Valla bende narkozu seviyorumO kafa çok hoşuma gitmişti. Kürtaj olduğumda hafif verdiler sanırım cabuk ayıldım.Sezeryande bi türlü kendime gelemiyordum gözümü açıyorum tekrar kapanıyordu.
Akşama kadar öyleydi annemle babam gelmişti görünce ağlamıştım. Annemin elini tutuyorum bi babamın elini tutuyordum teyzem geldi onun elini tutuyordum farklı birşeydi.☺
Çok üzüldüm yasadiklarina.. Yani ne desem bilemedim. Valla eğer vicdanın rahatsa hakliyim diyosan esine karşı da biraz diren bence. Biz de nisanliyken adeta evrim gecirdi eş ailesi canavar çıktı iclerinden. Ben de çok üzüldüm ağladım daha yeni yeni duzene giriyoruz. O da eşim de kendi ailesinden kazık yedi öyle dank etti biseyler kafasında şimdi dengeyi kurdu şükür. Ama çok direndim onlara kalsa oooo benim kendimden vazgeçmem gerekiyordu o aileye gelin gittiğim içinKonu görümceler. Ve kaç gündür neden bu kadar içerlendim az da olsa söyleyeyim(gururum inciniyor söylediğimde) eşim hırpaladı beni ve dün aksam öğrendim ki (ilahi Rabbim insanı konusturur böyle) kayınvalidem nolmus geçen bizim komsunun kocası da böyle yapmıs demiş diyor bana ve eşim benden eski sıcaklığımı bekliyor. Sıcak davranmayınca yine beni suçluyor huzursuzluk çıkarıyon diyor ben ortamı yumusattıkça. Yaşadığım şeyler basit dğl dedim. Hamileyim onun da psikolojisi bebeğe bile sevinemedim kızıma sağlıkla annelik edemedim 3 4 gün Rabbim çıkarsın onlardan. Şu yürek soğukluğuna o kadar ihtiyacım var ki. İnnnnnsaAlllllaaaaahhhhh diyorum dedijlerinize.
Çok sağolun yazdıklarınız için
Ben evlilikten şunu öğrendim ayna gibi olacaksın.Ne kadar iyilik goruyosan o kadar verecksin.İlk zamanlar kendi kendime ağlıyordum yine de ben çizgimi bozmucam diyodum baktım iyice b*ku çıkmaya başladı. Durduk yere bana sataşmaya basladilar. Öyle mi dedm ben de çektim kendimi yine kötü bisey yapmıyorum sadece mesafe koydum. En güzeli öyle insanlarla.. çok iyileri de var ama denk gelemedik biz demekkiBenimkisi arıyor ne var ne yok anlatıyor görümce de aradı beni çemkiriyor bana kapattım suratına içindekileri içinde kalıp dert olsun dedim. Ben asla 2.3.5.7'ci kişileri asla karıstırmam gerek yok evlilik 2 kişiliktir. Eğer iki kişilik idare edemiyırsam evlenmem bile.
Kız abla denir mi görümceye bende öyle derdim. 4 tane bende görümce dğl kız kardes derdim ama idare eden taraf hep ben olmusum ilk defa ses çıkardım kocamın el birliğiyle kötü ben oldum. Kaç gündür içim içimi yiyor. Onlarla iyi anlasınca deli oluyorum en azından bir süre mesafeli olaydı. Herkes kocasıyla mutlu o bunu bilmiyor. Abim yengeme kötü davrandığında biz de 4 kızkardesiz hepimiz abimü ayrı ayrı arar söyleniriz. Ablası kardesine kızacagı yerde bana çemkiriyor beddua etmek istemiyorum Allah görüyor
Canim çok geçmiş olsunKizma domdomdün gittim bugun de hemen olmaya karar verdim.
Safra ameliyatimi yapan doktora geldim dedim benim midem yaniyor bulanıyor cok kotuyum dedim oda endoskopi yapalim dedi.
Simdi odada bekliyorum bakalim. Korkuyom ben ya
Valla çok zor bir şey gerçekten. İşin tuhaf kısmı yanlış yaptığın bisey olsa düzeltirsin bunlar o yüzden bana kötü davranıyor dersin. O da yok tamamen hükmetme amaçlı yani kötü insan ne demek öğrendim sayelerinde sağ olsunlarBende bu eşleri anlamıyorum ama aile işte atsan bile atılmıyor
Benim eşim mesafeli ama onlarda tavır aldığı için o da gereken tavrı koydu.Biz görüşmüyoruz çol çocuk bize geliyor ama.
