- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Oohh yarasınOff buzluktaki çeyrek katmer sizlere ömür midemde halay çekiyor şu an
Yediğim için pişmanım yine yangınlar yine ben
Afiyet olsun..E biraz aç müziği halay, rap Allah ne verdiyse dans et bakalım kalıyo mu yakarsın kaloriyi.Off buzluktaki çeyrek katmer sizlere ömür midemde halay çekiyor şu an
Yediğim için pişmanım yine yangınlar yine ben
Ay dikkat et sonra miden rahatsızlanmasın.☺Neyse sirkeli su içerim
Kan şekerini çok düşürüyor. Muhtemelen öyle oldu sende. Dengeledigi söyleniyor ama değil aslında. Bende bir ara çok abarttım titreme terleme oluyordu akşam içince bişey olmuyor. Hamdolsun midem pek bir sıkıntı çıkarmıyor ya sağolsunAy dikkat et sonra miden rahatsızlanmasın.☺
Ben bi defa içtim bi bulantı bi ter atıyorum çok kötü oldum annemler kızdı bayağ bende cesaret edemedim sirkeli su içmeye.
Ay daha fazla yaramasin be loraaOohh yarasın
Dizi izliyorum azcık midem hazmetsin de kalkiyim birazdan bari mantıklı geldiAfiyet olsun..E biraz aç müziği halay, rap Allah ne verdiyse dans et bakalım kalıyo mu yakarsın kaloriyi.
Olmaz sen de hamura gömülmelisin anca beraber kanca beraberNeyse sirkeli su içerim
Ben de şimdi sirkeli limonlu yapacağım. Boğazım gıcıklanıyor bal da mı katsam bilmiyorumNeyse sirkeli su içerim
E iyi de siz gittikçe çıtayı yükseltiyosunuz bacılarBende durmadım yine çikolatasoslu kekli toplardan yaptım.
Biraz soğumasıni bekliyorum çayımı demleyip yicem inş.
Olur seni mi kiricam. Hemen yerim bisiler.Ay daha fazla yaramasin be loraazaten artık sınavı tatil hepsi bitti diyete gircem bahane kalmadı
Dizi izliyorum azcık midem hazmetsin de kalkiyim birazdan bari mantıklı geldiahh ahh ne vardı o kadar yicek azcık bi cincik ye bırak
Olmaz sen de hamura gömülmelisin anca beraber kanca beraber
Ben de şimdi sirkeli limonlu yapacağım. Boğazım gıcıklanıyor bal da mı katsam bilmiyorum
Canım boğazıma benim salep de çok iyi geliyor varsa.Ben de şimdi sirkeli limonlu yapacağım. Boğazım gıcıklanıyor bal da mı katsam bilmiyorum
Ne olmuş bu topiğe iştahta herkes benden hallicenegooo topiğin adını düzenli evimiz hayatımız dolu midemiz yap negoo bize yakışır
Değilim ama olcam herhalde gıcık var boğazımdaHastaysan kat güzel olur.
Zerdeçalım yok. Salep de güzel olurdu bak şimdi. Neyse şimdilik sirke limon bal içeyimCanım boğazıma benim salep de çok iyi geliyor varsa.
Bal da kat
Bir de şey yapıyorum bal üstüne zerdeçal, tarçın karabiber iyice macun gibi olana kadar karistir yut şeker komasına giriyosun ama fayda ediyor
Olma inşallah ya. Benimde var bisiler sizlsnmalarda başlamadan göndermeye calsiiyorum.Değilim ama olcam herhalde gıcık var boğazımda
Ne olmuş bu topiğe iştahta herkes benden hallicenegooo topiğin adını düzenli evimiz hayatımız dolu midemiz yap negoo bize yakışır
Başlamadan gider inşallahOlma inşallah ya. Benimde var bisiler sizlsnmalarda başlamadan göndermeye calsiiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?