golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Nereye bitti daha 6 7 kilo var 155im ben bu boyla kilo olmuyoİşte o kadar fazlaydı onu attın bitti
Sivas katmeri yazmışsın haberin yokBen yazmadım onu
Sağlığın yerinde olsunda kilo alıp vermek dert edilmemeli şartlamislarr bir zayıf olunmalıNereye bitti daha 6 7 kilo var 155im ben bu boyla kilo olmuyo
Nereye yazmışım yav ben yazmadımSivas katmeri yazmışsın haberin yok
Şartlanma değil ben rahatsız hissediyorum böyle kendimiSağlığın yerinde olsunda kilo alıp vermek dert edilmemeli şartlamislarr bir zayıf olunmalı
Gerçekten yemesi zevkli de sonrasıŞartlanma değil ben rahatsız hissediyorum böyle kendimi
Küçük ev için baza ve sandiklı oturma grubu olmalıMerhaba hanimlar sizlerden tavsiye almak için geldim.
2+1 60- 70 metre kare balkonsuz bir evde kirada oturuyoruz. Hayalim bahçeli dublex ev inşallah ALLAH nasip eder.
Iki erkek evlâdım var ALLAH sağlık sıhhat versin.
Sorum bu evi nasil düzene koyabilirim.
Yatak odası ardiye gibi. Sabahtan beri kullanmadığım birşey varmı diye bakıyorum hatta eşimi de cagirdim gel sende bak fikir ver fazlalıkları atacağım diye ( ihtiyacı olana vermek için) ama inanin fazla yastığım bile yok. Geçen gün misafirlere kendi yastığımizi verdim. Yarın gene gelecekler eşim yastık almaya cıktı düşünün. Zaten mevsim geçişlerinde çocukların kuculenlerini vs. Ayıririm hep. Hurç falan da almıştım ama hurcla olacak gibi değil. Evde eski olunca ne duzen belli oluyor ne temizlik inanın evden kacasim var
Utanmaysın
Boyda yokmuş bebiş sende ver tabiki fazlanı keşke bende azken verseydim.Şartlanma değil ben rahatsız hissediyorum böyle kendimi
Canim benim gelin gittigim evde 65metre kareydi.cok zordu bilirim. Sinir olurdum neyi nereye koyacagımı şaşırirdim.ki ben de fazla esya almam evim hep sadedir.Merhaba hanimlar sizlerden tavsiye almak için geldim.
2+1 60- 70 metre kare balkonsuz bir evde kirada oturuyoruz. Hayalim bahçeli dublex ev inşallah ALLAH nasip eder.
Iki erkek evlâdım var ALLAH sağlık sıhhat versin.
Sorum bu evi nasil düzene koyabilirim.
Yatak odası ardiye gibi. Sabahtan beri kullanmadığım birşey varmı diye bakıyorum hatta eşimi de cagirdim gel sende bak fikir ver fazlalıkları atacağım diye ( ihtiyacı olana vermek için) ama inanin fazla yastığım bile yok. Geçen gün misafirlere kendi yastığımizi verdim. Yarın gene gelecekler eşim yastık almaya cıktı düşünün. Zaten mevsim geçişlerinde çocukların kuculenlerini vs. Ayıririm hep. Hurç falan da almıştım ama hurcla olacak gibi değil. Evde eski olunca ne duzen belli oluyor ne temizlik inanın evden kacasim var
Katmeri tenefüs yapmıştı kız nego ne ara yapmış
Ayy gerçekten mi ben katmere nasıl odaklandiysam teneffüsü nego diye okudum demekBen yazmadım onu
Ayy ben de küçük evden bıktım ya valla dua ediyorum büyük bi ev nasip olsun diyeCanim benim gelin gittigim evde 65metre kareydi.cok zordu bilirim. Sinir olurdum neyi nereye koyacagımı şaşırirdim.ki ben de fazla esya almam evim hep sadedir.
Ne kadar dolapta olsa bi aile icin kuçuk ev zor.insallah hayalindeki eve kavusursun.
Ben valla Allaha hep büyük ev diye dua ederdim.hani derler ya 1göz olsun benim olsun ama ben Rabbim bana kocaman ev nasip etmesini dilerdim. Su anki ev bayagi buyük 160metre kare vardir.
Temizligi dahada uzun surse ben razıyım. Şimdi diyorum kucuk evin iside hemen bitermis ama iste sıgmak zor
Heh iste bu mesaj ben bunu nego sandım gözüm nasıl döndüyseBen dün ne yedim bak şimdi o topiktekiler beni haşat eder..
2 ekmekli dürüm lavaş ekmekli. Üzerine 1 katmer.
2 kurabiye 5 bardak çay..Ama dün nasıl yorulduysam böyle yemişim çayda yorgunluğumu alıyordu içtikçe içesim geldi.
Öğlen ikindi birşey yememiştim ama.
Insallah canimAyy gerçekten mi ben katmere nasıl odaklandiysam teneffüsü nego diye okudum demek
Ayy ben de küçük evden bıktım ya valla dua ediyorum büyük bi ev nasip olsun diyetabi buna da şükür de.
Çayın yanında iyi gider sen bilirsin yine deHeh iste bu mesaj ben bunu nego sandım gözüm nasıl döndüyse
Yemek yedim tokum ama hala aklım buzluktaki katmerde fırında ısıtıp yemek güzel olabilirdi
Gidiyim de kuru kuru çay içeyim bari ben de
Aynen öyle bak mesela sabah yarım tost yedim yesem bir yarım daha çok rahat yerdim ama onun yerine yarım simit yedimGerçekten yemesi zevkli de sonrası
hahahahaÇayın yanında iyi gider sen bilirsin yine de
Off buzluktaki çeyrek katmer sizlere ömür midemde halay çekiyor şu anÇayın yanında iyi gider sen bilirsin yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?