- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Yaa çok sesli güldüm.Ne oldu diyolarŞükür Allah’ıma bedenimle yediklerim arasında hiç tezatlık olmadı yiğidin malı meydanda
Doymak mide çeperinin sızım sızım sızlamasıydı ağzından fışkırırcasına yemekti hadi ne duruyorsun alıp doyursana beni
Seni yerim haaa minnoşŞartlanma değil ben rahatsız hissediyorum böyle kendimi
Yi beni jesSeni yerim haaa minnoş5 kilo fazlasi varmis yerim swni hemde tek lokmada
Hayat be kardeşYaa çok sesli güldüm.Ne oldu diyolar
Bu ne kız modundasın yine maşallahİlk geldiğim süpürgeyi özledik beaa
Yok kız çeyrek katmer yedim ama büyük olduğu için dokundu midemeKaç yedin itiraf et
Kolay gelsinGünaydın.
Önerilerinizi şimdi okudum kızlar.
Dün evi silip süpürürdüm toz aldim
3 kine çamaşır yikadim biri hala makinede. mutfakta epey uğraştım o yordu zaten o yüzden giremedim. Çocuklarda evde oluncahafta sonu kahvaltısı akşam yemeği dersi derken
Şimdi alıntı yaptım ama tek tek cavap yazamadım ( sonra inşllah) misafirler birazdan gelecek. Q
Bende boyleyim biliyormusun, aklıma yemek gelince uykularim kaciyor yapip ne zevkle yerim diyeDünden beri aklımda şöyle sütlü kremalı bi pasta yapmak var.Daha düşünme aşamasındayım ne yapsam diye.
Boğa burcu yemeğe düşkün olurmuş cidden ben yemekten çok zevk alan biriyim.
Allah sıkıntını feraha çıkarsın inşallah canımGunaydin kizlar, biraz problemlerim var pek giresim yok buralara. Midem ağrıyor surekline zaman mutsuz olsam midem ağrır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?