Düzenli Evimiz & Hayatımız

Halılarda veya yükseltilerde tekerlek sesi oluyor arada arkadaşımınkindede benimkinde de sizin oluyormu yada halınız incemi şimdide robot için halı değiştirmeyelim:)
Tekerlek sesi duymadım hiç
Kalın halımda var incesi de var inip çıkarken öyle anormal bir ses duymadım. İki banyomun girişinde mermerler vardı onları kaldırdım sadece çıkarken zorlanıyordu. Bir kez sesinde bir farklılık hissettim yüksek sesli gibiydi filtrelerini değiştirdim geçti. Hoş tekerlek sesi olsa da umursamam ben aşığım kendisine:))

Halılarda veya yükseltilerde tekerlek sesi oluyor arada arkadaşımınkindede benimkinde de sizin oluyormu yada halınız incemi şimdide robot için halı değiştirmeyelim:)
Aynı model bende de var evet ses çıkıyor halıdan parkeye inerken

Slm kizlar
Ananemi yoğunbakıma aldılar. Rabbim bol sifa verir insallah
Sabah kizi okula bıraktim geldim
Yataklari odalari topladim
Firina deterjan sıktım.kizı okuldan almaya giderken.haber geldi
Bi is yapmadim zaten. Deterjan sıkınca mecbur fırınin icini temizledim.kız odasına beslenme kutusunu devirmis sadece orayı süpürdüm
Zaten kafam bozuk cocuklar durmadi hic.
Ya 13 yasindaki ogluma ben sus demeye usandim o usanmadi ya.bi insan bütün vaktini kardesini sinir etmekle ugrasirmi.valla kafayı yicem

Allah acil şifalar versin canım.❤ Bi hastalığı mı var?

Çok geçmiş olsun deren önemli bir durum mu vardı?
Oğlan konusunda Allah kolaylık versin çocuklar zor.

Rabbim acil şifalar versin

Geçmiş olsun dutum yorma kendini dinlen biraz
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Cok geçmiş olsun canim rabbim teyzemize sifa versin inşallah

Seni iyerimmm haaa canim ya canimm tamam valla yapacagim insallah unutmam cok teşekkürederim bqcim tavsiyen icin. Bizde de bu illet kronik abimde ablamda kardesimde babamda da vardi.

Civcikim ben senin totonu kesmeden veririrm narkozu sen merak etme

Valla 1 saat o halde uyumusum hastanede resmen pamuk gibi oldum. Bebegim beni özleyince uyandim sese.

Yokmus canim cok sukur. Dr gastrit var ama cok ileri duzey degil dedi. Sagolsun bide parca almis hazir yapmisken biyopsiye de bakalim mikrop uretiyor mu diye dedi.

Allah şifa versin çok geçmiş olsun

Hayırlı akşamlar. Yarın eltim ve ailesi bohça getirmeye geleceği için bugün kayınvalidemlere geldik. Birkaç gün buradayız. Evden çıkmadan önce;
Yatağı topladım,
Valiz hazırladım,
Duş aldım,
Evi, oyuncakları topladım,
Çöpleri attım.

Kayınvalidemlerde;
Yemek masasını hazırladım,
Yemekten sonra bulaşıkları makinaya koydum, sığmayanları elde yıkadım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Yatağın çarşafını değiştirdim

Çok geçmiş olsun, mide işi zor, üç yıl tedavi gördüm, bende ilaveten reflü var. Hala dikkat ediyorum. Mide hastalığının özü stres, melisa ya da yaseminli yeşil çay öneririm akşamları uykuya geçmeden biraz gevşemek iyi geliyor, dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…