kızlar bulaşık duruyor hiç yıkayasim
yok ya çok yorgunum
evet ya bayağı yoruldumGündüz yoruldun abla
Keşke geleydim ama biz bir kabile gibiyiz kız sonradan vazgeçmeyesin. İşeyen kaka sümük herşey var yaniKızlar selam! Hasta olanlarınıza bebelerinize geçmiş olsunterliksuu sen de geleydin kız kocanla, sen de bende kalırdın
Üzerine kusmasi da iyiymiş :) kap koydum oynuyor onunla kusacak olursa hemen koycam ağzına :) bide önceki bebegim kiz bunun altını değiştirirken hep çiş yapıyor bide şelale gibi ilk elimi tutmuştum eşim diyor napiyon sen çok tuhafım ya panikliyorum hemen herşeyeHepimize oluyor kuzum anasın sen kusmuk sümük kaka bunlar organik atık heç üzülme
Öyle bi durumda çocuğu kendi kucağıma tutarım ben.
Halı olmasında. Tabi bazen hiç biri mümkün olmaz yapacak bişey yok
Üzerine kusmasi da iyiymiş :) kap koydum oynuyor onunla kusacak olursa hemen koycam ağzına :) bide önceki bebegim kiz bunun altını değiştirirken hep çiş yapıyor bide şelale gibi ilk elimi tutmuştum eşim diyor napiyon sen çok tuhafım ya panikliyorum hemen herşeye
Hemde hemen yapıyor sıpa sensör var sanki :) bak o süpermiş kızım kimsenin tuvaletine girmez eve gelene kadar tutardı sıkışınca çok zor yaptırırdım karanlık kuytu köşe bul :))Boşta kalırsa yapar evet çabuk örtücenbende oğlan büyüttüm tek kolaylığı büyüdümü dışarda bi yerde yaptırırken oluyo
Kız tosbik kaka çiş deyince kaçtın mi sankiKızlar selam! Hasta olanlarınıza bebelerinize geçmiş olsunterliksuu sen de geleydin kız kocanla, sen de bende kalırdın
Yine değiştirdik.Ne odası gi daha bir hafta önce değişmedi miyfin sen sanki.
Kız tosbik kaka çiş deyince kaçtın mi sanki
Hanımlar neler okudum bugün burda. Allah ferahlık versin herkese. Derdi olmayan insan yok maalesef.
Yuvarlanma gibi biseyler mi yapiyosun kız. Hayal edip gülüyorum tosbikim valla aha haYok kuzum ya ne kacmasievde pilates hareketlerim var da bir saattir debeleniyorum yerde
Valla ben elimde bez beklerim, silerim anında
Gardimi alırım diyosun ama biz çok seriyiz yetisebilecen mi. Biz gidince oh cekmeyesin kızYok kuzum ya ne kacmasievde pilates hareketlerim var da bir saattir debeleniyorum yerde
Valla ben elimde bez beklerim, silerim anında
Sayfanın en temizi benim hemen katilayimAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?