Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sinüzit alerjik rinit. Şükür ciddi bir şey yokmuş. Antibiyotiğimiz hayırlı olsun

Amiiin. Kızlar bebeğin suyu azalmış, doktor maksimum 2 hafta içinde alacağız dedi. Gelişimi de biraz geri kalmış

Hemen almıyolar canım yatış yaparlar sana erken doğumu geciktirmek için.
Arkadaşımın suyu gelmeye başladı da 1 ay yattı hastanede doğum olmadan.
Senin zaten erken sayılmaz 36 dan sonra normal sayılıyor hiç korkma

Canım sağlıkla doğsun. Biliyorsundur belki havuç suyu ve armut suyu artırıyor.

Bizim için tek sorun suyun azalması değil, enfeksiyon olduğu için kesedeki bir delikten enfeksiyonun bebeğe bulaşması. Bu yüzden 3 günde bir doktora gidip bebek ve enfeksiyon takibi yaptıracağım. Enfeksiyon artmaya devam ederse 2 haftayı beklemez hemen alırız dedi

Canım kocaman olmuş hiç sıkma canını 37 haftalık olur o zamana. Rabbim sağlık versin ikinizede moral önemli pozitif düşün lütfen

İnş artmaz sen kötü düşünme ömrü hangi gün başlayacaksa o gün gelecek inşallah siz hazırlığınızı yaparsınız çabucak geçer vakit

Amiiin. Kızlar bebeğin suyu azalmış, doktor maksimum 2 hafta içinde alacağız dedi. Gelişimi de biraz geri kalmış
Geçmiş olsun inşallah canını sıkma çok erken değil doğum için havuç ve armut tüket bol su iç düzelir inşallah su seviyesi

Canım ben de spiral olduğu için enfeksiyon vardı nst de yüksek sancı çıkıyordu dr 35 inci haftadan sonraki her gittiğimde bu hafta alırız diye çağırdı 38 haftaya doğumum oldu.

Hayırlısı ile gidin gelin canım selametle

Hayır olsun inşallah. Kötü sandığımız rüyalar iyi de çıkabiliyor sen iyiye yor. Hayırlı yolculuklar Allah'a emanet olun

Suya anlat hayırlara çıkar Allahım de. Hayırdır nereye?

Hayrolsun inşallah jesim

Hayır olsun inş yol stresiyle görmüşsündür kuzum

Günaydınlar hayırlı cumalar
JES salavat getir kardeşim rabbim hayra çıkarsın
Nego çok geçmiş olsun canım

Canlarim allah hepinziden razi olsun. Valla actim bol bol dua dinledim kendime geldim bin şükür bende yol stresi ve ruyalar tersine cikar diye kendimi rahatlattim.

Ankaraya gidiyoruz nego arkadasim evleniyor.

Canım ben de spiral olduğu için enfeksiyon vardı nst de yüksek sancı çıkıyordu dr 35 inci haftadan sonraki her gittiğimde bu hafta alırız diye çağırdı 38 haftaya doğumum oldu.
Spiral varken mi hamile kaldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…