Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende bu eşleri anlamıyorum ama aile işte atsan bile atılmıyor
Benim eşim mesafeli ama onlarda tavır aldığı için o da gereken tavrı koydu.Biz görüşmüyoruz çol çocuk bize geliyor ama.
Ben şu yaşıma geldim eşimin ailesi gibisini görmedim valla eşime şaşırıyorum cok.Maşallah dürüst biri
çok masum kalıyor onların yanında.
Onlar istedikleri kadar değersizlik hissini vermeye çalışsın özellikle birarada oturduğumuz için toplumda da tam tersi eşim onlardan çok daha fazla saygı görüyor bence bunlarda bariz çekememezlik var.Bunu insanlarda söyleyince ben de uyandım.
Bizde 4 görümceyiz yengem kuzenim ama aramız iyidir herşey saygı çerçevesinde.Bi kere abim benim için çok değerli bu yüzden o da değerli benim için.☺ Annemle yan yana oturuyorlar hamd olsun gül gibi geçiniyorlar maşallah.
Bak bende kendimi savunmaya gectigimden beri anlaşamıyoruz bunca yıl hep alttan aldım 7 yıl artık tüm gerçekleri ortaya dökeceğim.Hakkimin doğrunun arkasindayim her zaman sende dik duruş sergile seni anlayan sana değer veren zaten o ayarı yapar seni sayardı.Gorümce acısından söylüyorum yani bunu abim demişti 1 yıl önce sonradan ne kadar haklı çıktığını anladım.Iste birşey söyleyemiyorum abi dedim hepsini dolduruyor şerli bi kadın onları sever sayarım ablalarım gibi kaynımda saygı çerçevesinde işte görünce selamlasirdik o kadar.Abim bırak dedi bunu gören görür zaten.Sonrasi malûm görümce kv 'den beter çıktı meğersem içlerinde nasıl bi kin öfke nefret besliyolarmış.Sende bırak giden gider valla benim hayatımda hiçbir şey değişmedi kafam rahatbenim ailem kuzenler tüm akrabalarim burada ihtiyacımız yok elhamdülillah.İnsanlar bize çok daha saygı gösteriyor.

İşte eşimin korkusu bu değersizlik görmek onlardan yana. Ama bilmiyor ki ablası kocasıyla kendi huzurunu düşünüyor onu dğl. Ama asıl ailesi benim hepsi karısı kocasının yanında.
Benimkileri görsen dısardan onlar gibi iyisi yok öyle ustalıkla oynarlar ki. Hele bekar birisi var 30 yasında abartısız söylüyorum bütün erkek kardeşlerinin huzurunu bozmus kimse görmüyor bunu abisi kendisi dedi. Ama çıkaeacak Rabbim gün yüzüne.
Hamilelik hassasiyeti mi nedir bilmiyorum ama çok takıyorum olanları çıkmıyor aklımdan hayata küs gibiyim. Eşim yanımda olmuyor adam akıllı özür bile dilemedi ben az naz yapınca amaaaan senle mi uğrasacam diyor çekip gidiyor bana neler yaptın unutma diyorum. Ben unutamıyorum bana değersizlik hissi veriyor.

Ah be tatlım ne mesafesi içinde fitne fesat olana mesafede işe yaramıyor yurtdışında yaşayıp senede bir gelip huzur bozan görümceler tanıyorum

Ah be tatlım ne mesafesi içinde fitne fesat olana mesafede işe yaramıyor yurtdışında yaşayıp senede bir gelip huzur bozan görümceler tanıyorum
Öyle canım biz Türkiyenin bir ucunda onlar diğer ucunda bir tlf yetiyor huzur bozmaya. Ama şundan geri durmuyorum huzuruma sebep olanların huzuru olmasın.

