Hayırlı olsun sağlıkla doğsunSelam kızlaruzun bir süredir yoktum buralarda, 20 aydır beklediğim mucizeme kavuştum çok şükür... 18 haftalık olduk bile
Bu sürede eşimin şehir dışında görevde olması sebebiyle bende annemde falan kaldım. Bu hafta evime geçtim, evim çok tozlanmıştı.
Tüm çekmece ve dolap içlerini düzenledim.
Yorgan yatak nevresim ne varsa yıkadım
Halıları yıkamaya gönderdim.
Koltukları yıkattım.
Temizlik için bir kadın çağırdım. Tüm camları, kapıları, yerleri, tuvalet ve banyoyu ve ekstra dolapları sildi.Evim çiçek gibi oldu
Bundan sonra günlük ufak tefek işleri de kendim hallederim. Elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.Nego
Kolaylıklar canım.Ben tezime yoğunlaştım canım, o yüzden sadece arada sohbete uğrayabiliyorum. Şubattan sonra inşallah aktif katılımcı olacağım
Bu hafta içi düşünüyorumMutlu pazarlar.
Haftaya mı başlıyo odak noktası
Tamam canımAskom askom, ben pazar ya da pazartesi gidecem evimesiz baslayin ben arkanizdan gelicem
Senin kiz iyi yiyormus yav benimki 1 kilo mamayi 1 ayda anca bitiriyor
Mutfağı alırımmm negoşummmmDıt dı dı dıttttttt
Ödevlere bir süre ara verdim malumunuz. Odak noktalarına başlamak istiyorum. Odak noktası bir hafta boyunca belirlediğimiz bir odayı dip köşe temizlemek kısaca.
Kim nereyi istiyor yazarsa en çok istenen yerden yarın başlayalım inşallah
Salon
Mutfak
Yatak odası
Oturma odası
Merhabalar,Dıt dı dı dıttttttt
Ödevlere bir süre ara verdim malumunuz. Odak noktalarına başlamak istiyorum. Odak noktası bir hafta boyunca belirlediğimiz bir odayı dip köşe temizlemek kısaca.
Salon
Mutfak
Yatak odası
Etiket de yapayım
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
74FRIDA
Ben şimdilik beklemedeyim evi taşıycam diye dip köşe yapmıyorumDıt dı dı dıttttttt
Salon
Mutfak
Yatak odası
Etiket de yapayım
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
74FRIDA
Belli oldu mu tarih?Ben şimdilik beklemedeyim evi taşıycam diye dip köşe yapmıyorum
15 inde ev sahibi geliyormuş eski kiracı çıkıyormuş inşallahBelli oldu mu tarih?
Tınkır mıngır ede ede sıktı içinden aldım halıyı. Ölü taklidi yapıyorumM Musluk Suyu makinen ne durumda?
Geçmiş olsun bonusHasta oldum bende gelemedim dün ilk fırsatta geçmişe bakıcam inş
Hoaaayyy dosunum benim beHava sıcaksa daha da uzun gidiyor maması, Mayıs'tan Eylül'e kadar 1,5 paket yedi, sıcakta iştahı olmuyor ama tabi her hayvan bir değil, oğluma ayda beş kilo mama alıyordum :))
bende yeni taşındığım için mutfağım temiz aslında, ama evin üzerinde elim olsun istiyorum fırın yeni, baştan sıkı tutayım dedim her yemekten sonra içini dışını silmeye karar verdim. dün bir patates oturtmasından sonra içini dışını sildim bezden çıkan kahverengi suya şaşırdım. birde eşyaları yerleştirdim ama bir düzen oturtamadım sankii, mobilyacı 3 dolabın rafını sonradan getirdi daha kaşıklığım mobilyacıda düşün.....Mutfak ve salon başa baş gidiyor. Önce mutfaktan başlarız sonra salon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?