Ahahah o zaman keske onceden geleydim,ellerimde cicekler kapisinda siril siklam olaydimKorkma kız, bu aralar nego sopasız geziyor, nerde o nego, nerde bu nego, banlaninca huy değiştirdi iyice
Azcık asabi olabilirim evetYemiyon da kiziyon iste
Gazabindan korktum
Kayınanneciğim bana bi kaban beğenmiş, beğenir miyim bilememiş beni götürdü mağazaya, kendine birseyler bakacakmis gibi. Doğum günü hediyemi aldı getirdi eve bıraktı ❤
Yok canım o öyle değil, sopaya atar yapanlar yüzünden uğraşmıyorum artık, banane herkesin kilosu kendineisteyene var benim sopam
Azcık asabi olabilirim evet
Hım demek ondan uzaklaştın senAhaaa ben de dedim mahpusluk yaramadıben de azıcık huylanıp uzaklaştım, geyikler ciddileşiyor gibi oluyor
Ecık mı?Azcık asabi olabilirim evet
Herkes farklı işte, şimdi bütün insanlar kuzu gibi olsa dünya çekilir mi, renk lazımKocaya atar yapan bize ne yapmazbiz seni haşin seviyoruz bir kere çok yumuşak da ne bileyim sen gibi gelmiyor
Kafam acidi. Surdan bi yerden bi tas geldi heralHım demek ondan uzaklaştın sen
Benim huyum, uğraşırım emek veririm ama kıymet bilinmezse kılımı kıpırdatmam. Kıymet bilenler hariç tabi ki
Ay sana ne yaptım ki benEcık mı?
Olsun seni uzaktan sevmek de guzeldi negom
Bu mesajın bu sayfayla ilgisi yok kiKafam acidi. Surdan bi yerden bi tas geldi heral
2 kere gittim sonra geldim. 3. Olursa bozusuruz dedinAy sana ne yaptım ki ben
Hah iyi. Zirt birt giden biri olaraktan ustume alindiydimBu mesajın bu sayfayla ilgisi yok kibaşka konu canım
Demişimdir2 kere gittim sonra geldim. 3. Olursa bozusuruz dedin
Cok korktum kendimi sessizce imha etmeye calistim. Ama sen beni unutamadin
Sen de beni ayri seviyosun biliyorum
Samdan çok egzantirik bir oğlun var
yaaaakız tosiam sen bi totonu kası bide sadaka ver. maşallahiniz var bak ben korkuy burdan nazara gelceniz diye
Allah'ım güzel gönlüne göre vermis kaynananiinşallah her yaşın bi öncekinden çok daha güzel olsun. tam bilmiyorum tarihi ama doğum günün kutlu olsun tosiam
Yok canım burda olan konu olsa açıkca yazarım derdimiHah iyi. Zirt birt giden biri olaraktan ustume alindiydim
Allah razı olsun canım. Darısı olamyanlar başına...
Psikolojik Deliii canım gözünüz aydın olsun. Allah vatana millete hayırlı bir evlat etsin. Ömrü uzun bereketli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?