Düzenli Evimiz & Hayatımız

Açıcı yapacağın zaman önce uçlarda ortalardan başla bir 20 dakika bekleyip dillere sür yoksa dipler çok açılıyor. Bu arada youtube da çok video var onlara da bakabilirsin.
Sağol negocum bakayım videolara da
Senin ne renk ki? Benim orjinalim de kahve boyadığım renkler de öyle bi değişiklik istiyorum

Beyaz tenliysen bence kızıl çok iyi durur Kiralık Aşk 'ta ki başrolde ki kız gibi
Kızıl her yıkamada akıyor ya bir de havluyu mahvediyor o yüzden pek yapmak istemiyorum

Topuklarını güzelce törpüle sonra hindistan cevizi yağı sür ve çorap giy, gece çoraplarla yat bir iki güne mis gibi olur topukların. Ben dirseklerime de sürerim. Abdest alınca sürekli topuklarım yara olma derecesinde çatlıyor, kanıyor hiç bir kremde fayda etmedi bununla çözdüm. Ellerime çözüm bulamadım çünkü sürekli suda ve deterjan içinde akşamları kremliyorum ama yok bacım olmuyor

Ben geldim gençler hazır mısınız
Ama nazar etmeyin bakın pislik içinde oturamıyom
Bak daha okumadan maşallah diyorum kuzum

Sende bana çarpı sarımsak falan koyarsın insanın sevdiğinede nazarı değermiş dud ❤

Allah gücüne güç versin sağlık versinde yap her şeyini hepimiz yapalım inş

Bulgar kremi var zdrave onu bi al denesene her şeye fayda ediyor

Kızıl her yıkamada akıyor ya bir de havluyu mahvediyor o yüzden pek yapmak istemiyorum
Kızıl saç bir hastalık, tam 24 yıldır kızıl saçım, sürekli boyamada yani bir iki yılı devirince akma dert olmuyor artık, renkten kaybetmiyorsun. Bordo saç havlularım var onlardan başka kullanmam saçıma havlu işini öyle çözdüm. Yazın terleyince yastığa çıkar bazen ama yıkayınca çıkıyor, yastıklarımda alez var mitiller sağlam kalsın diye. Kızıl saç kadar insana keyif veren bir renk yok diye düşünüyorum, aşkım kızıl

Kız hiç boya deneyimi yok kızın 12 diyosun tarık akan gibi olmasın

Ah kızıl ❤ ben bordo kızılı çok seviyorum çok uzun kullandım en az deforme olan kızıl tonu bence

Kızıl kullandım yakıştırmıştım da kendime ama aşık olacak kadar değil kırmızı havlu iyi fikirmiş şimdi hiç denemediğim bir şey denenemek istiyorum

Amin bonusum hepimiz sağlıklı güçlü huzurlu olalım inşallah

12.1 dediği şu 121 yazan mı Bonus
12.1 canım 121 değil.

Ana renkler 6-7-8-9-10 şeklindeymiş. Ana renklere farklı tonlar katılıyor işte 7.3 yada 12.1 oluyormuş.

Bence sarı tonlarını birden yapma önceden kızıl yapmışsın açık kahveden kumrallardan git önce hem saç açmayı kavrarsın elin alışır sonucunu görürsün.
Daha cesaretin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…