Düzenli Evimiz & Hayatımız

Korkma kız, bu aralar nego sopasız geziyor, nerde o nego, nerde bu nego, banlaninca huy değiştirdi iyice
Ahahah o zaman keske onceden geleydim,ellerimde cicekler kapisinda siril siklam olaydim

Kayınanneciğim bana bi kaban beğenmiş, beğenir miyim bilememiş beni götürdü mağazaya, kendine birseyler bakacakmis gibi. Doğum günü hediyemi aldı getirdi eve bıraktı ❤

yaaaa kız tosiam sen bi totonu kası bide sadaka ver. maşallahiniz var bak ben korkuy burdan nazara gelceniz diye

Allah'ım güzel gönlüne göre vermis kaynanani inşallah her yaşın bi öncekinden çok daha güzel olsun. tam bilmiyorum tarihi ama doğum günün kutlu olsun tosiam

Yok canım o öyle değil, sopaya atar yapanlar yüzünden uğraşmıyorum artık, banane herkesin kilosu kendine isteyene var benim sopam

Ahaaa ben de dedim mahpusluk yaramadı ben de azıcık huylanıp uzaklaştım, geyikler ciddileşiyor gibi oluyor

Ahaaa ben de dedim mahpusluk yaramadı ben de azıcık huylanıp uzaklaştım, geyikler ciddileşiyor gibi oluyor
Hım demek ondan uzaklaştın sen
Benim huyum, uğraşırım emek veririm ama kıymet bilinmezse kılımı kıpırdatmam. Kıymet bilenler hariç tabi ki

Hım demek ondan uzaklaştın sen
Benim huyum, uğraşırım emek veririm ama kıymet bilinmezse kılımı kıpırdatmam. Kıymet bilenler hariç tabi ki
Kafam acidi. Surdan bi yerden bi tas geldi heral

2 kere gittim sonra geldim. 3. Olursa bozusuruz dedin
Cok korktum kendimi sessizce imha etmeye calistim. Ama sen beni unutamadin
Sen de beni ayri seviyosun biliyorum
Demişimdir ama işte lanet olmasın içimde ki insan sevgisine

Yaa canım benimm amin keşke senin kayinvaliden de iyi olsa diyeceğim ama artık çok geç, bari uzak olsun diyeyim ne diyim
Bugün doğum günüm tatlım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…