Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa çok sesli güldüm.Ne oldu diyolar
Bu ne kız modundasın yine maşallah İlk geldiğim süpürgeyi özledik beaa

İyi geceler kızlar

Sakin sakin bayram kutlamalarına gidip bir iş yapmayacaktım bugün. Sabah tam topiğe yazdım eşim aradı akşamüstü misafirimiz var diye, onunla konuşurken bizim belediyenin kutlama korteji geçecekmiş onu haber verdiler. Üstümü giyindim, bayrağımı kaptım çıktım, bağıra çağıra, marşlarla kutlamamı yaptım ama sonra gerçek dünyaya döndüm Uslu uslu alışverişimi yapıp eve döndüm veee

Yatakları topladım
İki makina çamaşır yıkadım
Evi süpürdüm,sildim
Banyoları temizledim
Saçımı boyadım
Mercimekli köfte, karışık kızartma,yalancı çerkez tavuğu,börek,patates salatası ve ıslak kek yaptım
Memleketten tereyağı geldi bugün, onları parçalara ayırıp, paketledim buzluğa attım
6 da misafirler geldi onları ağırladım
11 de gittiler, mutfağı topladım, bulaşığı çalıştırdım
Tezgahları cifledim
Mutfağı tekrar süpürüp sildim
Çamaşırları toplayıp kaldırdım
Büyük banyoyu tekrar temizledim
Eşimin kahvaltısını hazırladım
Hazır börek falan yapmışken komşularımın tabakları vardı onları doldurup dağıttım
Yarın sabah için eşimin kahvaltısını hazırladım

Uzun ve yorucu bir gün oldu, azıcık kitap okuyup yatacağım inş, dünyayı yedim bugün yine, çok pişmanım hepinize iyi geceler Allah' a emanet olun hepiniz

Herkese merhaba bir kac gundur fingir fingir gezmekten ne buraya girebildim ne evimle ilgilendim. Bugun bastan asagi guzel bir temizlik yaptim.
Sabah gorumcemin kizi bizdeydi beraber kahvalti yaptik mutdagi topladim
Butun evi supurdum
Toz aldim yerleri sildim
Koltugu sildim
Ocagi misler gibi yaptim
İki makine camasir attim astim
Teslim edilecek makaleleri yazdim gonderdim
Yarinki makalelerle ilgili hazirlik yaptimaksam kv geldi eksili balik, etli nohut pilav ve kelle corbasi yaptim. Eksiliyi kv yapmis ben pisirdim onun isi vardi.
Cay demledim kv yi agirladim mutfagi topladim biraz dinlendim simdi dustan ciktim yatacagim insallah.
Nego baskanim epeydir gorev vermiyorsun paslanicaz vallahi

Günaydın.
Önerilerinizi şimdi okudum kızlar.
Dün evi silip süpürürdüm toz aldim
3 kine çamaşır yikadim biri hala makinede. mutfakta epey uğraştım o yordu zaten o yüzden giremedim. Çocuklarda evde olunca hafta sonu kahvaltısı akşam yemeği dersi derken
Şimdi alıntı yaptım ama tek tek cavap yazamadım ( sonra inşllah) misafirler birazdan gelecek. Q

Kolay gelsin

Dünden beri aklımda şöyle sütlü kremalı bi pasta yapmak var. Daha düşünme aşamasındayım ne yapsam diye.
Boğa burcu yemeğe düşkün olurmuş cidden ben yemekten çok zevk alan biriyim.
Bende boyleyim biliyormusun, aklıma yemek gelince uykularim kaciyor yapip ne zevkle yerim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…