Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay dikkat et sonra miden rahatsızlanmasın.☺
Ben bi defa içtim bi bulantı bi ter atıyorum çok kötü oldum annemler kızdı bayağ bende cesaret edemedim sirkeli su içmeye.
Kan şekerini çok düşürüyor. Muhtemelen öyle oldu sende. Dengeledigi söyleniyor ama değil aslında. Bende bir ara çok abarttım titreme terleme oluyordu akşam içince bişey olmuyor. Hamdolsun midem pek bir sıkıntı çıkarmıyor ya sağolsun

Ay daha fazla yaramasin be loraa zaten artık sınavı tatil hepsi bitti diyete gircem bahane kalmadı
Afiyet olsun..E biraz aç müziği halay, rap Allah ne verdiyse dans et bakalım kalıyo mu yakarsın kaloriyi.
Dizi izliyorum azcık midem hazmetsin de kalkiyim birazdan bari mantıklı geldi ahh ahh ne vardı o kadar yicek azcık bi cincik ye bırak
Neyse sirkeli su içerim
Olmaz sen de hamura gömülmelisin anca beraber kanca beraber

Olur seni mi kiricam. Hemen yerim bisiler.

Ben de şimdi sirkeli limonlu yapacağım. Boğazım gıcıklanıyor bal da mı katsam bilmiyorum
Canım boğazıma benim salep de çok iyi geliyor varsa.
Bal da kat

Bir de şey yapıyorum bal üstüne zerdeçal, tarçın karabiber iyice macun gibi olana kadar karistir yut şeker komasına giriyosun ama fayda ediyor

Canım boğazıma benim salep de çok iyi geliyor varsa.
Bal da kat

Bir de şey yapıyorum bal üstüne zerdeçal, tarçın karabiber iyice macun gibi olana kadar karistir yut şeker komasına giriyosun ama fayda ediyor
Zerdeçalım yok. Salep de güzel olurdu bak şimdi. Neyse şimdilik sirke limon bal içeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…