- 2 Ağustos 2013
- 38.472
- 129.814
- 798
Bende öyle oluyorum özellikle buzdolabındaBuzdolabını yapayım dedim hepsini döktümsılip yerleştirmek zor geldi şu an
Bunu motivasyon olarak kabul ediyorum teşekkür ederim
Tesekkur ederim bugun daha iyi cok sukur, herkese iyi aksamlar yeni girebildim burayaGeçmiş olsun şimdi nasıl
Allah iyiliğinizi versinBuzdolabını yapayım dedim hepsini döktümsılip yerleştirmek zor geldi şu an
Bunu motivasyon olarak kabul ediyorum teşekkür ederim
Ah yaaaaAllah iyiliğinizi versinBen ilk okuduğumda ikinci üniversite, yüksek lisans ya da doktora gibi bir şeye başladınız diye algıladım. Ïçimden geçen gerçek olsun inşallah diyeyim
Kardeşim versekde destekleme tam bizde. Az yer aciliyo dolduruyoruzEve daha yeni girdim Heee veli olmak bana yaramadı bu kadar tempoya 1 gram daha verememişim bana da yazıklar olsun
Aynen öyle bu kv olaylarından etkilenince mide rahatsızlığı yaşadım bi süre.Geçmiş olsunKalp filan hikaye, en hassas, en duygusal organ mide bence. Sinir, stres hiç yaramıyor.
Ya sen nerden buluyosun bunları çok komik yahuu
Koli paketleeme 1-2
gif sayfası var oradan buluyorum ama terimleri İngilizce yazıyorum kuzum seçenek daha çok çıkıyor mesela kedi temizlik içim cat cleaning gibiYa sen nerden buluyosun bunları çok komik yahuu
Bakınca da benim kız aklıma geliyor.
DoğruKardeşim versekde destekleme tam bizde. Az yer aciliyo dolduruyoruz
Senden seneye sınıf annesi performansını bekliyorum
Gerisi aile birliği inşSenden seneye sınıf annesi performansını bekliyorum
Hadi bende inşallah diyeyim değişiklik olur belkiGerisi aile birliği inş
Halılarda veya yükseltilerde tekerlek sesi oluyor arada arkadaşımınkindede benimkinde de sizin oluyormu yada halınız incemi şimdide robot için halı değiştirmeyelim:)Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Siyah benim ki, çok memnunum yapana duacıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?