Gel sarılalım yaa
Aldım başımı gidiyorum hala yarın börek pişirsem derdindeyim, sonunda dövecekler beni şişmanlık topiklerinde
uyuyamiyorum da ben isin kotu tarafi konu yemek olunca oylece onu düşünüyorum tabakta hayal falan ediyorum sonra kalkip yiyorum mecbur cok sagliksiz ama napiyim ben şimdi nasil durucam anlatsana biraz
Valla benim iki gözümün çiçeği reflüm müsade etmediği için akşam 8-9 dan sonra lokma bile atmıyorum ağzımaama aklımda tutup ertesi gün yiyorum ama küçük bir öneri istersen dişlerini fırçala biraz kesiyor
Bende sofradan kalkarken bile aç kalkıyorum bu ara. Hep yesem hiç durmasamdoğumdan sonra hamile kalmadan önceki kiloma kadar düştüm şimdi 6 aylık hamile gibi oldum
Dipnot emzirmiyorumemzirsem ne olurdum acabaaa
Halla halla ben dogdugum gunden beri açım bacım sen ne diyon
Bütün obur ve şişmanlar da buraya toplanmış cık cık cık hiç sevmem ne o öyle fit olun azıcık
Ayıp ettin gölgeNego cum ben pazartesiden itibaren yeniden ders çalışmaya başlayacağım. Her zaman aktif olamayabilirim ama listeden de çıkmak istemiyorum. Beni böyle de kabul eder misin
Top gibiyiz yavBütün obur ve şişmanlar da buraya toplanmış cık cık cık hiç sevmem ne o öyle fit olun azıcık
Bayramimiz kutlu olsunGünaydınnnnEki Görüntüle 3153105
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
AhahahahBütün obur ve şişmanlar da buraya toplanmış cık cık cık hiç sevmem ne o öyle fit olun azıcık
Allah zihin açıklığı versin canımNego cum ben pazartesiden itibaren yeniden ders çalışmaya başlayacağım. Her zaman aktif olamayabilirim ama listeden de çıkmak istemiyorum. Beni böyle de kabul eder misin
Büyük annem canim.cok teşekkür ler iyiymis cok şükürçok geçmiş olsun acil şifalar şimdi nasıl oldu anneniz : (
Çapımıza kıymet biçilmez kardeşim ne diyirsinTop gibiyiz yav
Geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallah
Yukarıdaki mesajlardan birinde katmer yazmışsın nego gözümün önünden gitmiyor işin kotusu buzlukta varBütün obur ve şişmanlar da buraya toplanmış cık cık cık hiç sevmem ne o öyle fit olun azıcık
Amin canim insallahCok geçmiş olsun canim rabbim teyzemize sifa versin inşallah
Amin canim sagolGeçmiş olsun dutum yorma kendini dinlen biraz
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Sagol canim aminAllah şifa versin çok geçmiş olsun
Amin canimRabbim acil şifalar versin
Katmeri tenefüs yapmıştı kız nego ne ara yapmışYukarıdaki mesajlardan birinde katmer yazmışsın nego gözümün önünden gitmiyor işin kotusu buzlukta var
Ananem 13 yıldir kanser hastasi.bi iyi bi kotüydü canim.dünde annem.kahvaltı yaptirmak icin uyandirmaya calismis bi turlu uyandiramamis atesi 40 dereceymis.Çok geçmiş olsun deren önemli bir durum mu vardı?
Oğlan konusunda Allah kolaylık versin çocuklar zor.
Sagol canim var rahim agzi kanseriAllah acil şifalar versin canım.❤ Bi hastalığı mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?