Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayyy bi yasima daha girdim

Canım konuştun mu açık açık, bu durum can sıkıcı evet alışınca zor bırakıyorlar bu huylarını.
Evet surekli kavga çıkıyor bu konuda ama hala devam ediyor o kadar sıkılıyorumki anlatamam. Herkes isi olunca hemen arıyor sanki bu adamin kendi hayati yok, bu da bayiliyor milletin isine kosmaya

Evet surekli kavga çıkıyor bu konuda ama hala devam ediyor o kadar sıkılıyorumki anlatamam. Herkes isi olunca hemen arıyor sanki bu adamin kendi hayati yok, bu da bayiliyor milletin isine kosmaya
Burada da yazmıştın daha önce benim eşim de öyle kıramaz kimseyi bir yerleri ağrıyıp yaş da gidince anlıyorlar kendilerine zaman ayirmayı

Van da çok çevresi yok muydu? Onun acısını mı çıkarıyor acaba

Neyy kız sen burda değil misin ben neye hoş geldin ettim sana bunun amarikayla ne ilgisi var
Ah minnoşummm Allahım söyletmişş olsunn1+1 kirayı 3700 dolara çıkarttı ondan dolayı çıktık başka yere geçtik. Gel öpemm seniiii

Burada da yazmıştın daha önce benim eşim de öyle kıramaz kimseyi bir yerleri ağrıyıp yaş da gidince anlıyorlar kendilerine zaman ayirmayı
Hemsirecik Ben sizlerin kocasinin huyundaki insanlara hem saygi duyarım hem de cok uzulurum. Bizim sulalelerdede çakal çukul dolu.

Aynı benim eşim de öyle bütün kavgalarımızın sebeplerinden bir tanesiydi. Eğer anlamazsa durumu çok tartışma çıkabilir bu huyunu terk eder inş.
Yani bi de çol çocuk olunca kendi sorumluluklarımız var onlara yetişemiyoruz böyle nasıl olacak diyorum.
Biraz değişti ama çok zaman aldı.
Biz ise her işimizi a dan z ye kendimiz yaparız kimsenin el attığını görmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…