Düzenli Evimiz & Hayatımız

Doktora gitmek istemiyor ki kan alirken acıyacak diye. Okuyorum ama böyle durumlarda dışardan birisinin okuması daha etkili olurmuş. Istanbul gibi yerde kime okutacaksin

Nego Canim babam biraz rahatsız hastanede yatıyor ona gidip geliyorum annem de yanımda. O yüzden çok aktif değilim bikac gun daha olamayabilirim.

Ev işleri temizlik yemek konusunda soracak olursan son derece askeri duzendeyiz annem sağ olsun sabahtan başlıyor darlamaya temizlik yemek diye yaptiklarimi yazabilsem kesin bene kurdele verirdin

Geçmiş olsun civciv önemli bir durum değildir inş

Canım geçmiş olsun bende diyorum nerde civciv. Önemli değildir umarım

Çok geçmiş olsun

Ben neler yapmışım bakalım;
Kahvaltı hazırladım.
Bulaşıkları toparladım.
Oğluşu hazırladım.
Salonu mutfağı gırgırladım.
Bebişi uyuttum.
Bugün pek isim yok maşallah
Doktora gitmek istemiyor ki kan alirken acıyacak diye. Okuyorum ama böyle durumlarda dışardan birisinin okuması daha etkili olurmuş. Istanbul gibi yerde kime okutacaksin
yok canım öyle bir sey götürüp çocuğu okutmana gerek yok.
Sen oku evde bakara suresi aç.Dua muskası da olur çocukları korumak için sadece çocuklara takılır ama büyükler okuyabiliyor çünkü kendilerine.

Gecmis olsun civcikim

Oy oy o yememe kismi bizde de var kac zamandir. Cocugu gozleriyle yemis bitirmisler ne diyeyim allah iyiye denk getirsin. Insallah cabucak toparlarlar.

Allah kolayligini da verir inşallah canim
Amin canım ama bildiğin gibi değil bizim alakanız bile yok içine çekiliyoruz işte kv nin yüzünden.
Garip bi ailesi var çok yüz vermiş gelip gelip gidiyorlar böyle akraba düşman başına @JES.
Eşim maşallah Allah a şükür bunlarla uzaktan yakından alakası yok.
Yazsam inanmazsınız o derece herkes biliyor da zaten bunları
Kapımı kitler otururum ama akrabalar zorla bulaşıyorlar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…