Eşim ne halt ederse etsin bonusum zerre umrumda değil. Kız düzelmedi gece acile gittik muayene ettiremedim ağlayarak döndüm. Bugün aynı hastanede başka uzman var ona goturcem. Dua edin bana.
Çantasını alıp Antalya ya tatile gitti ya Allah'ım şaka gibi
Çocuk doktoru. Bu bizi mahvetti. Başka bi tane var inşallah bu iyi birşeyler verirAnaaa size noldu yaaaçocuk dr mu bu götürceğin?
Bende manyak oldum gi valla hiç dengem yokUlan tek seferde yaz her seferinde farklı dozda veriyosun
Bende manyak oldum gi valla hiç dengem yok
Yok iki gündür hiç bişey yiyemiyorum.Çay içtin mi?
Gece yarısı büyük oğlan bebek ben taksi cagirdikta gittik. Adam tatilde
Atlattı. Gidicekti. Bedava ya bulmustu. Ama çocuklar hasta olunca kalır dedim. KalmadıKız ne tatili kaza atlatmadı mı bu adam sanamı kızıp gitti yoksa zaten gidicekmiydi?
Yok iki gündür hiç bişey yiyemiyorum.
Atlattı. Gidicekti. Bedava ya bulmustu. Ama çocuklar hasta olunca kalır dedim. Kalmadı
Ben uzulunce hiç yiyemem bonusum oldum olası böyleyim. Tartıya hiç bakmıyorum korkuyorum. Yüzüm gözüm çöktü. En gicigi da adam tatildeDertler sıkıntılar öküzler davarlar sen aç kalınca değişiyor mu kuzum? Gücün halin hiç olmaz zaten moralsizsin.
Hadi gel güzel bi tabak hazırlıyım sana ❤
Ne yazayım canım ya. İmtihanim demek. Ben hep yalnız büyüttüm çocuklarımı. Ağlaya ağlaya. Allah'tan başka kimsem yok benimDenecek çok şey varda daha fazla yorum yapıp seni üzmiycem.
Sen anlat yaz içinde kalmasın
Ben uzulunce hiç yiyemem bonusum oldum olası böyleyim. Tartıya hiç bakmıyorum korkuyorum. Yüzüm gözüm çöktü. En gicigi da adam tatilde
O üzülmez öküz oCanım benim hiç üzme kendini. Senin en zor günlerin zaten üstüne düşmeyeni bile yapmışsın o karnınla. Anne ordaysa anne ilgilenmeli zaten dediğin gibi senin yardıma ihtiyacın var.
Sen kendini koru kolla duygusal olarak.
Niye üzülesin vedalaşmadın diye o üzülsün seni incitti diye.
Ay ne bileyim kız. Valla gomuyordur ne bulduysa. Doğru. Kalkıyorum çay koyayım bari bir iki lokma yesem iyiBir hafta benle yaşa bakim üzülünce neler yiyosunhayır adam gidip açık büfe gömücek sen hortlak gibi evde bekle.
Ben üzgünem yiyemem
Sağol canımBı suçun yok ki senin ya. Hastayken yüz katı çekilmez olur eziyet ederler işte. Sende iki caninla kosturuyorsun kıyamadım valla sana. Allah yardımcın olsun
Keşke herkes senin gibi olsa kıyamasaGebelere hiç kıyamıyorum bende
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?