Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu narkoz gibi değil, işlem sırasında yarı uyanıksın, tüm kolonoskopilerimi izledim ben yattığım yerden :))) çok tatlı bir şey gözünü açıp beş on saniye izliyorsun sonra hooopp için geçiyor, öyle güzel uyuşturma olamaz :))) çıkınca da tüm gün deliksiz uyuyorsun böyle hani çok ağır uyursunda gözünü açıp ayılamazsın ya başımı kaldırıp etrafa bakıyorum sonra devam:))) benim gibi gözünü açınca bir daha uykuya dalamayanlar için büyük nimet, iki senede bir yaşıyorum o konforu :)))

Çok üzüldüm yasadiklarina.. Yani ne desem bilemedim. Valla eğer vicdanın rahatsa hakliyim diyosan esine karşı da biraz diren bence. Biz de nisanliyken adeta evrim gecirdi eş ailesi canavar çıktı iclerinden. Ben de çok üzüldüm ağladım daha yeni yeni duzene giriyoruz. O da eşim de kendi ailesinden kazık yedi öyle dank etti biseyler kafasında şimdi dengeyi kurdu şükür. Ama çok direndim onlara kalsa oooo benim kendimden vazgeçmem gerekiyordu o aileye gelin gittiğim için valla biraz da tutmucaksin içinde öyle hanım hanımcık olmanın hiçbir faydasını görmedim şimdiye kadar hep daha çok ezmeye kalkıyorlar. Çünkü karşındaki normal bi insan değil. Annelerimiz falan da hep susmuş sesini çıkarmamış sonra birsuru hastalık o bu.. içinde kalıp dert olacağına dışarı çıksın mert olsun eşin de biraz anlar belki sen dik durursan.

Bu arada sicak davranmayinca ne demek seni sucluyor sen huzursuzluk cikariyorsun diyor. Öyle diyince desene evet hayatım çünkü ben sizofrenim kendi kendime kurup kendimi sogutuyorum biraz vicdanın varsa otur bi düsun bu kadın neden böyle yapıyor hamile haliyle diye de. Ayy valla bu erkekler de tam dayaklik anlıyorlar ama biraz geç oluyor
Ben evlilikten şunu öğrendim ayna gibi olacaksın.Ne kadar iyilik goruyosan o kadar verecksin.İlk zamanlar kendi kendime ağlıyordum yine de ben çizgimi bozmucam diyodum baktım iyice b*ku çıkmaya başladı. Durduk yere bana sataşmaya basladilar. Öyle mi dedm ben de çektim kendimi yine kötü bisey yapmıyorum sadece mesafe koydum. En güzeli öyle insanlarla.. çok iyileri de var ama denk gelemedik biz demekki
Kizma domdom dün gittim bugun de hemen olmaya karar verdim.

Safra ameliyatimi yapan doktora geldim dedim benim midem yaniyor bulanıyor cok kotuyum dedim oda endoskopi yapalim dedi.

Simdi odada bekliyorum bakalim. Korkuyom ben ya
Canim çok geçmiş olsun
Korkma dicektim ama çıkmışsın zaten
Valla çok zor bir şey gerçekten. İşin tuhaf kısmı yanlış yaptığın bisey olsa düzeltirsin bunlar o yüzden bana kötü davranıyor dersin. O da yok tamamen hükmetme amaçlı yani kötü insan ne demek öğrendim sayelerinde sağ olsunlar
Bu işe dalıp yemeği unutanlar nasıl unutuyor nasıl oluyor ya
Daha demin ben de tikindim biseyler üstelik kahvenin üstüne

Ayy ne güzel anlattınız valla benim de gidip olasım geldi
Küçükken bi kere narkoz vermişlerdi ben de hatırlıyorum harikaydı çok güzel uyumustum yemyeşil kırlarda koştuğumu falan görmüştüm rüyamda böyle bisey mümkün mü bilmiyorum ama
Sonra uyanınca narkozun etkisiyle geçmiş olsuna gelen herkesi kovmusum evden oraları hatirlamiyorum

Narkoz üç kez aldım ameliyatlarımda o başka bir dünya :))))

Bugün yaptiklarim;

Evi supurttum
Viledaladim
Toz aldım
Kücük balkonu yıkadım
Çamaşırları topladım
Makineye çamaşır attım şimdi ascam
Corba yaptım
Çöpleri değiştirdim
Makinenin filtresini temizledim
Elma ayikladim buzluğa attim(komposto için)

Elmalı kurabiye yapacaktım ama enerjim kalmadı sanırım yarın yapcam.

Şimdi biraz minik kusumla ilgileneyim

Ben birsey hatirlamiyorum Kutbettin bu normal mi yoksa fazla mi dayadilar narkozu bana
Yaaa bayıltarak yapmıslar sana ablamı da öyle yapmıslardı kız sana bsy söylim mi korkma diye demedim madem herşey oldu bitti ay çok fenaaa ben öldüm dirildim. Beni sadece boğazdan uyusturdular doktor bana bunu önerdi daha sağlıklı diye. Hadi geçmiş olsın bsy çıkmadı insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…