Ben birsey hatirlamiyorum Kutbettin bu normal mi yoksa fazla mi dayadilar narkozu bana

Normal normal endoskopi ve kolonoskopide kullanılan uyuşturucular çok tatlı, eve dönünce bir de güzel uyursun :)) sırf o uyku için endoskopi ve kolonoskopiye aynı gün randevu alıyorum :))) çok çok geçmiş olsun canım, mühim bir şey yoktur inşallah

Aman gelip geçici dünya kendini hırpalama eşlerde kendisi bilir.Gün gelir haklıydın da der.40 tan sonra anlıyorlar eşlerinin dizinin dibinde oturmaya başlıyorlar
Herşeye olacağına varır kadınların hakkı kalmıyor bencede.
Halam yıllarca kv sine baktı hiç değer görmediğini söyledi.Onun evinde de vefat etti.Teyzem de aynı şekilde biz adım attığımız gibi kv sı başlardı teyzeniz böyle teyzeniz şöyle demeye elinde namazlık teyzeme vurmuş ablamın yanında.
Oysaki teyzem bir melek yedi yirmi dört iş yapar yemek yapar çok hızlı titiz çalışkandır.Bizleri görünce bile gözleri dolar ahh ahh ne çekti.Sonuc kv sine yatalak olunca bile o baktı.Kv sı onun evinde vefat etti başka hiçbir evlâdı götürmedi. Görümcesi gelip helallik istemiş teyzemden hakkını helal et yoksa annem için iyi olmaz d sana çok çektirdi demiş. Etme bulma dünyası son dönemlerinde teyzem olmazsa kim bakar bize demiş falan Allah affetsin pişman olmuş galiba teyzemde affettiğini hep söyler.Teyzem inanılmaz bi insan onun yaptığını şu dönemde hiçbirimiz yapamazdık zaten.

Valla bende narkozu seviyorum O kafa çok hoşuma gitmişti. Kürtaj olduğumda hafif verdiler sanırım cabuk ayıldım.Sezeryande bi türlü kendime gelemiyordum gözümü açıyorum tekrar kapanıyordu.
Akşama kadar öyleydi annemle babam gelmişti görünce ağlamıştım. Annemin elini tutuyorum bi babamın elini tutuyordum teyzem geldi onun elini tutuyordum farklı birşeydi.☺

Yatakları düzelttim.
Kahvaltı hazırladım.
Çamaşır katladım yerleştirdim.
Mutfağı topladım.
Kurabiye, börek, ıslak kek ,iki salata yaptım.
Bulaşıkları yıkadım.
Mutfağı süpürdüm.
Banyoyu yıkadım,çöpleri değiştirdim.
Öğlen çocukları aldım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Ablamlar geldi çiğ köfte yaptık, sofrayı kurduk.

Sohbet muhabbet

Bakalım ben neler yapmışım bugün
Sabah yataklar toparlandı.
Oğlanı hazırlayıp okula bıraktım.
Kahvaltı hazırladım patates kızarttım oğluşta yer diye.Öğlen oğlanı almaya gidince dönüşte beraber yaptık O da yemiş oldu.
Bulaşıkları yıkadım,yıkanmışları dizdim.
Evi süpürdüm.
Masaları sildim.
Davlumbazi sildim.
Ocağı demirleri yağ çözledim.
Oğlana oyuncakları toparlattım.
Lavabo wc yi çamaşır suyuyla yıkadım.
Oğlan okula giderken dürüm istemişti alırız sen evdeyken demiştim sanırım okula götürenler oluyor ama bizim yol üstü yok sözü tutma zamanı☺.Bugün dürüm istetiriz inş. yemek yapmam.
Oyuncakları bi köşeye aldım bizim kız hiç halinin üzerine gelmiyor oraya ince birşey serdim oyun köşesi yaptım şimdilik orada oynarsa bakıp çıkıyor.
Çamaşırları makinaya attım yıkandı çıkardım birazdan asarım.
Bebişin ilaçlarını verdim emip uyudu şükürler olsun.

Ooo maşallah epey ikramlık yapmışsın afiyet şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…