Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gel sarılalım yaa
Aldım başımı gidiyorum hala yarın börek pişirsem derdindeyim, sonunda dövecekler beni şişmanlık topiklerinde
uyuyamiyorum da ben isin kotu tarafi konu yemek olunca oylece onu düşünüyorum tabakta hayal falan ediyorum sonra kalkip yiyorum mecbur cok sagliksiz ama napiyim ben şimdi nasil durucam anlatsana biraz

uyuyamiyorum da ben isin kotu tarafi konu yemek olunca oylece onu düşünüyorum tabakta hayal falan ediyorum sonra kalkip yiyorum mecbur cok sagliksiz ama napiyim ben şimdi nasil durucam anlatsana biraz
Valla benim iki gözümün çiçeği reflüm müsade etmediği için akşam 8-9 dan sonra lokma bile atmıyorum ağzımaama aklımda tutup ertesi gün yiyorum ama küçük bir öneri istersen dişlerini fırçala biraz kesiyor

Kizlar ben hic doymuyorum ya napcam midem dolu biliyorum ama aklim dolaptaki yemekte
Bende sofradan kalkarken bile aç kalkıyorum bu ara. Hep yesem hiç durmasam doğumdan sonra hamile kalmadan önceki kiloma kadar düştüm şimdi 6 aylık hamile gibi oldum

Dipnot emzirmiyorum emzirsem ne olurdum acabaaa

Kizlar ben hic doymuyorum ya napcam midem dolu biliyorum ama aklim dolaptaki yemekte

Gel sarılalım yaa
Aldım başımı gidiyorum hala yarın börek pişirsem derdindeyim, sonunda dövecekler beni şişmanlık topiklerinde

Bonus cogaliyoruuuuzz

Geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallah

Canım daha dün aksam yine söylendik birbirimize yine hiç bsy olmamıs gibi davranamıyorum. Bana hakaret ettin diyor şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum bana o hareketleri yaptıktan sonra bende ağzıma gelen hakarete ettim. Bana sürekli birileri seni dolduruşa getiriyor diyordu o zaman seni de kız kardeslerin doldurusa getiriyor dedim gitmiş ablasına demiş. Ona ağır hakaretler ettim gitmiş hepsinü ailesine anlatmıs kim olsa ederdi şiddet uyguladı çünkü bana. Ablası da arayıp nasıl hakaret edersin bize böyle dersin diye çemkirdi. Sonra acaba çok mu ileri gittim diyorum.
Bunun ailesi dayımlar oluyor ya o kadar iyilerdi ki anlatamam sonra dediğin gibi içlerinden canavar çıktı. Bunlar da ayrımcalık yapıyorlat kardesler arasında insaAllah benimki de kazık yer yedi tabi birkaç kez ama nafile. Benim annem de zamanında çok sustu o zamanlar travma yarattı bizde. Annesi zaten nolmus demiş şimdi iyi yapmıssın demişlerdir bende kızlarına millet şiddet uygulasın nolmusu görsün dedim.

Mesafeli davranıyormusum dün aksam yine dedim kızgın dğl kırgınım dedüm geçmiyor dedim. Neler yaptın bana dedim işte tmm özür dilerüm diyor ama ikna edici dğl laf olsun diye. insaAllah tez zamanda anlasınlar Rabbim geciktirmesin

Ahhh 40 bana o kadar uzun geliyır kiii. Rabbim kimseyi vicdansızlarla imtihan etmesin çok üzüldüm teyzene

dün bayağı yoruldum sabah erken bir makine çamaşır yıkayıp astım bir makine katladım. bir banyo ve bir balkon yıkadım fakat bu yıkamalar ovmalı, ellemeli oluyor halaa fayanslarda çıkmayan lekelerim var ve zemin taşlarımı kaydırmaz mat almıştım yıkandıkça açılır diye düşünüyorum dün paeneperfectus arkadaşımın tavsiyesi ile rossmann dan malayı aldım birazda onula yaparım. ustalarım vardı onlara yemek yapıp yedirdim mutfağı toplayıp duş alıp çıktım ben çıkarken eşim evi süpürüyordu kızımda siliyordu işe geçtim fakat akşam kardeşimde kaldım gece dışarı çıktık filan geç saate kadarda dizi seyrettik biraz zombii gibii hallerim var yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…