Düzenli Evimiz & Hayatımız

K
Küçük ev için baza ve sandiklı oturma grubu olmalı

Canim benim gelin gittigim evde 65metre kareydi.cok zordu bilirim. Sinir olurdum neyi nereye koyacagımı şaşırirdim.ki ben de fazla esya almam evim hep sadedir.
Ne kadar dolapta olsa bi aile icin kuçuk ev zor.insallah hayalindeki eve kavusursun.
Ben valla Allaha hep büyük ev diye dua ederdim.hani derler ya 1göz olsun benim olsun ama ben Rabbim bana kocaman ev nasip etmesini dilerdim. Su anki ev bayagi buyük 160metre kare vardir.
Temizligi dahada uzun surse ben razıyım. Şimdi diyorum kucuk evin iside hemen bitermis ama iste sıgmak zor

Katmeri tenefüs yapmıştı kız nego ne ara yapmış

Ben yazmadım onu
Ayy gerçekten mi ben katmere nasıl odaklandiysam teneffüsü nego diye okudum demek
Ayy ben de küçük evden bıktım ya valla dua ediyorum büyük bi ev nasip olsun diye tabi buna da şükür de.

Heh iste bu mesaj ben bunu nego sandım gözüm nasıl döndüyse
Yemek yedim tokum ama hala aklım buzluktaki katmerde fırında ısıtıp yemek güzel olabilirdi
Gidiyim de kuru kuru çay içeyim bari ben de

Heh iste bu mesaj ben bunu nego sandım gözüm nasıl döndüyse
Yemek yedim tokum ama hala aklım buzluktaki katmerde fırında ısıtıp yemek güzel olabilirdi
Gidiyim de kuru kuru çay içeyim bari ben de
Çayın yanında iyi gider sen bilirsin yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…