Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah sıkıntını feraha çıkarsın inşallah canım

Geçmiş olsun canom rabbim feraha çıkarsın

Rabbim feraha çıkarsın canım

Geçmiş olsun canım Rabbim sıkıntılarıni en kısa zamanda gidersin inşallah

Geçmiş olsun sıkıntılarınız kısa zamanda geçer inşallah
Cok sağolun kızlar, yeni tasindigimiz yere alisamadim psikolojim hic iyi degil maalesef. O kadar bunaldimki anlatamam

Cok sağolun kızlar, yeni tasindigimiz yere alisamadim psikolojim hic iyi degil maalesef. O kadar bunaldimki anlatamam
Yaa üzüldüm bak alışırsın inş.huzur en önemli şey canım.Eğer huzurunuz varsa yaşadığın evde kendini üzmeye hiç değmez.❤
Belki benim yaşadıklarımdan kaynaklıdır ama şuan 1+1 de yada köy kırsalda bile yaşamak isterdim bize ait olan bi yer.
Büyüdüğüm gözümü açıpta kendimi bildiğim mahallemden ayrılmak benim içinde kolay olmayacak aynı zamanda eşim,oğlumda öyle.Sokakta yürürken en az 3,5 kişiyle selamlaşıp konuşabiliyorum.O da daha benim selamlaşmak istediklerimiz.
Ama bizim için en hayırlı olan bu olacak mecbur bırakıldık evin içindeki huzur herşeyden daha önemli.

Gunaydin kizlar, biraz problemlerim var pek giresim yok buralara. Midem ağrıyor surekli ne zaman mutsuz olsam midem ağrır
Sıkıntın her ne ise Rabbim tez zamanda çabucak selamete ulastırsın insaAllah canım

İşlerim biter
Zaten bir süre sadece rutin işler yapacağım muayeneye gidene kadar
Yataklar toplandı
Kızın karnını doyurdum
Kuruyan elbiseleri kaldırdım katladım yerleştirdim
Makinada bekleyen elbiseler vardı çıkardım serdim onları
Kahvaltı hazırladım eşim geldi yedik
Bulasıklar makinaya atıldı makina kuruldu
Tezgah rafını yıkadım tezgahı komple temziledim yıkadım
Etrafı düzenledim temizledim
Ve şuan kızı uyutuyorum uyudu bile
İşim biter şimdilik bende az uyuyayım.
Hepinizi öpüyorum bikaç gün sizi de bıktırdım sorunlarımla ama çok teşekkür ederim sizlere destekleriniz ve dualarınız iiçin

Gunaydin kizlar, biraz problemlerim var pek giresim yok buralara. Midem ağrıyor surekli ne zaman mutsuz olsam midem ağrır
Gel arada bakin cancazim neyse icindeki tek tasima. Bak burda yuregini senin derdin icin ortaya koyacak cok güzel insanlar var. Bizzat tecrübe ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…