Düzenli Evimiz & Hayatımız

çok geçmiş olsun acil şifalar şimdi nasıl oldu anneniz : (

Allah şifa versin

geçmiş olsun Allah beterlerinden korusun biyopside de bişeycikler çıkmaz inşallah

Gel sarılalım yaa
Aldım başımı gidiyorum hala yarın börek pişirsem derdindeyim, sonunda dövecekler beni şişmanlık topiklerinde
Ben dün ne yedim bak şimdi o topiktekiler beni haşat eder..
2 ekmekli dürüm lavaş ekmekli. Üzerine 1 katmer.
2 kurabiye 5 bardak çay.. Ama dün nasıl yorulduysam böyle yemişim çayda yorgunluğumu alıyordu içtikçe içesim geldi.
Öğlen ikindi birşey yememiştim ama.

Ohhhh şifa olsun canım iyi etmişsin biz yedikçe güzelleşen hanımlarız motive oluyoruz mutluluk hormonları salgılıyoruz

uyuyamiyorum da ben isin kotu tarafi konu yemek olunca oylece onu düşünüyorum tabakta hayal falan ediyorum sonra kalkip yiyorum mecbur cok sagliksiz ama napiyim ben şimdi nasil durucam anlatsana biraz
Dünden beri aklımda şöyle sütlü kremalı bi pasta yapmak var. Daha düşünme aşamasındayım ne yapsam diye.
Boğa burcu yemeğe düşkün olurmuş cidden ben yemekten çok zevk alan biriyim.

Bugün erkenciyim kahvaltı hazırladım bulaşık makinesi çalıştırdım yatakları topladım evi süpürüyorum mutfak ile balkon kaldı....küçüğe duş aldırdım uyudu ...çamaşır makinesi ni çalıştırdım hava güzel ev sıcak zaten yeni atlattım hastalığı başka bir şeyler yapmam ...kek börek poğaça gibi şeyler yapacağım

Bu gün evdeyim bu saate kadar yaptıklarım

ev havalandırdı
yatak toplandı nevresimi değiştirildi
kahvaltı yapıldı
mutfak toplandı Ocak tezgah silindi
bul.mak calistirildi
ev süpürüldü Toz alındı silindi
wc lavabo yıkandı yeri silindi
Çöpler atıldı ve kovalar yıkandı
1 mak çamaşır yıkandı asıldı

Şimdilik bu kadar

Afiyet bal olsun üç günlük dünya yiyin gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…