- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Allah razı olsun.bebegin olmus hayirli.olsun
Hım demek ondan uzaklaştın sen
Benim huyum, uğraşırım emek veririm ama kıymet bilinmezse kılımı kıpırdatmam. Kıymet bilenler hariç tabi ki
O konuda kesinlikle haklısın canım, benim kv ile aram da bence Ondan bozuldu, her yerde birbirimizi öpüp sarılırdık biz
Azcık asabi olabilirim evet
Ahaaa ben de dedim mahpusluk yaramadıben de azıcık huylanıp uzaklaştım, geyikler ciddileşiyor gibi oluyor
Seninki nin teşhis çok zor samdanbence seninki nazardan değil negosenin kaynananin canı savaş çekmiş nasilsa barışır nego benle demiş. ama elin kızı seni niye affetsin. herkes kendi doğurduğuna naz yapsin kan kustursun değil ama
benimki desen zaten komple kafası kırık
İyi bir şey dedin inşaallahYav bizim tezgah zaten uzun değil bide böyle içe evye yapmamışlar dışa çıkıntılı çift evye çok kullanışlı ama o bulaşık yeri falan tezgahı öldürüyor.
Eski evimizde de bunun gibiydi
Kendine haksızlık etme içim parçalanıyor
Yılbaşı konusu mu sanki, değilse özelden yaz yoksa bayılırımBen biliyorum senin neden uzaklaştığını :))
Yaa canım benimm amin keşke senin kayinvaliden de iyi olsa diyeceğim ama artık çok geç, bari uzak olsun diyeyim ne diyim
Bugün doğum günüm tatlım teşekkür ederim ❤
Hasta hasta ne işin var yat dinlen azcıkBaşım gözüm iyi değil ya canımda çok dar bi dışarı çıkıcam ağrı kesici alıp tost makinem bozulmuştu uygun bişey bulurum inş.
16 senelik makinemdi arzumun
Evin heryeri yeşil canım ya
Seninki nin teşhis çok zor samdan
İyi bir şey dedin inşaallah
Yılbaşı konusu mu sanki, değilse özelden yaz yoksa bayılırım
Herkes kibar olamıyor ne yapalımYılbaşının etkisi oldu diye düşündüm çokta takdir ettim tosbilkin kibarlığını hanımefendiliğinimavitosbik07
Kız binde neyi bulursan bana da haber et. Benimki de çok kötü ariyorumBaşım gözüm iyi değil ya canımda çok dar bi dışarı çıkıcam ağrı kesici alıp tost makinem bozulmuştu uygun bişey bulurum inş.
16 senelik makinemdi arzumun
Evin heryeri yeşil canım ya
Hasta hasta ne işin var yat dinlen azcık
Dikkat et bariÖylede içim çok dar valla boğuluyorum evde
Dikkat et bari
Dolan da gel acilirsin kız az biraz. Belki a101 de çiçek bulursun alırsınÖylede içim çok dar valla boğuluyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?