Düzenli Evimiz & Hayatımız

Vallahi şöyle oldu. Benim bıyıklari anlattım. Bir arkadaş da gelip burda "sonrada kocam benden soğudu dersiniz ağlarsınız "gibi bir mesaj attı. Olay sonra koptu işte

aglasak nolcakmis acaba.
ben mesela senede üç kez anca aliyom biyigimi keşke bana da gelip dese

neyse ne deyim kuzum ya bazen patavatsızligi dobralik olarak tanimlayip kendilerine aşık bir halde geziyolar işte

yarım saatte toparlayabildigine göre iyiymis durumu tosiam

Çok dağıtmamaya çalışıyorum canım yoksa önünü alamıyorum. Eşim de yardımcı oluyor sağolsun söylene söylene de olsa.
Az önce dedim ki koltukları çekerek süpür, sanki sen her süpürmende çekiyorsun bilmem ne saymaya başladı.
Iyi git yardımcı bul o yapsın o zaman ben senin çeneni çekemem dedim. Baktım altını üstünü süpürüyor güzel güzel

ben her süpürmede cekiyorum valla eşim de sen zaten cekiyon bu sefer cekmeden yaptım ben de diyo yarın evdeymis eşim süpürme işini ona kitleyim diyorum çok güzel söylemişsin. ben artık bayilacak gibiydim uykusuzluktan. oğlanı salonda uyutmua koltukta yanına yatmis ikisi salonda uyudular ben uyuyum gece diye. o yüzden şu an esime nefretim azaldı

Benimki de haftaya pazar askere gidiyor, salı gününden almış izni. Iyi dedim hafta içi ben işteyken portmantoyu temizlersin, mutfak dolaplarını silersin.

Benimki de haftaya pazar askere gidiyor, salı gününden almış izni. Iyi dedim hafta içi ben işteyken portmantoyu temizlersin, mutfak dolaplarını silersin.

yaaaa çok tatlısın tosi gitmeden koltukları da silsin bence

bedelli mi yapacak canım :) hayırlı tezkereler olsun Allah kavuştursun :)

yaaaa çok tatlısın tosi gitmeden koltukları da silsin bence

bedelli mi yapacak canım :) hayırlı tezkereler olsun Allah kavuştursun :)

Koltuklar için yıkamacıları çağırıcam ben bu arada, hali yikamacimiz koltuk da yıkıyormuş
Eşim askere gidip gelsin de, kendim izindeyken yaptırırım

Koltuklar için yıkamacıları çağırıcam ben bu arada, hali yikamacimiz koltuk da yıkıyormuş
Eşim askere gidip gelsin de, kendim izindeyken yaptırırım

yaaa süper olur ben de yikatayim diyorum ama kocacigim daha halıları bile vermedi yikamaya inşallah bu hafta vercek

Oluyor sanırım ama bilemiyorum belki gider onu da alır gelirim izin alabilirsem :) belkide izine ayrılmış olurum tam net değil şu an. Kaynanamin gideceği güne bağlı

kaynanan senin kıza dayanamaz erken gelir bence ya da gec gider

hayırlısı olsun inşallah

yaaa süper olur ben de yikatayim diyorum ama kocacigim daha halıları bile vermedi yikamaya inşallah bu hafta vercek

Benim de halılar bir felaket oturma odamın halısına dün hem ayran hem kola döküldü, hafta içi de çay dökülmüştü
Vikingin çok amaçlı temizleyicisi süper leke çıkartıyor allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…