Ayyyyyy
Ayyy bi yasima daha girdimOrası çok uzun hikaye 3 çocuğuma spiralle hamile kaldım geç farkettim hamile olduğumu çıkartmadı dr yukarı çekilmiş di bebekle doğum da çıkartırız dedi 4 .çocuğun doğumunda cıktı bu ayrıntıları yazıp buraya ifsalanacagim kesin
Seni de yatiricam az kaldi
13 sene kadar iki hamilelik geçirdim onunla resmini çekmiştim çok alışmışım sana diyeHiç çıkayımda dememiş ha baya yerleşmiş
NegoooooooooAyyyyyy
Evet surekli kavga çıkıyor bu konuda ama hala devam ediyorCanım konuştun mu açık açık, bu durum can sıkıcı evet alışınca zor bırakıyorlar bu huylarını.
Çok ilginç ya13 sene kadar iki hamilelik geçirdim onunla resmini çekmiştim çok alışmışım sana diye
Anlamadın di mi ince espriyiNegooooooooo
Burada da yazmıştın daha önce benim eşim de öyle kıramaz kimseyi bir yerleri ağrıyıp yaş da gidince anlıyorlar kendilerine zaman ayirmayıEvet surekli kavga çıkıyor bu konuda ama hala devam ediyoro kadar sıkılıyorumki anlatamam. Herkes isi olunca hemen arıyor sanki bu adamin kendi hayati yok, bu da bayiliyor milletin isine kosmaya
Estagzubillahilazim ben sizin dilinizden anlamiyorum baciAnlamadın di mi ince espriyi
Bonus beyin yatıyor derken kendi kocasını kastetti bence
Van da çok çevresi yok muydu? Onun acısını mı çıkarıyor acabaEvet surekli kavga çıkıyor bu konuda ama hala devam ediyoro kadar sıkılıyorumki anlatamam. Herkes isi olunca hemen arıyor sanki bu adamin kendi hayati yok, bu da bayiliyor milletin isine kosmaya
Özelden doğum yaptıran dr ismini yazıyım da daha şok olÇok ilginç ya
Ah minnoşummmNeyy kız sen burda değil misin ben neye hoş geldin ettim sana bunun amarikayla ne ilgisi var
Burada da yazmıştın daha önce benim eşim de öyle kıramaz kimseyi bir yerleri ağrıyıp yaş da gidince anlıyorlar kendilerine zaman ayirmayı
Nasi yani sizin sure uzadi mi yoksaAh minnoşummmAllahım söyletmişş olsunn1+1 kirayı 3700 dolara çıkarttı ondan dolayı çıktık başka yere geçtik. Gel öpemm seniiii
Baş harfini söyle bilirimÖzelden doğum yaptıran dr ismini yazıyım da daha şok ol
Bana da soyleyin dicem de ben sivaz bilmemBaş harfini söyle bilirim
Merkezde mi yaptın doğumu?
Aynı benim eşim de öyle bütün kavgalarımızın sebeplerinden bir tanesiydi.Evet surekli kavga çıkıyor bu konuda ama hala devam ediyoro kadar sıkılıyorumki anlatamam. Herkes isi olunca hemen arıyor sanki bu adamin kendi hayati yok, bu da bayiliyor milletin isine kosmaya
.......Baş harfini söyle bilirim
Merkezde mi yaptın doğumu?
İlkin mi? Yeni duydum onu. Çağlar hoca çok iyidir.Ilkin hoca son doğumum da çağlar hoca ya gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?