Bende de duygusallık olur aded dönemi gülünecek şeye ağlarımBiraz mesajları okuyayım ve düzenli insanları görüp kendi tembelliğime biraz daha kahredeyim diye geldim.
Gerçi evde bir düzensizlik yok. Galiba benim çocuğum yok diye kendimi çok işsiz sanıyorum. Dağıtan pisleten yok henüz.
Bilemedim, ama canım sıkkın. Komedi filmi izlerken ağladım az önce. Reglimin de son günü. Galiba hormonlarım gene birbirine girdi.
Olsa da yesek yağlı yağlı çıtır çıtırKatmeri tenefüs yapmıştı kız nego ne ara yapmış
Sağol canımAllah zihin açıklığı versin canım
Ben deDiyete başlıycam ben
Allah gönlünüze göre versin küçük ev zor gerçekten, bende bana küçük gelen bir evden büyük eve taşındım ama halla yerleşemedim dolap eksiğim çok......Merhaba hanimlar sizlerden tavsiye almak için geldim.
2+1 60- 70 metre kare balkonsuz bir evde kirada oturuyoruz. Hayalim bahçeli dublex ev inşallah ALLAH nasip eder.
Iki erkek evlâdım var ALLAH sağlık sıhhat versin.
Sorum bu evi nasil düzene koyabilirim.
Yatak odası ardiye gibi. Sabahtan beri kullanmadığım birşey varmı diye bakıyorum hatta eşimi de cagirdim gel sende bak fikir ver fazlalıkları atacağım diye ( ihtiyacı olana vermek için) ama inanin fazla yastığım bile yok. Geçen gün misafirlere kendi yastığımizi verdim. Yarın gene gelecekler eşim yastık almaya cıktı düşünün. Zaten mevsim geçişlerinde çocukların kuculenlerini vs. Ayıririm hep. Hurç falan da almıştım ama hurcla olacak gibi değil. Evde eski olunca ne duzen belli oluyor ne temizlik inanın evden kacasim var
Bazen disimi fircalayip kalkip yiyorum benValla benim iki gözümün çiçeği reflüm müsade etmediği için akşam 8-9 dan sonra lokma bile atmıyorum ağzımaama aklımda tutup ertesi gün yiyorum ama küçük bir öneri istersen dişlerini fırçala biraz kesiyor
Neyseki tek degilimBende sofradan kalkarken bile aç kalkıyorum bu ara. Hep yesem hiç durmasamdoğumdan sonra hamile kalmadan önceki kiloma kadar düştüm şimdi 6 aylık hamile gibi oldum
Dipnot emzirmiyorumemzirsem ne olurdum acabaaa
Anamiz bizi ac gununde dogurmus demekki jesikoHalla halla ben dogdugum gunden beri açım bacım sen ne diyon
Benim evde 2+1 110 metrekare vardır sanırım.Bana göre küçük geliyor.Yada kullanışsız yapılmış birazda.Merhaba hanimlar sizlerden tavsiye almak için geldim.
2+1 60- 70 metre kare balkonsuz bir evde kirada oturuyoruz. Hayalim bahçeli dublex ev inşallah ALLAH nasip eder.
Yatak odası ardiye gibi. Sabahtan beri kullanmadığım birşey varmı diye bakıyorum hatta eşimi de cagirdim gel sende bak fikir ver fazlalıkları atacağım diye ( ihtiyacı olana vermek için) ama inanin fazla yastığım bile yok. Geçen gün misafirlere kendi yastığımizi verdim. Yarın gene gelecekler eşim yastık almaya cıktı düşünün. Zaten mevsim geçişlerinde çocukların kuculenlerini vs. Ayıririm hep. Hurç falan da almıştım ama hurcla olacak gibi değil. Evde eski olunca ne duzen belli oluyor ne temizlik inanın evden kacasim var
Ben de durum tam tersi emzirmek beni zayıflatıyor çok kalori yakıyorumdur muhtemelen.Bende sofradan kalkarken bile aç kalkıyorum bu ara. Hep yesem hiç durmasamdoğumdan sonra hamile kalmadan önceki kiloma kadar düştüm şimdi 6 aylık hamile gibi oldum
Dipnot emzirmiyorumemzirsem ne olurdum acabaaa
Öyle bi katmer bahsi geçti ki eşime katmer al dedim
Merhaba, 4 kişi 60-70 metrekare bir evde üstelik kira olduğu için ekstra dolap olmadığını düşünerek yazıyorumMerhaba hanimlar sizlerden tavsiye almak için geldim.
İşte o kadar fazlaydı onu attın bittiBen de3 kilo verdim gerisi gitmiir
Ben yazmadım onuYukarıdaki mesajlardan birinde katmer yazmışsın nego gözümün önünden gitmiyor işin kotusu buzlukta var
Ev küçük olduğu için senin yapabileceğin çok bir şey yok, bol bol organizer kutu kullanabilirsin, sandık tipi hurçlar falan.Merhaba hanimlar sizlerden tavsiye almak için geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?