Düzenli Evimiz & Hayatımız

Wuuuu tezgaha baak
70 cmlik tezgaha sahibim cok kiskandim ☘ eski evlerin kucuk mutfaklari..170 m2 evde oturuyom.mutfak döt kadar tezgah yok acayip bi ev,esimi ikna edememekle birlikte oturmaya devam

Aslında öyle aşırı uzun değil sanırım fotoda öyle çıkmış :)) ama tabii ortalamaya göre büyük. Bizim ev de baya eski ama büyük büyük yapmışlar daireleri :)

Benimkide salatalık elma armut gevip gevip tükürüyor bide oyuncak tabi babası geçen eve bi girdi arabaya takılmış koca adam pat yere düşüyordu
Ayy koptum
Baştaki listeyi anca yapabiliyorum.digerleri anca 2.gun
Beklerim her gün
Çok renkliydi örtüm bu koltuğa ne renk yakışır yenisini alsam
Strec koltuk örtüleri var imkan varsa öyle al derim
yüzüm kizardi ben tezgaaaami toplamaya gidiyom
Bundan sonra anlık foto atıcam size
topik accaam TEMBEL VE DAGINIK HAYATIMIZ diye buranin yarisi gelir
Vay sırtımdan vurdun ha
Aş yok kızlar ne yiyip icecez siz ne yapıyorsunuz bugün .
Yayla çorbası, mantar sote, makarna var ev halkına, ben detoks yapıyorum
Kafamı karıştırma, oturduğun ev değil mi orası
Kız sahibi değiliz kira

Aslında öyle aşırı uzun değil sanırım fotoda öyle çıkmış :)) ama tabii ortalamaya göre büyük. Bizim ev de baya eski ama büyük büyük yapmışlar daireleri :)
Beğendim dolaplarını her bir şeyini daha iyisi olsun

Benim evim de öyle. Hele küçük kız özellikle eline aldığını yere fırlatıyor

Allah büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin hepimize :)
desene hepsi aynı üç cocuk isterken tek çocukta kalcam ben sanirim

Saat 2 de maratona dahil olacaktım, kuşların kafesleri temizliyim önce dedim, kocam evdeyken çünkü bülbülü tutamıyorum ben kaçıyor. Ayy neyse aldım banyo da her şeyini telledim cillop gibi yaptım, birde yeni örtü diktim iki dk da.
Adama verdim parçaları hadi tak, öbür kafesi temizliycem diye bekliyorum. Yarım saat sürdü parçalarını takması, bu adam beni öldürecek, yarım saatte ben öbür kafesi de yıkar evi süpürürdüm komple
İki insan bu kadar ters olur. Kaldım öyle bir saatim gitti

aman iyi yediyse pis kadın

tabi arada eserine bakıp gurur duymasi lazim demi
zaten hiç bişey bulamasa bulaşık makinesinden tabak çanak çıkarıp koltuklara diziyoyere firlatiyo kaseleri bardaklari eline bıçak alıp kosuyo koltuğa atliyo

bu oglanlardan ne cekiyoz biz bacim be

Samdan çok egzantirik bir oğlun var

Sağlam olsun diye yavaş yapmıştır o, aaa ne kadar muhteşemsin, ellerine sağlık demez vir vir yaparsan yapmaz bir daha

Kayınanneciğim bana bi kaban beğenmiş, beğenir miyim bilememiş beni götürdü mağazaya, kendine birseyler bakacakmis gibi. Doğum günü hediyemi aldı getirdi eve bıraktı ❤
Oyy maşaallah Allah birliğinizi ağız tadınızı daim etsin

Sağlam olsun diye yavaş yapmıştır o, aaa ne kadar muhteşemsin, ellerine sağlık demez vir vir yaparsan yapmaz bir daha
Ayy onun yaptığı bir şey yok ki kız, takmak iki dk lık iş, kuşun olduysa eğer bilirsin zor kısmı ben yaptım kuş kakası temizledim
Sinirlendim gittim yanından, baktım odayı süpürüyor nereye yapmıyor söke söke alırım hakkımı

Off offf ne olacak böyle cespır

Ah ah bilemedim negocan. Beni banlamasalar kopmam aslinda. Bes gun gidiyorum hop istahim kaciyor. Son gidisim hastaliktandi ama. Su meshur salgin. Kiz pes pese hasta olunca cok ilgilenemedim. Sonra gelmeye korktum

Şu söz çok hoşuma gitmişti benim ' Allah bozmaz mutluluğu, insanlar bozar' diye
Çok doğru ne yaparsa insanlar kendi eliyle diliyle yapıyor samdanım

aynen negom çok doğru diyorsun:) ama ben toisam gibi ilişkisi güzel gidenlere nazar değdigine ya da başkalarının fesatlık yapıp ara bozduğuna da inandığım için demist:)

benim kaynanam ve senin kaynanan gibileri kendileri yapıp sonra şapa oturanlar

Ah ah bilemedim negocan. Beni banlamasalar kopmam aslinda. Bes gun gidiyorum hop istahim kaciyor. Son gidisim hastaliktandi ama. Su meshur salgin. Kiz pes pese hasta olunca cok ilgilenemedim. Sonra gelmeye korktum
Kimseyi yemiyorum valla, korkma
Geçmiş olsun, bizde döküldük hep

Korkma kız, bu aralar nego sopasız geziyor, nerde o nego, nerde bu nego, banlaninca huy değiştirdi iyice

O konuda kesinlikle haklısın canım, benim kv ile aram da bence Ondan bozuldu, her yerde birbirimizi öpüp sarılırdık biz

Korkma kız, bu aralar nego sopasız geziyor, nerde o nego, nerde bu nego, banlaninca huy değiştirdi iyice
Yok canım o öyle değil, sopaya atar yapanlar yüzünden uğraşmıyorum artık, banane herkesin kilosu kendine isteyene var benim sopam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…