Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı olsun sağlıkla doğsun

Senin kiz iyi yiyormus yav benimki 1 kilo mamayi 1 ayda anca bitiriyor

Hava sıcaksa daha da uzun gidiyor maması, Mayıs'tan Eylül'e kadar 1,5 paket yedi, sıcakta iştahı olmuyor ama tabi her hayvan bir değil, oğluma ayda beş kilo mama alıyordum :))

Mutfağı alırımmm negoşummmm

Merhabalar,
Salon ve mutfak: ikisi de evin temizlik düzenini en çok belli eden yerler

Ben şimdilik beklemedeyim evi taşıycam diye dip köşe yapmıyorum

Mutfak ve salon başa baş gidiyor. Önce mutfaktan başlarız sonra salon.
bende yeni taşındığım için mutfağım temiz aslında, ama evin üzerinde elim olsun istiyorum fırın yeni, baştan sıkı tutayım dedim her yemekten sonra içini dışını silmeye karar verdim. dün bir patates oturtmasından sonra içini dışını sildim bezden çıkan kahverengi suya şaşırdım. birde eşyaları yerleştirdim ama bir düzen oturtamadım sankii, mobilyacı 3 dolabın rafını sonradan getirdi daha kaşıklığım mobilyacıda düşün.....

bu hafta içi mutfağımada bir düzen getiririm iyi olur

Merhaba, iyi akşamlar. Bir süredir bakamamıştım siteye. Allah razı olsun iyi dilekleriniz için.

Birkaç hafta sonra taşınma işlerimiz olacak gibi. Hummalı bir temizlik, toparlanma süreci olacak benim için. Bu süreye kadar da annemlerdeyim kızımla. Eşim de gideceğimiz ilde.
Bebekliyim, yorgunum diye annem geldiğimden beri bir şey yaptırmak istemiyor ama yine de yüzeysel de olsa bir şeyler yaptım bugün.

Yatağı topladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı toplamasında yardımcı oldum anneme,
Yemeğin son aşamasını halledip masayı hazırladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kızım uyuduktan sonra da valizi bir üstünden toplayacağım,
Mutfak dağınık onu da toparlarız annemle

Oy oy oyyyy totom başım tutuldu, bu ev beni yedi yahu
Yine dinlenemediğim bir Pazar günü bitti, Nego odak noktası olarak salonu düşünüyorum camları silmem lazım önümüzdeki hafta sonu yapmayı deneyeceğim. Gelelim bugün yaptıklarıma

Yataklar toplandı, yatak odasının tozu alındı
İki banyoda detaylı temizlendi
Mutfak toplandı
Ev komple süpürüldü ve silindi
Balkon silindi
Dün çıkardığım havlu ve nevresimler yıkandı, ilaveten iki makina çamaşır yıkandı
Mantarlı tavuk sote, havuç tarator, barbunya pilaki pişirdim. Yeşillikleri yıkayıp kutulara koydum, sebzeliği temizledim
Çamaşır makinamı temizledim
Robotu ve süpürgemi temizledim
Deli kızımın deldiği çorapları diktim elimde
Mutfağı 67798753. Kez toparladım, yerini yeniden sildim elle, bulaşık makinasını çalıştırdım
Kumu temizleyip çöpleri çıkardım
Kişisel bakımlarımı yaptım
Eskimiş yırtık kotlar vardı onları ayırdım, çanta yapılmak üzere biçtim bir ara dikerim inş

Çay faslındayım artık daha da iş yapmam deme cesaretim yok, başıma ne gelir bilemiyorum, yarın eşimin izin günü böyle vel fecir okuyo gözleri hafezanallahkitap okumayı hayal ediyorum yavaş yavaş süzüleceğim kütüphaneye doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…