Geçmiş olsun jesKizlar gastritim varmis benim
çok geçmiş olsun acil şifalar şimdi nasıl oldu anneniz : (Slm kizlar
Ananemi yoğunbakıma aldılar. Rabbim bol sifa verir insallah
Sabah kizi okula bıraktim geldim
Yataklari odalari topladim
Firina deterjan sıktım.kizı okuldan almaya giderken.haber geldi
Bi is yapmadim zaten. Deterjan sıkınca mecbur fırınin icini temizledim.kız odasına beslenme kutusunu devirmis sadece orayı süpürdüm
Zaten kafam bozuk cocuklar durmadi hic.
Ya 13 yasindaki ogluma ben sus demeye usandim o usanmadi ya.bi insan bütün vaktini kardesini sinir etmekle ugrasirmi.valla kafayı yicem
Allah şifa versinSlm kizlar
Ananemi yoğunbakıma aldılar. Rabbim bol sifa verir insallah
Sabah kizi okula bıraktim geldim
Yataklari odalari topladim
Firina deterjan sıktım.kizı okuldan almaya giderken.haber geldi
Bi is yapmadim zaten. Deterjan sıkınca mecbur fırınin icini temizledim.kız odasına beslenme kutusunu devirmis sadece orayı süpürdüm
Zaten kafam bozuk cocuklar durmadi hic.
Ya 13 yasindaki ogluma ben sus demeye usandim o usanmadi ya.bi insan bütün vaktini kardesini sinir etmekle ugrasirmi.valla kafayı yicem
geçmiş olsun Allah beterlerinden korusun biyopside de bişeycikler çıkmaz inşallahValla 1 saat o halde uyumusum hastanede resmen pamuk gibi oldum.Bebegim beni özleyince uyandim sese.
Yokmus canim cok sukur. Dr gastrit var ama cok ileri duzey degil dedi. Sagolsun bide parca almis hazir yapmisken biyopsiye de bakalim mikrop uretiyor mu diye dedi.
Ben dün ne yedim bak şimdi o topiktekiler beni haşat eder..Gel sarılalım yaa
Aldım başımı gidiyorum hala yarın börek pişirsem derdindeyim, sonunda dövecekler beni şişmanlık topiklerinde
Insallah canim inşallah cikmaz kafam rahat edergeçmiş olsun Allah beterlerinden korusun biyopside de bişeycikler çıkmaz inşallah
Negooooooooo sagolasin NegoooooooooGeçmiş olsun jes
Geçmiş olsun önemli birşey çıkmaz inşallahInsallah canim inşallah cikmaz kafam rahat eder
Günaydın herkeseGünaydınnnnEki Görüntüle 3153105
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
74FRIDA
Ohhhh şifa olsun canım iyi etmişsinBen dün ne yedim bak şimdi o topiktekiler beni haşat eder..
2 ekmekli dürüm lavaş ekmekli. Üzerine 1 katmer.
2 kurabiye 5 bardak çay..Ama dün nasıl yorulduysam böyle yemişim çayda yorgunluğumu alıyordu içtikçe içesim geldi.
Öğlen ikindi birşey yememiştim ama.
Dünden beri aklımda şöyle sütlü kremalı bi pasta yapmak var.uyuyamiyorum da ben isin kotu tarafi konu yemek olunca oylece onu düşünüyorum tabakta hayal falan ediyorum sonra kalkip yiyorum mecbur cok sagliksiz ama napiyim ben şimdi nasil durucam anlatsana biraz
Gubban olurum hepiiizi saracak bedenim var
Geçmiş olsun canım benimde gastrit çıkmıstıKizlar gastritim varmis benim
Afiyet bal olsunBen dün ne yedim bak şimdi o topiktekiler beni haşat eder..
2 ekmekli dürüm lavaş ekmekli. Üzerine 1 katmer.
2 kurabiye 5 bardak çay..Ama dün nasıl yorulduysam böyle yemişim çayda yorgunluğumu alıyordu içtikçe içesim geldi.
Öğlen ikindi birşey yememiştim ama.
Alışkın olduğum şeyi sana vermek isterimOoo efo bu ne samimiyetsn. Da koysaydin başa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?