Geçmiş olsun canom rabbim feraha çıkarsınGunaydin kizlar, biraz problemlerim var pek giresim yok buralara. Midem ağrıyor surekline zaman mutsuz olsam midem ağrır
Rabbim feraha çıkarsın canımGunaydin kizlar, biraz problemlerim var pek giresim yok buralara. Midem ağrıyor surekline zaman mutsuz olsam midem ağrır
Geçmiş olsun canım Rabbim sıkıntılarıni en kısa zamanda gidersin inşallahGunaydin kizlar, biraz problemlerim var pek giresim yok buralara. Midem ağrıyor surekline zaman mutsuz olsam midem ağrır
Geçmiş olsun sıkıntılarınız kısa zamanda geçer inşallahGunaydin kizlar, biraz problemlerim var pek giresim yok buralara. Midem ağrıyor surekline zaman mutsuz olsam midem ağrır
Allah sıkıntını feraha çıkarsın inşallah canım
Geçmiş olsun canom rabbim feraha çıkarsın
Rabbim feraha çıkarsın canım
Geçmiş olsun canım Rabbim sıkıntılarıni en kısa zamanda gidersin inşallah
Cok sağolun kızlar, yeni tasindigimiz yere alisamadim psikolojim hic iyi degil maalesef. O kadar bunaldimki anlatamamGeçmiş olsun sıkıntılarınız kısa zamanda geçer inşallah
Yaa üzüldüm bak alışırsın inş.Cok sağolun kızlar, yeni tasindigimiz yere alisamadim psikolojim hic iyi degil maalesef. O kadar bunaldimki anlatamam
Sıkıntın her ne ise Rabbim tez zamanda çabucak selamete ulastırsın insaAllah canımGunaydin kizlar, biraz problemlerim var pek giresim yok buralara. Midem ağrıyor surekline zaman mutsuz olsam midem ağrır
Ah kuzum Allah kolaylık ferahlık versin çok iyi anlıyorumGunaydin kizlar, biraz problemlerim var pek giresim yok buralara. Midem ağrıyor surekline zaman mutsuz olsam midem ağrır
Zupurge senin totonu kesem ben ahahahahhahahahahaHayat be kardeşrobot süpürge gibi karıyı çalı züpürgesine döndürdü
Gel arada bakin cancazim neyse icindeki tek tasima. Bak burda yuregini senin derdin icin ortaya koyacak cok güzel insanlar var. Bizzat tecrübe ettimGunaydin kizlar, biraz problemlerim var pek giresim yok buralara. Midem ağrıyor surekline zaman mutsuz olsam midem ağrır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?