Düzenli Evimiz & Hayatımız

Slm kizlar
Sabah hamur yogurdum
Kizi uyandirdim okula gittik törene baktik
Eve geldik oglum uyanmisti.hamur mayalanmis simit yaptım birazini yedik birazini hop buzluga..
Yataklari ortaligi topladim
Mutfagi topladim
Salonu mutfagi supurdüm
Konsolun tozunu aldim
Ön balkonu yıkadim
Wc ve lavoba yıkadim
Buyuk banyonun klozetini lavobosunu yikadim yerini süpurup aynasini sildim
Dügün corbasi yaptim

Bende de duygusallık olur aded dönemi gülünecek şeye ağlarım

Merhaba hanimlar sizlerden tavsiye almak için geldim.
2+1 60- 70 metre kare balkonsuz bir evde kirada oturuyoruz. Hayalim bahçeli dublex ev inşallah ALLAH nasip eder.
Iki erkek evlâdım var ALLAH sağlık sıhhat versin.
Sorum bu evi nasil düzene koyabilirim.
Yatak odası ardiye gibi. Sabahtan beri kullanmadığım birşey varmı diye bakıyorum hatta eşimi de cagirdim gel sende bak fikir ver fazlalıkları atacağım diye ( ihtiyacı olana vermek için) ama inanin fazla yastığım bile yok. Geçen gün misafirlere kendi yastığımizi verdim. Yarın gene gelecekler eşim yastık almaya cıktı düşünün. Zaten mevsim geçişlerinde çocukların kuculenlerini vs. Ayıririm hep. Hurç falan da almıştım ama hurcla olacak gibi değil. Evde eski olunca ne duzen belli oluyor ne temizlik inanın evden kacasim var

Merhabalar
Bugun güzel yavrularımın bayram gösterisi vardı

Bayramımız kutlu, birliğimiz daim olsun

Sabahtan bayrama gittik.
Geldik, kahvaltı ettik.
Başka bir iş güç yok.
Annem ve babam bizde bayram için geldiler, bugunu beraber geçiririz.
Sevgiler herkese

Allah gönlünüze göre versin küçük ev zor gerçekten, bende bana küçük gelen bir evden büyük eve taşındım ama halla yerleşemedim dolap eksiğim çok......

öncelikle salonda maksi takım denilen koltuk takımın olursa 2 tanesi uzun çekyat gibi oluyor hem misafir geldiğinde açıp yatak yapabilirsin normal günde de çekyat içine eşya koyabilirsin birde yataklar bazalı olduğu zaman eşyaları bayağı topluyor diğer türlü bende eski evde gardolabın üstünü yanını dolduruyordum öylede biraz eşya toparlanıyordu biz kitaplığı bile yatak odasına koymuştuk aklıma bunlar geldi benim gümüşlük gibi bir vitrinimde var içinde ne çok eşya varmış taşınırken yıka yıka bitiremedim onlarda güzel eşya topluyor mutfağa destek, birde buzdolabımın üzerine elektirikli büyük bir tencerem ve güveç tenceremi koyuyordum tost makinesinide buzdolabının üzerine koyuyordum eski evdeki yerleşimim buydu belki sana fikir verir...

Bazen disimi fircalayip kalkip yiyorum ben resmen bir pis bogazim
Bende sofradan kalkarken bile aç kalkıyorum bu ara. Hep yesem hiç durmasam doğumdan sonra hamile kalmadan önceki kiloma kadar düştüm şimdi 6 aylık hamile gibi oldum

Dipnot emzirmiyorum emzirsem ne olurdum acabaaa
Neyseki tek degilim
Halla halla ben dogdugum gunden beri açım bacım sen ne diyon
Anamiz bizi ac gununde dogurmus demekki jesiko

Benim evde 2+1 110 metrekare vardır sanırım.Bana göre küçük geliyor.Yada kullanışsız yapılmış birazda.
Arka bahçe tarafından balkon payı var oradan bi balkon çıkartılabilirdi.Biz zamanında yapacaktık kv izin vermedi.
Rabbim gönlüne göre bi eve sahip olmayı nasip etsin inş. Sen gerekenleri yapıyormuşsun zaten minimal eşya kullanman senin için her zaman uygun olan.Eğer ki kendi evinizi almanız uzun sürecekse bi tık büyük eve geçebilirsiniz bence eşya da artık çok pahalı olmaya başladı herşeyde atılıp verilmiyor şu zamanda.

Bende sofradan kalkarken bile aç kalkıyorum bu ara. Hep yesem hiç durmasam doğumdan sonra hamile kalmadan önceki kiloma kadar düştüm şimdi 6 aylık hamile gibi oldum

Dipnot emzirmiyorum emzirsem ne olurdum acabaaa
Ben de durum tam tersi emzirmek beni zayıflatıyor çok kalori yakıyorumdur muhtemelen.

Merhaba, 4 kişi 60-70 metrekare bir evde üstelik kira olduğu için ekstra dolap olmadığını düşünerek yazıyorum Rabbim gönlünüze göre güzel, geniş ve ferah bir ev nasip etsin. Bu şekilde o düzeni sağlamak çok zor. Benzer koşullarda +3 sürekli misafir ile biz de 70 metrekarede bir süre yaşadık. Ben çareyi misafir için hurç hazırlamakta bulmuştum. Eğer bulunduğunuz şehirde Ikea varsa bir dolaşıp ya da yoksa web sitesini ziyaret ederek dar alanlara yönelik çözümlere bakabilirsiniz. Rabbim içine huzur versin hepsi boş. Daha güzeli sizin olsun

Ev küçük olduğu için senin yapabileceğin çok bir şey yok, bol bol organizer kutu kullanabilirsin, sandık tipi hurçlar falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…