- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Bende bu eşleri anlamıyorum ama aile işte atsan bile atılmıyorBenimkisi arıyor ne var ne yok anlatıyor görümce de aradı beni çemkiriyor bana kapattım suratına içindekileri içinde kalıp dert olsun dedim. Ben asla 2.3.5.7'ci kişileri asla karıstırmam gerek yok evlilik 2 kişiliktir. Eğer iki kişilik idare edemiyırsam evlenmem bile.
Kız abla denir mi görümceye bende öyle derdim. 4 tane bende görümce dğl kız kardes derdim ama idare eden taraf hep ben olmusum ilk defa ses çıkardım kocamın el birliğiyle kötü ben oldum. Kaç gündür içim içimi yiyor. Onlarla iyi anlasınca deli oluyorum en azından bir süre mesafeli olaydı. Herkes kocasıyla mutlu o bunu bilmiyor. Abim yengeme kötü davrandığında biz de 4 kızkardesiz hepimiz abimü ayrı ayrı arar söyleniriz. Ablası kardesine kızacagı yerde bana çemkiriyor beddua etmek istemiyorum Allah görüyor
İşte eşimin korkusu bu değersizlik görmek onlardan yana. Ama bilmiyor ki ablası kocasıyla kendi huzurunu düşünüyor onu dğl. Ama asıl ailesi benim hepsi karısı kocasının yanında.Bende bu eşleri anlamıyorum ama aile işte atsan bile atılmıyor
Benim eşim mesafeli ama onlarda tavır aldığı için o da gereken tavrı koydu.Biz görüşmüyoruz çol çocuk bize geliyor ama.
Ben şu yaşıma geldim eşimin ailesi gibisini görmedim valla eşime şaşırıyorum cok.Maşallah dürüst biri
çok masum kalıyor onların yanında.
Onlar istedikleri kadar değersizlik hissini vermeye çalışsın özellikle birarada oturduğumuz için toplumda da tam tersi eşim onlardan çok daha fazla saygı görüyor bence bunlarda bariz çekememezlik var.Bunu insanlarda söyleyince ben de uyandım.
Bizde 4 görümceyiz yengem kuzenim ama aramız iyidir herşey saygı çerçevesinde.Bi kere abim benim için çok değerli bu yüzden o da değerli benim için.☺ Annemle yan yana oturuyorlar hamd olsun gül gibi geçiniyorlar maşallah.
Bak bende kendimi savunmaya gectigimden beri anlaşamıyoruz bunca yıl hep alttan aldım 7 yıl artık tüm gerçekleri ortaya dökeceğim.Hakkimin doğrunun arkasindayim her zaman sende dik duruş sergile seni anlayan sana değer veren zaten o ayarı yapar seni sayardı.Gorümce acısından söylüyorum yani bunu abim demişti 1 yıl önce sonradan ne kadar haklı çıktığını anladım.Iste birşey söyleyemiyorum abi dedim hepsini dolduruyor şerli bi kadın onları sever sayarım ablalarım gibi kaynımda saygı çerçevesinde işte görünce selamlasirdik o kadar.Abim bırak dedi bunu gören görür zaten.Sonrasi malûm görümce kv 'den beter çıktı meğersem içlerinde nasıl bi kin öfke nefret besliyolarmış.Sende bırak giden gider valla benim hayatımda hiçbir şey değişmedi kafam rahatbenim ailem kuzenler tüm akrabalarim burada ihtiyacımız yok elhamdülillah.İnsanlar bize çok daha saygı gösteriyor.
Ah be tatlım ne mesafesi içinde fitne fesat olana mesafede işe yaramıyor yurtdışında yaşayıp senede bir gelip huzur bozan görümceler tanıyorumBenimkisi arıyor ne var ne yok anlatıyor görümce de aradı beni çemkiriyor bana kapattım suratına içindekileri içinde kalıp dert olsun dedim. Ben asla 2.3.5.7'ci kişileri asla karıstırmam gerek yok evlilik 2 kişiliktir. Eğer iki kişilik idare edemiyırsam evlenmem bile.
