Gel sarılalım yaaKizlar ben hic doymuyorum ya napcammidem dolu biliyorum ama aklim dolaptaki yemekte
Gel sarılalım yaa
Aldım başımı gidiyorum hala yarın börek pişirsem derdindeyim, sonunda dövecekler beni şişmanlık topiklerinde
Valla benim iki gözümün çiçeği reflüm müsade etmediği için akşam 8-9 dan sonra lokma bile atmıyorum ağzımauyuyamiyorum da ben isin kotu tarafi konu yemek olunca oylece onu düşünüyorum tabakta hayal falan ediyorum sonra kalkip yiyorum mecbur cok sagliksiz ama napiyim ben şimdi nasil durucam anlatsana biraz
Bende sofradan kalkarken bile aç kalkıyorum bu ara. Hep yesem hiç durmasamKizlar ben hic doymuyorum ya napcammidem dolu biliyorum ama aklim dolaptaki yemekte
Halla halla ben dogdugum gunden beri açım bacım sen ne diyonKizlar ben hic doymuyorum ya napcammidem dolu biliyorum ama aklim dolaptaki yemekte
Kizlar ben hic doymuyorum ya napcammidem dolu biliyorum ama aklim dolaptaki yemekte
Gel sarılalım yaa
Aldım başımı gidiyorum hala yarın börek pişirsem derdindeyim, sonunda dövecekler beni şişmanlık topiklerinde
uyuyamiyorum da ben isin kotu tarafi konu yemek olunca oylece onu düşünüyorum tabakta hayal falan ediyorum sonra kalkip yiyorum mecbur cok sagliksiz ama napiyim ben şimdi nasil durucam anlatsana biraz
Geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallahSlm kizlar
Ananemi yoğunbakıma aldılar. Rabbim bol sifa verir insallah
Sabah kizi okula bıraktim geldim
Yataklari odalari topladim
Firina deterjan sıktım.kizı okuldan almaya giderken.haber geldi
Bi is yapmadim zaten. Deterjan sıkınca mecbur fırınin icini temizledim.kız odasına beslenme kutusunu devirmis sadece orayı süpürdüm
Zaten kafam bozuk cocuklar durmadi hic.
Ya 13 yasindaki ogluma ben sus demeye usandim o usanmadi ya.bi insan bütün vaktini kardesini sinir etmekle ugrasirmi.valla kafayı yicem
Canım daha dün aksam yine söylendik birbirimize yine hiç bsy olmamıs gibi davranamıyorum. Bana hakaret ettin diyor şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum bana o hareketleri yaptıktan sonra bende ağzıma gelen hakarete ettim. Bana sürekli birileri seni dolduruşa getiriyor diyordu o zaman seni de kız kardeslerin doldurusa getiriyor dedim gitmiş ablasına demiş. Ona ağır hakaretler ettim gitmiş hepsinü ailesine anlatmıs kim olsa ederdi şiddet uyguladı çünkü bana. Ablası da arayıp nasıl hakaret edersin bize böyle dersin diye çemkirdi. Sonra acaba çok mu ileri gittim diyorum.Çok üzüldüm yasadiklarina.. Yani ne desem bilemedim. Valla eğer vicdanın rahatsa hakliyim diyosan esine karşı da biraz diren bence. Biz de nisanliyken adeta evrim gecirdi eş ailesi canavar çıktı iclerinden. Ben de çok üzüldüm ağladım daha yeni yeni duzene giriyoruz. O da eşim de kendi ailesinden kazık yedi öyle dank etti biseyler kafasında şimdi dengeyi kurdu şükür. Ama çok direndim onlara kalsa oooo benim kendimden vazgeçmem gerekiyordu o aileye gelin gittiğim içinvalla biraz da tutmucaksin içinde öyle hanım hanımcık olmanın hiçbir faydasını görmedim şimdiye kadar hep daha çok ezmeye kalkıyorlar. Çünkü karşındaki normal bi insan değil. Annelerimiz falan da hep susmuş sesini çıkarmamış sonra birsuru hastalık o bu.. içinde kalıp dert olacağına dışarı çıksın mert olsun eşin de biraz anlar belki sen dik durursan.
Bu arada sicak davranmayinca ne demek seni sucluyor sen huzursuzluk cikariyorsun diyor. Öyle diyince desene evet hayatım çünkü ben sizofrenim kendi kendime kurup kendimi sogutuyorumbiraz vicdanın varsa otur bi düsun bu kadın neden böyle yapıyor hamile haliyle diye de. Ayy valla bu erkekler de tam dayaklik anlıyorlar ama biraz geç oluyor
Ahhh 40 bana o kadar uzun geliyır kiii. Rabbim kimseyi vicdansızlarla imtihan etmesin çok üzüldüm teyzeneAman gelip geçici dünya kendini hırpalama eşlerde kendisi bilir.Gün gelir haklıydın da der.40 tan sonra anlıyorlar eşlerinin dizinin dibinde oturmaya başlıyorlar
Herşeye olacağına varır kadınların hakkı kalmıyor bencede.
Halam yıllarca kv sine baktı hiç değer görmediğini söyledi.Onun evinde de vefat etti.Teyzem de aynı şekilde biz adım attığımız gibi kv sı başlardı teyzeniz böyle teyzeniz şöyle demeye elinde namazlık teyzeme vurmuş ablamın yanında.
Oysaki teyzem bir melek yedi yirmi dört iş yapar yemek yapar çok hızlı titiz çalışkandır.Bizleri görünce bile gözleri dolar ahh ahh ne çekti.Sonuc kv sine yatalak olunca bile o baktı.Kv sı onun evinde vefat etti başka hiçbir evlâdı götürmedi.Görümcesi gelip helallik istemiş teyzemden hakkını helal et yoksa annem için iyi olmaz d sana çok çektirdi demiş. Etme bulma dünyası son dönemlerinde teyzem olmazsa kim bakar bize demiş falan Allah affetsin pişman olmuş galiba teyzemde affettiğini hep söyler.Teyzem inanılmaz bi insan onun yaptığını şu dönemde hiçbirimiz yapamazdık zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?