- 2 Ağustos 2013
- 38.464
- 129.774
- 798
Çocukla yaşamayı öğrenmek gerekiyor yoksa hiç birşey yapılmıyor ben neler çektim zaman zaman halende çekiyorum. Ama bugünümede şükürler olsun sağlığı yerinde olsun öncelik çocuklarımız zaman buldukçada temizlik yaparızYaa maşallah ne kadar düzenli ve temizsiniz. Ben yemek bulaşık çamaşır dışında birşey yapmıyorum
Maşallahınızı alırım ama gerisi illüzyon bence. Herkesin yaşantısı, hayatının o dönemindeki öncelikleri farklı. Temizlik düzen denen şey hasta olup yatıp kaldığında kolaylıkla ayarı kaçacak bir şey, sağlık,huzur olsun gerisi boş.Yaa maşallah ne kadar düzenli ve temizsiniz. Ben yemek bulaşık çamaşır dışında birşey yapmıyorum
Amin, çok teşekkür ederim
Cümleten geçmiş olsunn bonusum hepinizeBende daha iyi gibiyim dün alışverişe çıktım aferinle biraz dirilmiştim.
Gelince baya bi mutfakta uğraştım yerleştirmekle.
Yorulmuşum sürünerek kalktım çocuğa kahvaltı için.
Allah razı olsun canım
Keşke ben hasta olaydım bonusum çocukların ikisi de hasta küçük bi de diş çıkarıyor 4 tane perişanızU UcanSupurge sende hastasın heralde sana da geçmiş olsun canım ❤
Ay bu grup guzelmis beni de alin ben de ev düzen takintiliyim
Sana diyet menü yaparım bonusum bol malzemossslu olsunnTam buğdaylı yap bana diyetteyim
Kız deme öyle tövbe est sen hasta olsan onlar napar Allah şifa versin çabucak düzelirler inşAllah razı olsun canım
Keşke ben hasta olaydım bonusum çocukların ikisi de hasta küçük bi de diş çıkarıyor 4 tane perişanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?