Sinüzit alerjik rinit. Şükür ciddi bir şey yokmuş. Antibiyotiğimiz hayırlı olsunİşte bazen uzayan grip ona çeviriyor geçmiş olsun ben bu sene daha başlamadım. Geçen sene bu zamanlar başlamıştım ekimin sonuydu.
Şimdi iyileşti 2 hafta oldu burnu kesilmiyor ama öksürmüyor şükür o yüzden vermedim
Geçmiş olsun canımGunaydinnn, gece gece depremle uyandik yine, bizim gibi hissedenlere gecmis olsun
Canım sağlıkla doğsun. Biliyorsundur belki havuç suyu ve armut suyu artırıyor.Amiiin. Kızlar bebeğin suyu azalmış, doktor maksimum 2 hafta içinde alacağız dedi. Gelişimi de biraz geri kalmış
Amiiin. Kızlar bebeğin suyu azalmış, doktor maksimum 2 hafta içinde alacağız dedi. Gelişimi de biraz geri kalmış
Canım sağlıkla doğsun. Biliyorsundur belki havuç suyu ve armut suyu artırıyor.
Bizim için tek sorun suyun azalması değil, enfeksiyon olduğu için kesedeki bir delikten enfeksiyonun bebeğe bulaşması. Bu yüzden 3 günde bir doktora gidip bebek ve enfeksiyon takibi yaptıracağım. Enfeksiyon artmaya devam ederse 2 haftayı beklemez hemen alırız dediHemen almıyolar canım yatış yaparlar sana erken doğumu geciktirmek için.
Arkadaşımın suyu gelmeye başladı da 1 ay yattı hastanede doğum olmadan.
Senin zaten erken sayılmaz 36 dan sonra normal sayılıyor hiç korkma
Canım kocaman olmuş hiç sıkma canını 37 haftalık olur o zamana. Rabbim sağlık versin ikinizede moral önemli pozitif düşün lütfenBizim için tek sorun suyun azalması değil, enfeksiyon olduğu için kesedeki bir delikten enfeksiyonun bebeğe bulaşması. Bu yüzden 3 günde bir doktora gidip bebek ve enfeksiyon takibi yaptıracağım. Enfeksiyon artmaya devam ederse 2 haftayı beklemez hemen alırız dedi
İnş artmaz sen kötü düşünme ömrü hangi gün başlayacaksa o gün gelecek inşallahBizim için tek sorun suyun azalması değil, enfeksiyon olduğu için kesedeki bir delikten enfeksiyonun bebeğe bulaşması. Bu yüzden 3 günde bir doktora gidip bebek ve enfeksiyon takibi yaptıracağım. Enfeksiyon artmaya devam ederse 2 haftayı beklemez hemen alırız dedi
Geçmiş olsun inşallah canını sıkma çok erken değil doğum için havuç ve armut tüket bol su iç düzelir inşallah su seviyesiAmiiin. Kızlar bebeğin suyu azalmış, doktor maksimum 2 hafta içinde alacağız dedi. Gelişimi de biraz geri kalmış
Canım ben de spiral olduğu için enfeksiyon vardı nst de yüksek sancı çıkıyordu dr 35 inci haftadan sonraki her gittiğimde bu hafta alırız diye çağırdı 38 haftaya doğumum oldu.Bizim için tek sorun suyun azalması değil, enfeksiyon olduğu için kesedeki bir delikten enfeksiyonun bebeğe bulaşması. Bu yüzden 3 günde bir doktora gidip bebek ve enfeksiyon takibi yaptıracağım. Enfeksiyon artmaya devam ederse 2 haftayı beklemez hemen alırız dedi
Hayırlısı ile gidin gelin canım selametle
Hayır olsun inşallah. Kötü sandığımız rüyalar iyi de çıkabiliyor sen iyiye yor. Hayırlı yolculuklar Allah'a emanet olun
Suya anlat hayırlara çıkar Allahım de. Hayırdır nereye?
Hayrolsun inşallah jesim
Hayır olsun inş yol stresiyle görmüşsündür kuzum
Spiral varken mi hamile kaldın?Canım ben de spiral olduğu için enfeksiyon vardı nst de yüksek sancı çıkıyordu dr 35 inci haftadan sonraki her gittiğimde bu hafta alırız diye çağırdı 38 haftaya doğumum oldu.
Teşekkürler canimGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun negom. Şifa olsunSinüzit alerjik rinit. Şükür ciddi bir şey yokmuş. Antibiyotiğimiz hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?