Wuuuu tezgaha baak
70 cmlik tezgaha sahibim cok kiskandim ☘ eski evlerin kucuk mutfaklari..170 m2 evde oturuyom.mutfak döt kadar tezgah yok acayip bi ev,esimi ikna edememekle birlikte oturmaya devam
Ayy koptumBenimkide salatalık elma armut gevip gevip tükürüyorbide oyuncak tabi babası geçen eve bi girdi arabaya takılmış koca adam pat yere düşüyordu
Beklerim her günBaştaki listeyi anca yapabiliyorum.digerleri anca 2.gun
Strec koltuk örtüleri var imkan varsa öyle al derimÇok renkliydi örtüm bu koltuğa ne renk yakışır yenisini alsam
yüzüm kizardi ben tezgaaaami toplamaya gidiyom
Vay sırtımdan vurdun hatopik accaam TEMBEL VE DAGINIK HAYATIMIZ diye buranin yarisi gelir
Yayla çorbası, mantar sote, makarna var ev halkına, ben detoks yapıyorumAş yok kızlar ne yiyip icecez siz ne yapıyorsunuz bugün .
Kız sahibi değiliz kiraKafamı karıştırma, oturduğun ev değil mi orası
Beğendim dolaplarını her bir şeyiniAslında öyle aşırı uzun değil sanırım fotoda öyle çıkmış :)) ama tabii ortalamaya göre büyük. Bizim ev de baya eski ama büyük büyük yapmışlar daireleri :)
Benim evim de öyle. Hele küçük kız özellikle eline aldığını yere fırlatıyor
Beğendim dolaplarını her bir şeyinidaha iyisi olsun
Veririz ayıp ettin
Bayıldım boş tezgah,
Yedi yedi
Olmuyor olmuyor çiçek gibi
Off offf ne olacak böyle cespır
O tarafı da atıyorum bekle
Ben sevmem canım, ilk zamanlar koyardım bir şeyler, şimdi her şey batıyor gözüme
Ama çaydanlığın kulpları simetrik durmuyor
Cok gecmis olsun bonusum , bende dun bi kucuk sogan yidimhasta olmamak icin.ise yaradi sanirim
Apartman toplantisi veya yonetici ile cozume gidebilirsiniz veya dediginiz gibi usttekiyle samimi bir komsu bu isi halleder.. usttekini bir gun kahveye cagirin karsidakiyle birlikte konu konuyu acar kendinizde ilimli samimi sevimli olacak sekilde soyleyebilirsiniz..allah kolaylik versin
Wuuuu tezgaha baak
70 cmlik tezgaha sahibim cok kiskandim ☘ eski evlerin kucuk mutfaklari..170 m2 evde oturuyom.mutfak döt kadar tezgah yok acayip bi ev,esimi ikna edememekle birlikte oturmaya devam
Hayirli tezkereler Allah kavustursun
Ayy ayni benim.oglan..eline muz veriyom bi bakiyom muz yok haliya yedirmis sivamis coktanortude seremedim oglan tutmuyo ,haliyla irtibati kesilsin istemiyi sanirsam
Samdan çok egzantirik bir oğlun varaman iyi yediyse pis kadın
tabi arada eserine bakıp gurur duymasi lazim demi
zaten hiç bişey bulamasa bulaşık makinesinden tabak çanak çıkarıp koltuklara diziyoyere firlatiyo kaseleri bardaklari eline bıçak alıp kosuyo koltuğa atliyo
bu oglanlardan ne cekiyoz biz bacim be
Saat 2 de maratona dahil olacaktım, kuşların kafesleri temizliyim önce dedim, kocam evdeyken çünkü bülbülü tutamıyorum ben kaçıyor. Ayy neyse aldım banyo da her şeyini telledim cillop gibi yaptım, birde yeni örtü diktim iki dk da.
Adama verdim parçaları hadi tak, öbür kafesi temizliycem diye bekliyorum. Yarım saat sürdü parçalarını takması, bu adam beni öldürecek, yarım saatte ben öbür kafesi de yıkar evi süpürürdüm komple
İki insan bu kadar ters olur. Kaldım öyle bir saatim gitti
Oyy maşaallahKayınanneciğim bana bi kaban beğenmiş, beğenir miyim bilememiş beni götürdü mağazaya, kendine birseyler bakacakmis gibi. Doğum günü hediyemi aldı getirdi eve bıraktı ❤
Ayy onun yaptığı bir şey yok ki kız, takmak iki dk lık iş, kuşun olduysa eğer bilirsin zor kısmı ben yaptım kuş kakası temizledimSağlam olsun diye yavaş yapmıştır o, aaa ne kadar muhteşemsin, ellerine sağlık demez vir vir yaparsan yapmaz bir daha
Oyy maşaallahAllah birliğinizi ağız tadınızı daim etsin
Off offf ne olacak böyle cespır
Şu söz çok hoşuma gitmişti benim ' Allah bozmaz mutluluğu, insanlar bozar' diye
Çok doğru ne yaparsa insanlar kendi eliyle diliyle yapıyor samdanım
Kimseyi yemiyorum valla, korkmaAh ah bilemedim negocan. Beni banlamasalar kopmam aslinda. Bes gun gidiyorum hop istahim kaciyor.Son gidisim hastaliktandi ama. Su meshur salgin. Kiz pes pese hasta olunca cok ilgilenemedim. Sonra gelmeye korktum
Ah ah bilemedim negocan. Beni banlamasalar kopmam aslinda. Bes gun gidiyorum hop istahim kaciyor.Son gidisim hastaliktandi ama. Su meshur salgin. Kiz pes pese hasta olunca cok ilgilenemedim. Sonra gelmeye korktum
O konuda kesinlikle haklısın canım, benim kv ile aram da bence Ondan bozuldu, her yerde birbirimizi öpüp sarılırdık bizaynen negom çok doğru diyorsun:) ama ben toisam gibi ilişkisi güzel gidenlere nazar değdigine ya da başkalarının fesatlık yapıp ara bozduğuna da inandığım için demist:)
benim kaynanam ve senin kaynanan gibileri kendileri yapıp sonra şapa oturanlar
Yemiyon da kiziyon isteKimseyi yemiyorum valla, korkma
Geçmiş olsun, bizde döküldük hep
Yok canım o öyle değil, sopaya atar yapanlar yüzünden uğraşmıyorum artık, banane herkesin kilosu kendineKorkma kız, bu aralar nego sopasız geziyor, nerde o nego, nerde bu nego, banlaninca huy değiştirdi iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?