Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oyyy oyyy tiniminmmmm bu gün tek çalıştım ara ara girdim veee yetişemedim sayfalara

Kaçırdığımız birşeyler vardır kesin
Oyyy pamuğummmm Allah kolaylık versin eve gidince hemen dinlen ablaammm
Vardır ablaa gülüşmüşlerdir biz geri kaldık

Boynum çok ağrıyor yine oyyy oyy çok gerginim
Geldim geleli üzerimde öyle bir ağırlık var ki anlatamam üzerime öküz oturmuş gibi her yer her yerde ruhum cekilmiş her an birine patlıyacakmışım gibiyim biri anlamsız bir şey söylese ağlıyacak gibi oluyorumdepresifim öyle anlamsız ki
Kalktım kapı eşiğe sirke filan sürdüm mutfağa girdim dağınıklığı topladım içli köfte içi hazırladım buzluğa attım ocağımı sildim kilere kaldırılacakları kaldırdım ortada bahçeden gelen bağ bozumu sebzeler vardı onları ayıklayıp kaldırdım şimdi yatmadan odamı toplayayım yarın kalkıp kendime okuyup üfleyip ya Allah diyeyim

Sağlık ocağına gittim geldim
Yataklar toplandı camlar açıldı
Mutfak toplandı tezgah boşaldı
Çamaşır atıldı kuruyanlar toplandı büküldü
Ev süpürüldü
Balkon toplandı
Kızların odası dip köşe elden geçirildi
Banyo tuvalet yıkandı
Ocak silindi
Toz alındı
Yemekler yapıldı
Son mutfak toplanacak

Bizim taşınma işimiz netleşti gibi bir şey. Akşam eşim işveren ile görüştü, birkaç gün içinde yüzyüze görüşmeye bekliyorlar. Şu an yaşadığımız yer ile neredeyse 1000 km arası var. Aklımız biraz karışık. İlk etapta evi hiç boşaltmadan gidip, orada eşyalı 1+1 tutsak birkaç ay iş durumuna baksak ona göre tamamen evi taşısak mı diyoruz. Böyle olunca da hem oraya kira hem de bu evin kredi borcunu ödemiş olacağız. Nakliye firmasından da teklif aldık, 18.000 tl ücret çıkardılar. Eşim 3 aydır çalışmıyordu zaten birden o parayı bulmak ve vermek çok çok zor olacak bizim için. Maddi olarak bu süreçte bütün birikimimizi harcadık çünkü. Burada ailemiz yok, arkadaş çevremiz yok sadece kendi evimiz ama gitme düşüncesi biraz beni buruk yaptı. Arabaya binince 20 dk da deniz kenarındasın, biraz daha git Didim, Bodrum... Gideceğimiz yer de kötü değil ama iç anadolu bölgesinde bir ilçe. Beklesek eşim ne zaman iş bulabilecek o da belli değil. Bir yandan Greencard başvurusu yaptık. İhtimaller çok düşük ama çıkarsa her şeyi bırakıp temelli Amerika ya gideceğiz. Hiç taşınma, yeni bir düzen kurma işine girişmesek mi dedik bir ara ama Amerika işi olacağı belli değil, tamamen şans işi olacak. İki gündür düşünmekten kazan gibi oldu kafam.
Bir hafta on gün içinde evi tamamen taşıyıp arkada bir şey bırakmadan gitmeli miyim (beklenmeyen bir durum olduğunda istediğim zaman dönemeyeceğim, muhtemelen de evi kiraya vereceğiz), yoksa üç dört ay iki valiz eşya götürüp apartta kalıp durum değerlendirmesi mi yapmalıyız? Hangi karar daha sağlıklı olur kızlar, aklım karışık epey.

Ben şeyi anlamadim valla yanlis anlasilmasin ama kk da evlilik yildonumu kutlayan ya da kocasina methiye dizeni. yani sohbet arasi eşini anlatırsın konu akışı budur ama yani ana sayfada böyle şeyleri görünce cok sacma buluyorum.

Adama soyledin mi soyledin eeee daha ne kk da duvarinda paylaşınca diger kadinlara bunu soyleyince ne olacak ? Canim kocisim guller icin teşekkür ederim, canim kocam nice 20 senelere, kocamin mesajima cevabi ektedir. Vs vs gibi seyler.

Ya de ki kizlar esimle 5 senedir evliyim sizinle de mutlulugumu paylasmak istiyorum, kizlae esimin mesajına bakin de eyv. Ha pardon kimsenin duvarina karisamiyorduk. Ama bazi insanlarin başka konularda insanlara giydirmelerini görüp böyle davranışlarını görünce tutamadim kendimi.

Diger konularda cok birsey demek karar vermek istemem ama dilerim hayirlisiyla greencard olur da gider duzeninizi kurarsiniz.

Ben garantici biriyim hayatimda boyle kararlar almadim ya da almak zorunda kalmadim lakin sizin bazı seyleri deneyip gormenizin hayirli olacagini düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim jes. Bebekle karar vermek daha zor oluyormuş. Bebekten önce ani kararla il değiştirdik, ev değiştirdik. Bunlar bize heyecan verirdi. Haklısın denemeden, gitmeden, yaşamadan da bilemeyeceğiz. Hayırlısı olur inşallah.

Dur kasımda benim kocanın doğum günü bende bişeyler patlatıyım duvarımda

İyi geceler kızlar...
Çok yoruldum 3 tepsi börek yaptım biz çarşaf böreği diyoruz kol böreğine de benziyor..Patates haşladım,ıspanaklı peynirli çok güzel oldu incecik.
Ablam geldi yeğenim çok ağladı kolik oldu sanırım bu ara böyle ağlıyormuş.Çorba ve salata da yaptım yedik hep birlikte
Oğlanı almaya okula gittim.
2 tur mutfak topladım.
Ablamda 1 tur bulaşık yıkadı.
Salonu toparladım
Oğlanın ödevlerini yaptırdım.
Kalan börekleri buzluğa attım.
Çocukları uyuttum.
Ben pert..

Allah en hayırlısını versin. Şuan ne kadar kafa patlatirsan patlat 3 ay sonra nerde olacağını neler yaşayacağını değiştirebilir misin ?

Elbet endise et düşün insanlik hali ama kafayi patlatma. Relax ol. Surekli kendine şunu söyle stres sıkıntı düşünce olacaklara 0 etki ama bana zarar de.

Yazdığını okuyunca içimi bir huzur kapladı jes, Allah razı olsun. Akışına bırakacağız her şeyi eşimle de bunu konuşuyorduk üstüne geldi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…