Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gel sarılalım yaa
Aldım başımı gidiyorum hala yarın börek pişirsem derdindeyim, sonunda dövecekler beni şişmanlık topiklerinde

uyuyamiyorum da ben isin kotu tarafi konu yemek olunca oylece onu düşünüyorum tabakta hayal falan ediyorum sonra kalkip yiyorum mecbur cok sagliksiz ama napiyim ben şimdi nasil durucam anlatsana biraz

Bende sofradan kalkarken bile aç kalkıyorum bu ara. Hep yesem hiç durmasam doğumdan sonra hamile kalmadan önceki kiloma kadar düştüm şimdi 6 aylık hamile gibi oldum

Dipnot emzirmiyorum emzirsem ne olurdum acabaaa

Halla halla ben dogdugum gunden beri açım bacım sen ne diyon

Bütün obur ve şişmanlar da buraya toplanmış cık cık cık hiç sevmem ne o öyle fit olun azıcık

Kızlar ödev yok sanırım gezindim geldim göremedim

Ben bugün salona avize taktim(eşim taktı da ben de tuttum işte ), kahvaltı hazırla topla, oturma odasının halisini serdim (ev değişince halıların yerleri değişti anca düzene giriyor), evi supurttum. Şimdi bi viledalarim.
Başka da yapacak biseyim yok ama dışarı çıksam iyi olurdu gerçi çoğu yer kapalı.
Yemek de az kaldı ya 1 tane karnıyarık ve corbam var ne yapsam ki. Canim duduklum keşke vidani kaybetmeseydim değerini anladım

Biraz mesajları okuyayım ve düzenli insanları görüp kendi tembelliğime biraz daha kahredeyim diye geldim.

Gerçi evde bir düzensizlik yok. Galiba benim çocuğum yok diye kendimi çok işsiz sanıyorum. Dağıtan pisleten yok henüz.
Bilemedim, ama canım sıkkın. Komedi filmi izlerken ağladım az önce. Reglimin de son günü. Galiba hormonlarım gene birbirine girdi.

Çok geçmiş olsun deren önemli bir durum mu vardı?
Oğlan konusunda Allah kolaylık versin çocuklar zor.
Ananem 13 yıldir kanser hastasi.bi iyi bi kotüydü canim.dünde annem.kahvaltı yaptirmak icin uyandirmaya calismis bi turlu uyandiramamis atesi 40 dereceymis.
Yogun bakima aldılar. Kendine gelmis bugün .
Masallah eski toprak .bu sefer bise olacak sandim ama iyiymis cok sukur.
Oglum konusundada valla bu kusaga ne laf soyleniyor ne bise.biz öyle bi nesildikki annemiz babamizi mutlu etmek isterdik simdide cocuklarimızi mutlu etmek istiyoruz.
Arada ezilen bi kusak olduk ya bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…