- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Mor en sevdiğim renk, her şey mor evde
Boyarım ne demek ❤
Vallahi şöyle oldu. Benim bıyıklari anlattım. Bir arkadaş da gelip burda "sonrada kocam benden soğudu dersiniz ağlarsınız "gibi bir mesaj attı. Olay sonra koptu işte
Yarım saat önce görseydin sen de kalp krizi geçirirdin
Maratona cikicam 2 de gelen var mi.
Kespır topigi her gun ziyaret edip yazmaya korkuyordu negocanBir zamanlar yazarlardı nasıllar acaba
@beybisi35
@Kmsl Hnd
@O1deren87
kk birinci noteri
Alicja
@Psikolojik Deliii
Casper25
@Gonulmeyvesi
@klbk33
@Libas7
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@Erguvan Mevsimi
@yesa1
@Kestanesekeriiim
@Eymenliakifli
@Salty
@Lavinya Lavinya
@Psidan
@SchonerDuft
yarım saatte toparlayabildigine göre iyiymis durumu tosiam
Kahve keyfim bitsin birde namaz saat 2
Çok dağıtmamaya çalışıyorum canım yoksa önünü alamıyorum. Eşim de yardımcı oluyor sağolsun söylene söylene de olsa.
Az önce dedim ki koltukları çekerek süpür, sanki sen her süpürmende çekiyorsun bilmem ne saymaya başladı.
Iyi git yardımcı bul o yapsın o zaman ben senin çeneni çekemem dedim. Baktım altını üstünü süpürüyor güzel güzel
ben her süpürmede cekiyorum vallaeşim de sen zaten cekiyon bu sefer cekmeden yaptım ben de diyo yarın evdeymis eşim süpürme işini ona kitleyim diyorum çok güzel söylemişsin. ben artık bayilacak gibiydim uykusuzluktan. oğlanı salonda uyutmua koltukta yanına yatmis ikisi salonda uyudular ben uyuyum gece diye. o yüzden şu an esime nefretim azaldı
Geldi mi seninki kızAldım valla negom tertemiz. Parladim vallahi. Adam da kendi bıyıklarını kesti . kıskandı galiba
Benimki de haftaya pazar askere gidiyor, salı gününden almış izni. Iyi dedim hafta içi ben işteyken portmantoyu temizlersin, mutfak dolaplarını silersin.
Depresyona sokmayın benisizin cay kahve makinalarınız nerede duruyor allah aşkına
yaaaa çok tatlısın tosigitmeden koltukları da silsin bence
bedelli mi yapacak canım :) hayırlı tezkereler olsun Allah kavuştursun :)
yaaaa çok tatlısın tosigitmeden koltukları da silsin bence
bedelli mi yapacak canım :) hayırlı tezkereler olsun Allah kavuştursun :)
Evet canım bedelli :)) amin teşekkürler
yemin töreni oluyo muymus tosi gitcek misin yemin törenine:)
Koltuklar için yıkamacıları çağırıcam ben bu arada, hali yikamacimiz koltuk da yıkıyormuş
Eşim askere gidip gelsin de, kendim izindeyken yaptırırım
Oluyor sanırım ama bilemiyorum belki gider onu da alır gelirim izin alabilirsem :) belkide izine ayrılmış olurum tam net değil şu an. Kaynanamin gideceği güne bağlı
yaaa süper olurben de yikatayim diyorum ama kocacigim daha halıları bile vermedi yikamaya inşallah bu hafta vercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?