- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ayy listeyle bitse yine iyi bir de birbirimizin listesinden canımızın çektiğini yeriz listeler döngüye girer sjnsnssnnNeler yediğimizi yazıyormuşuz. İşten fazla uzun liste olur benim
Değilim ama olcam herhalde gıcık var boğazımda
Dikkat edin kizlar ben de yeni atlattım başlar gibi olunca bal vitamin ne varsa bombardımana tuttum kendimi hafifçe geçti gitti şükür.Olma inşallah ya. Benimde var bisiler sizlsnmalarda başlamadan göndermeye calsiiyorum.
Ohhh yaramasınOff buzluktaki çeyrek katmer sizlere ömür midemde halay çekiyor şu an
Yediğim için pişmanım yine yangınlar yine ben
Nifreeett iderim yeşilçay vari sıfır kalori şeylerden arkadaşım lütfen yediklerinin arkasında durgülüyorum ama pişmanlıktan çok mutsuzum şu an midem çok kötü oldu gece gece yok mu bi yesilcayla günah cikarmamiz
Topiğin günah listesinin başında ben yer alırım kesin Allah affetsin kara delik mübarek haddi hesabı yok içerdekilerinNeler yediğimizi yazıyormuşuz. İşten fazla uzun liste olur benim
Düşündüm de katmere bu saygisizligi yapamicamNifreeett iderim yeşilçay vari sıfır kalori şeylerden arkadaşım lütfen yediklerinin arkasında dur
İşte budur ya. Yaptın bir hata pişman olmaNifreeett iderim yeşilçay vari sıfır kalori şeylerden arkadaşım lütfen yediklerinin arkasında dur
Kilo alıyo musun peki süpürge yoksa yiyip yiyip almayanlardan misin ona göre trip atcam daTopiğin günah listesinin başında ben yer alırım kesin Allah affetsin kara delik mübarek haddi hesabı yok içerdekilerin
Sahi doymak neydiTopiğin günah listesinin başında ben yer alırım kesin Allah affetsin kara delik mübarek haddi hesabı yok içerdekilerin
Böyle cesur tavırlar sergilemeyin bakın şimdi kahveyle cikileta gonderirim bi tane de aklınız hayaliniz şaşarİşte budur ya. Yaptın bir hata pişman olma
Yoo şaşmaz hazır şimdi yicem göm gitsin amanBöyle cesur tavırlar sergilemeyin bakın şimdi kahveyle cikileta gonderirim bi tane de aklınız hayaliniz şaşar
Belki birazdan gelir o da katmer partimize katılır
Şükür Allah’ıma bedenimle yediklerim arasında hiç tezatlık olmadı yiğidin malı meydandaKilo alıyo musun peki süpürge yoksa yiyip yiyip almayanlardan misin ona göre trip atcam da
Doymak mide çeperinin sızım sızım sızlamasıydı ağzından fışkırırcasına yemekti hadi ne duruyorsun alıp doyursana beniSahi doymak neydi
Elinize sağlıkEki Görüntüle 3153280 Eki Görüntüle 3153281 Kızımla Kanban yaptık, birlikte not alacağımız tahtayı yaptık
Teşekkür ederizElinize sağlık
Kaç yedin itiraf etE iyi de siz gittikçe çıtayı yükseltiyosunuz bacılarneyse ki midem o kadar doldu ki canım istemedi şu anlık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?