Doktora gitmek istemiyor ki kan alirken acıyacak diye. Okuyorum ama böyle durumlarda dışardan birisinin okuması daha etkili olurmuş. Istanbul gibi yerde kime okutacaksinAhh kıyamam yavrumönce bi kan testine falan götür istersen vitaminlerine baktır.
Tedbir olarakta nazar ayetlerini oku üzerine üfle ellerini vücuduna sür hadisi şerifte var ayet-el kürsü okuyup peygamber Efendimiz yatağa girince yaparmış.
Nazar büyük bela valla insanı mezara sokarmış bu da hadisi şerifte var.
Geçmiş olsun civciv önemli bir durum değildir inşNego Canim babam biraz rahatsız hastanede yatıyor ona gidip geliyorum annem de yanımda. O yüzden çok aktif değilim bikac gun daha olamayabilirim.
Ev işleri temizlik yemek konusunda soracak olursan son derece askeri duzendeyiz annem sağ olsun sabahtan başlıyor darlamaya temizlik yemek diyeyaptiklarimi yazabilsem kesin bene kurdele verirdin
Canım geçmiş olsun bende diyorum nerde civciv. Önemli değildir umarımNego Canim babam biraz rahatsız hastanede yatıyor ona gidip geliyorum annem de yanımda. O yüzden çok aktif değilim bikac gun daha olamayabilirim.
Ev işleri temizlik yemek konusunda soracak olursan son derece askeri duzendeyiz annem sağ olsun sabahtan başlıyor darlamaya temizlik yemek diyeyaptiklarimi yazabilsem kesin bene kurdele verirdin
Darısı başımaGunaydiiin bugun epey gec uyandim
Sen nerdesin sen nerdedinMaraton davetime icabet eden ? Ana gazda versin kim geliyorsa
Çok geçmiş olsunNego Canim babam biraz rahatsız hastanede yatıyor ona gidip geliyorum annem de yanımda. O yüzden çok aktif değilim bikac gun daha olamayabilirim.
Çay kaşığı ile çıkart birdahi sefere taze yumurta zor çıkar kabuktan
Yumurta çok tazeyse soyulmaz derler, Buna çok inanmıyorum bence yumurtaya bağlı bir durum.
Haşlama suyuna tuz sirke koy diyen var bazen soyuluyor bazen dediğin gibi oluyor
yok canım öyle bir sey götürüp çocuğu okutmana gerek yok.Doktora gitmek istemiyor ki kan alirken acıyacak diye. Okuyorum ama böyle durumlarda dışardan birisinin okuması daha etkili olurmuş. Istanbul gibi yerde kime okutacaksin
Gecmis olsun civcikimNego Canim babam biraz rahatsız hastanede yatıyor ona gidip geliyorum annem de yanımda. O yüzden çok aktif değilim bikac gun daha olamayabilirim.
Allah kolayligini da verir inşallah canimİşim yok dedim kızlar ama ne işler çıktı eşimin inanılmaz akrabalara sahip burada yazamıyorum ama ne işler çıktı başımıza ahh ahh.
Nereye negoooooooooYağmurda gidip gelmek ekstra zor
Oy oy o yememe kismi bizde de var kac zamandir. Cocugu gozleriyle yemis bitirmisler ne diyeyim allah iyiye denk getirsin. Insallah cabucak toparlarlar.Al benden de o kadar. 9 yaşında ki oğlum 4.5 beş yaşından beri yediği şeyleri yemez oldu. Önce nazar falan aklıma gelmedi benim pek konduramam ınsanlara. Cevremde çocuğu yemeyen iki aile var. Ay senin oğlan ne güzel yiyor çorbayi içti ikinciye istedi eline sağlık dedi. Ne güzel görgü kurallarıni biliyor vs. Kimisi doktora götürür kimisi spora yazdırır ( boyu uzasin diye) bir defa da maaşallah duymadım ağrılarından.son bur yıldır artık nazar oldu diye düşünmeye başladım. Çare bulan varsa bana da söylesin ( küçüğü de bir ara öyleydi ama o biraz duzeldi) yeminle hergün kriz geçiriyorum. Açim diyor ama bir sey yemiyor okulunu da etkiliyor artik.
Amin canım ama bildiğin gibi değil bizim alakanız bile yok içine çekiliyoruz işte kv nin yüzünden.Allah kolayligini da verir inşallah canim
OkulaaaNereye negooooooooo
Sağol canım sen ne için çalışacaksınAllah zihin açıklığı versinyakında bende başlıyorum çalışmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?