- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
Asko esim jandarma ya, gittigi köylerde tanis edinmis hemen kendine. Sagolsunlar sicak insanlar oyle ısındık birbirimizeArkadaşın falan mı? Daha yeni taşındın kız zeytini nerden buldun
Ayy he güzel ya iyi olmuş senin içinde alışamadım diyordunAsko esim jandarma ya, gittigi köylerde tanis edinmis hemen kendine. Sagolsunlar sicak insanlar oyle ısındık birbirimize
Ya aslında ben esim yuzunden alisamadim biraz, cok yalniz birakiyor beni sürekli baskalariyla disarida. Ister istemez sinirlenip evde huzursuzluk cikariyorum bende. Resmen el iyisi oldu çıktıAyy he güzel ya iyi olmuş senin içinde alışamadım diyordun
Yok valla bu sefer ben yatıyom dedimHayret önü sıra dönüp durmadın mı
Hiç çıkayımda dememiş ha baya yerleşmişYok öyle değil ikinci çocukdan sonra taktırdım sadece dr unutmuş doğumda dördüncü doğumda çıktı
Valla ondan korktum randevu aldım hastaneden.Başı ağrıyorsa ihmal etme bizimki gibi sinüzite çevirmiş olmasın
Eline sağlık bebişEvi pürrü pak ettim ama çok yoruldum dip köşe girdim. Duşta aldım. Eşim bey aşkım canım çocuğu alıp gidince pek mutlu oldumşimdi hazır ev boş yarına hazırlık yapayım
Saol bebişimEline sağlık bebiş
Ütüye ançak bu kadar uzay üstü bir muamele olur
beyin,nerde
Canım konuştun mu açık açık, bu durum can sıkıcı evet alışınca zor bırakıyorlar bu huylarını.Ya aslında ben esim yuzunden alisamadim biraz, cok yalniz birakiyor beni sürekli baskalariyla disarida. Ister istemez sinirlenip evde huzursuzluk cikariyorum bende. Resmen el iyisi oldu çıktı
Kız mı döndü anlamadımkocası geri döndü
Birlerinin yüzüne nasıl bakacaklar merak ediyorum
Neye hazırlıkEvi pürrü pak ettim ama çok yoruldum dip köşe girdim. Duşta aldım. Eşim bey aşkım canım çocuğu alıp gidince pek mutlu oldumşimdi hazır ev boş yarına hazırlık yapayım
Beyinsiz miÜtüye ançak bu kadar uzay üstü bir muamele olur
Hey gidi yavrum marsı parsellediler biz ütüye yeni icad etilmiş gibi kullanıyoruz.
Eki Görüntüle 3156455
Nerde bu gençlik,Nerde bu beyin,nerde bu ön gürü,
Gürü ne gürüÜtüye ançak bu kadar uzay üstü bir muamele olur
Hey gidi yavrum marsı parsellediler biz ütüye yeni icad etilmiş gibi kullanıyoruz.
Eki Görüntüle 3156455
Nerde bu gençlik,Nerde bu beyin,nerde bu ön gürü,
Dur tercuman izne ayrildi dönsün tercume ederKız mı döndü anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?