Kız abla denir mi görümceye bende öyle derdim. 4 tane bende görümce dğl kız kardes derdim ama idare eden taraf hep ben olmusum ilk defa ses çıkardım kocamın el birliğiyle kötü ben oldum. Kaç gündür içim içimi yiyor. Onlarla iyi anlasınca deli oluyorum en azından bir süre mesafeli olaydı. Herkes kocasıyla mutlu o bunu bilmiyor. Abim yengeme kötü davrandığında biz de 4 kızkardesiz hepimiz abimü ayrı ayrı arar söyleniriz. Ablası kardesine kızacagı yerde bana çemkiriyor beddua etmek istemiyorum Allah görüyor
Geçmiş olsun jesikoHarfiyen doğru teyitli hemde
Günaydın negooooooooo gunaydin canlarim. Ben endoskopiye gidiyom dua edin banaartik bu mide yanmasindan biktim
Öyle canım biz Türkiyenin bir ucunda onlar diğer ucunda bir tlf yetiyor huzur bozmaya. Ama şundan geri durmuyorum huzuruma sebep olanların huzuru olmasın.Ah be tatlım ne mesafesi içinde fitne fesat olana mesafede işe yaramıyor yurtdışında yaşayıp senede bir gelip huzur bozan görümceler tanıyorum
Yok canim benimm ya ulser ya reflu dedi bakalimGeçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir
Sagolasin cancazimGeçmiş olsun jesiko
Aman gelip geçici dünya kendini hırpalama eşlerde kendisi bilir.Gün gelir haklıydın da der.40 tan sonra anlıyorlar eşlerinin dizinin dibinde oturmaya başlıyorlarİşte eşimin korkusu bu değersizlik görmek onlardan yana. Ama bilmiyor ki ablası kocasıyla kendi huzurunu düşünüyor onu dğl. Ama asıl ailesi benim hepsi karısı kocasının yanında.
Benimkileri görsen dısardan onlar gibi iyisi yok öyle ustalıkla oynarlar ki. Hele bekar birisi var 30 yasında abartısız söylüyorum bütün erkek kardeşlerinin huzurunu bozmus kimse görmüyor bunu abisi kendisi dedi. Ama çıkaeacak Rabbim gün yüzüne.
Hamilelik hassasiyeti mi nedir bilmiyorum ama çok takıyorum olanları çıkmıyor aklımdan hayata küs gibiyim. Eşim yanımda olmuyor adam akıllı özür bile dilemedi ben az naz yapınca amaaaan senle mi uğrasacam diyor çekip gidiyor bana neler yaptın unutma diyorum. Ben unutamıyorum bana değersizlik hissi veriyor.
Valla bende narkozu seviyorumNormal normal endoskopi ve kolonoskopide kullanılan uyuşturucular çok tatlı, eve dönünce bir de güzel uyursun :)) sırf o uyku için endoskopi ve kolonoskopiye aynı gün randevu alıyorum :))) çok çok geçmiş olsun canım, mühim bir şey yoktur inşallah
Ben bi elma alıp uzandım tam ısırıyorum elmamada bebiş göz koydu ona verdimNolurdu iş yaparken acıkmasam
Ooo maşallah epey ikramlık yapmışsın afiyet şifa olsunYatakları düzelttim.
Kahvaltı hazırladım.
Çamaşır katladım yerleştirdim.
Mutfağı topladım.
Kurabiye, börek, ıslak kek ,iki salata yaptım.
Bulaşıkları yıkadım.
Mutfağı süpürdüm.
Banyoyu yıkadım,çöpleri değiştirdim.
Öğlen çocukları aldım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Ablamlar geldi çiğ köfte yaptık, sofrayı kurduk.
Sohbet muhabbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?