Ben şu yaşıma geldim eşimin ailesi gibisini görmedim valla eşime şaşırıyorum cok.Maşallah dürüst biri
çok masum kalıyor onların yanında.
Onlar istedikleri kadar değersizlik hissini vermeye çalışsın özellikle birarada oturduğumuz için toplumda da tam tersi eşim onlardan çok daha fazla saygı görüyor bence bunlarda bariz çekememezlik var.Bunu insanlarda söyleyince ben de uyandım.
Bizde 4 görümceyiz yengem kuzenim ama aramız iyidir herşey saygı çerçevesinde.Bi kere abim benim için çok değerli bu yüzden o da değerli benim için.☺ Annemle yan yana oturuyorlar hamd olsun gül gibi geçiniyorlar maşallah.
Bak bende kendimi savunmaya gectigimden beri anlaşamıyoruz bunca yıl hep alttan aldım 7 yıl artık tüm gerçekleri ortaya dökeceğim.Hakkimin doğrunun arkasindayim her zaman sende dik duruş sergile seni anlayan sana değer veren zaten o ayarı yapar seni sayardı.Gorümce acısından söylüyorum yani bunu abim demişti 1 yıl önce sonradan ne kadar haklı çıktığını anladım.Iste birşey söyleyemiyorum abi dedim hepsini dolduruyor şerli bi kadın onları sever sayarım ablalarım gibi kaynımda saygı çerçevesinde işte görünce selamlasirdik o kadar.Abim bırak dedi bunu gören görür zaten.Sonrasi malûm görümce kv 'den beter çıktı meğersem içlerinde nasıl bi kin öfke nefret besliyolarmış.Sende bırak giden gider valla benim hayatımda hiçbir şey değişmedi kafam rahatbenim ailem kuzenler tüm akrabalarim burada ihtiyacımız yok elhamdülillah.İnsanlar bize çok daha saygı gösteriyor.
Daha demin ben de tikindim biseyler üstelik kahvenin üstüneBu işe dalıp yemeği unutanlar nasıl unutuyor nasıl oluyor ya
Ayy ne güzel anlattınız valla benim de gidip olasım geldiBu narkoz gibi değil, işlem sırasında yarı uyanıksın, tüm kolonoskopilerimi izledim ben yattığım yerden :))) çok tatlı bir şey gözünü açıp beş on saniye izliyorsun sonra hooopp için geçiyor, öyle güzel uyuşturma olamaz :))) çıkınca da tüm gün deliksiz uyuyorsun böyle hani çok ağır uyursunda gözünü açıp ayılamazsın ya başımı kaldırıp etrafa bakıyorum sonra devam:))) benim gibi gözünü açınca bir daha uykuya dalamayanlar için büyük nimet, iki senede bir yaşıyorum o konforu :)))
Narkoz üç kez aldım ameliyatlarımda o başka bir dünya :))))Ayy ne güzel anlattınız valla benim de gidip olasım geldi
Küçükken bi kere narkoz vermişlerdi ben de hatırlıyorum harikaydı çok güzel uyumustum yemyeşil kırlarda koştuğumu falan görmüştüm rüyamda böyle bisey mümkün mü bilmiyorum ama
Sonra uyanınca narkozun etkisiyle geçmiş olsuna gelen herkesi kovmusum evden oraları hatirlamiyorum
Ben benBu işe dalıp yemeği unutanlar nasıl unutuyor nasıl oluyor ya
Ya kafam nasil guzel biliyo musunNarkoz üç kez aldım ameliyatlarımda o başka bir dünya :))))
Elle hoşNarkoz üç kez aldım ameliyatlarımda o başka bir dünya :))))
Geçmiş olsunKizlar gastritim varmis benim
Geçmiş olsun inşallahYok canim benimm ya ulser ya reflu dedi bakalim
Geçmiş olsunKizlar gastritim varmis benim
Geçmiş olsun canoKizlar gastritim varmis benim
Acaba nedir nedirKendimi bir ateşe attım ki bitirsem çok zor bitirmesem aklım kalır gözüm kalır
Başlamak bitirmenin yarısıdır, bitir gitsinKendimi bir ateşe attım ki bitirsem çok zor bitirmesem aklım kalır gözüm kalır
Yaaa bayıltarak yapmıslar sana
Buzdolabını yapayım dedim hepsini döktümAcaba nedir nedir
Bunu motivasyon olarak kabul ediyorum teşekkür ederimBaşlamak bitirmenin yarısıdır, bitir gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?