Cok gecmis olsun minigeKüçüğüm hasta başı ağrıyor çok şiddetli canım sıkkın. Üşütmüştür umarım daha öncede olmuştu böyle
Babası götürdü doktora.
Başı ağrıyorsa ihmal etme bizimki gibi sinüzite çevirmiş olmasınGeçmiş olsun negom. Benim kızda hala hasta gibi. Öksürük ve burun akıntısı bitmiyor. Her gün burun yıkıyoruz yine tıkalı. Başım da ağrıyor diyor. Sanırım okuldan salgın kapıyorlar geçmiyor bu da
Kız bir olur iki olur üç tane de yaniOrası çok uzun hikaye 3 çocuğuma spiralle hamile kaldım geç farkettim hamile olduğumu çıkartmadı dr yukarı çekilmiş di bebekle doğum da çıkartırız dedi 4 .çocuğun doğumunda cıktı bu ayrıntıları yazıp buraya ifsalanacagim kesin
Geçmiş olsun negocum
Geçmiş olsun Nego Allah şifa versin.Baş ağrısı kötü bi de çok küçük zor gelmiştir şimdi ona ama antibiyotik iyi yapar inş.
Nego geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
@JES Hayırlara çıksın rüyan. Ankara'ya hoşgeliyorsun
@Selizay hayırlısı olsun, maşallah büyümüş bebek, korkma bu saatten sonra, enfeksiyon takibi yapılıyormuş zaten. Dışarda büyür annesi
Ben 31. Haftada doğum yapmış biri olarak sizin tabloyu beğendim.
Sağlıkla gelsin vakti gelince inşallah.
SağolunCok gecmis olsun minige
Herkese gunaydin tunaydin kizlar bugun bebisimi doktora goturdum surup yazdi iki tane geldim hava verdim fizyolojik yaptim ilaclarini icirdim simdi uyutacagim insallahHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Hastalara şifa,dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı versin RabbimEki Görüntüle 3156290
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
Geçmiş olsun neyi vardıHerkese gunaydin tunaydin kizlar bugun bebisimi doktora goturdum surup yazdi iki tane geldim hava verdim fizyolojik yaptim ilaclarini icirdim simdi uyutacagim insallah
Gördüm şimdi çok geçmiş olsunOo yeni gorev gelmis.. iki gundur giremedim pek benim bebegim cok oksuruyor kizlar hastalik atlattik ama balgamli oksuruk kaldi gecemiz gunduzumuz sasti vallahi cok zor durumdayiz
Benim aklımda niye Suşehri kalmış sızır demiştin ondan heraldeYok şarkışla yazdıydım
Hayret önü sıra dönüp durmadın mıBugün hiç güzel uyanmadım kuzum
Temizlik vardı uyusuzluktan yardımcı kadını bırakıp gittim uyudum
Arkadaşın falan mı? Daha yeni taşındın kız zeytini nerden buldunIyi aksamlar kizlaaaar, ben bugun bir sey yapamadim zeytin toplamaya gittik. Ölüyorum yorgunluktan
AyyyyNeyy kız sen burda değil misin ben neye hoş geldin ettim sana bunun amarikayla ne ilgisi var
Tesekkur ederim canim insallah atlatsak hayirlisiyla bska bir sey istemiyorumGördüm şimdi çok geçmiş olsun
Aaa benNegoo gül anam gülü biliyon dimi
Yok öyle değil ikinci çocukdan sonra taktırdım sadece dr unutmuş doğumda dördüncü doğumda çıktıKız bir olur iki olur üç tane de yani
Ağır iş yaptığın için kaydırıyorsun muhtemelen
Sızır gemerekteBenim aklımda niye Suşehri kalmış sızır demiştin ondan heralde
S harfinden dolayı diyorum kız biliyorumSızır gemerekteçok da uzak susehrine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?