeksin bu ne genişlik ya çok kızdım. Şimdi dövs en kadını adamdan sayıp sana ceza verirler ay sinir oldum.

Flört derken nasıl bir flört şüphe mi yoksa kanıtlı mi.

Aldatmami var çözemedim ben olayi

Kızlar moralim çok bozuk ya biraz da ben dert anlatayım. Eşimin dün ağrısı vardı yine ben mutfakta bebekle ilgilenirken yanımıza doğru geldi annesi de kolundaydı ağrısı olduğunu biliyorum elbette ama ilgilenmiyor olmasın görmemiş gibi diye noldu dedim bana kızdı ne soruyorsun noldu noldu diyenağrım var işte görmüyor Muş’un dedi.ben günlerdir tuvalet ihtiyacına kadar yapıyorum bu adamın millet kendi çorabını dahi giremezken ben iki çocuk yanında bir de onu aklayıp paklayıp giydiriyorum çok zoruma gitti sessiz söylemdim biraz ben bu halimle bakıyorum bir daha sormam halini diye . Yatma saati gelince zaten yatak büyük mevzu ne o rahat ne ben çünkü gece yüz kere kalkıyorum ufaklık için yatakta yatacaktık bu gece ben bebeği uyuyunca kalktım park yatağı sürüyerek çıkarmaya çalıştım oturma odasına tabi kapıdan sığmadı napıyosun filan dedi cevap vermedim buraya gelmeyecek misin dedi cevap vermedim sen böyle devam et dedi ben de çarşaf filan alıp çıktım annesi de çocuğu benim yattığım yatağa ver dedi normal de teklif dahi etmez durmaz anne dedim sadece konuşsam ağlayacaktım.kapıyı kapatıp bir saat ağladım kendi kendime. Sabah annesi uyanır uyanmaz yanına gitti giydirdi bilmem ne ben hiç girmedim konuşmadım bu Arada iyice tutulmuş yürüyemez haldeydi ben kocama trio atıyorum sanki anası da bana trio atıyor öyle hissettim gittiler hastaneye şimdi hem çok kızgınım kırgınım hem de onu vedalaşmadan gönderdiğim için üzgünüm işte bugün de böyle

Cumartesi mi öbür saygısız daha fazla almıştır inşallah

Canım benim hiç üzme kendini. Senin en zor günlerin zaten üstüne düşmeyeni bile yapmışsın o karnınla. Anne ordaysa anne ilgilenmeli zaten dediğin gibi senin yardıma ihtiyacın var.

Sen kendini koru kolla duygusal olarak.
Niye üzülesin vedalaşmadın diye o üzülsün seni incitti diye.

Bı suçun yok ki senin ya. Hastayken yüz katı çekilmez olur eziyet ederler işte. Sende iki caninla kosturuyorsun kıyamadım valla sana. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…